Zelf iets bijzonders maken, maak een zwevend cadeau

Dit is een knutselitem om cadeau te geven Het is een kop en schotel met een bloemstukje van zijden bloemen. Leuk om er ook geld in te verwerken bv onderop bij de schotel.


Je hebt nodig:

Een kop en schotel
Stuk dik ijzerdraad , ik heb gecoat draad gebruikt
Zijden bloemen
Klimop
Lijmpistool met patronen


Je gaat als volgt te werk:

Je neemt een stuk ijzerdraad (niet te dun) en buigt het zoals op de foto.
Je plakt met een flinke dot lijm uit het lijmpistool eerst het ijzerdraad vast in het kopje en vervolgens op de schotel.Vooraanzicht van het kop en schotel met bloemstukje. Je kan er ook geld bij cadeau doen door papier geld tot een kleine rol op te rollen en tussen het bloemstuk te steken, deze blijft zonder lijm wel zitten.Een variant op de kop en schotel is een blikje cola met glas. Hier heb ik bruin draad gebruikt En meerdere lagen lijm langs de draad laten druipen zodat het op vloeistof lijkt.
Het glas is gevuld met winegums van kleine colaflesjes. Het is ook te maken in een biervariant dan vul je het glas met gele haargel en als schuim scheergel of als de inhoud eetbaar moet zijn gele gummiberen en witte marshmallows voor het schuim.


Diane, een van onze trouwe lezers, dingt hiermede weer mee voor gratis kaarten voor de Lente TUIN en Woonbeurs in Expo Haarlemmermeer waarvoor wij vrijkaarten hebben!

Wilt u ook kans maken op gratis kaarten voor één van de evenementen die op onze site staan, stuur dan ook uw creaties aan ons op. Enkele foto's en een beschrijving hoe dit gemaakt heeft. Een grote kans dat u ook in aanmerking komt voor vrijkaarten voor een leuk evenement.

Heeft u een leuke hobby, schrijf hier dan een leuk verhaal over en doe er wat foto's bij!

 

 

Met dan aan Diana Slingerland

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Zelf iets bijzonders maken, maak een zwevend cadeau

Reactie schrijven

Commentaren: 0