Zelf een voorjaarskrans maken voor aan de deur of een kale muur

Deze keer een voorjaarskrans in de vorm van een ei Leuk voor aan de deur of op een kale muur.

 

Je hebt nodig de volgende items
Krul wilgen takken
Ijzerdraad
Kwartel eitjes
Uitgeblazen kippeneieren
Lijm van een lijmpistool

Verschillende bolletjes
Narcis, krokus of blauwe druifjes
Wat bloesem en eventueel wat katjes takken


Je gaat als volgt te werk

Je neemt 2 of 3 takken en vorm deze als een ei.

De uiteinden zet je vast met ijzerdraad en vervolgens vlecht je er meerdere takken omheen en doorheen tot dat je een dikke krans hebt.

Je plakt met het lijmpistool onderin de krans de kwartel eitjes en onderin, op de zijkanten de bolletjes. De kippeneieren maak je aan de boven kant open zodat het een klein vaasje is, deze plak je ook op de krans en doe hier wat bloesem in. Een andere optie is een bolletje die hoef je dan geen water te geven want in de wortels zit genoeg voeding. Je kan in de krans ook nog katjes takken verwerken door deze erin te vlechten en zo zijn er diverse mogelijkheden om de krans persoonlijk te maken.


Je neemt 2 of 3 takken en vorm deze als een ei.Diane, een van onze trouwe lezers, dingt hiermede weer mee voor gratis kaarten voor de Internationale Randstad Eierbeurs Wassenaar waarvoor wij vrijkaarten hebben!
Wilt u ook kans maken op gratis kaarten voor één van de evenementen die op onze site staan, stuur dan ook uw creaties aan ons op. Enkele foto's en een beschrijving hoe dit gemaakt heeft. Een grote kans dat u ook in aanmerking komt voor vrijkaarten voor een leuk evenement.
Heeft u een leuke hobby, schrijf hier dan een leuk verhaal over en doe er wat foto's bij!
Met dan aan Diana Slingerland

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Zelf een voorjaarskrans maken voor aan de deur of een kale muur

Reactie schrijven

Commentaren: 0