Zelf een kussen van Patchwork maken

Patchwork en quilten Patchwork patronen De prachtige patchwork-patronen van Bobbin en van Be-Colourful kunt u snel en eenvoudig via de site bestellen.

Quiltsoftware en patchwork boeken

Voor quiltsoftware en andere Electric Quilt producten bent u bij de site van Wilma Karels op het juiste adres. Zij leveren bijvoorbeeld Electric Quilt 6 met de Nederlandstalige handleiding.


U treft daar veel Nederlandstalige informatie aan over EQ6. Kijk eens bij de 99 punten waarin EQ6 verschilt van EQ5 of lees de 10 redenen waarom u met EQ6 zou moeten werken.

De Patchwork boeken van Heleen Pinkster treft u ook aan bij deze artikelen.

 

Gratis blokken van de maand

 

De quiltpatronen van de blokken van de maand van diverse jaren zijn gratis te downloaden. Elke maand komt er een nieuw blok bij.


Workshops, cursussen en quiltgroepen

Op deze site treft u telkens ons meest actuele cursus-overzicht aan. Wekelijks worden er workshops en patchwork cursussen gehouden in onze winkel. Ook zijn er enkele quiltgroepen waar u aan kunt deelnemen.


Geschiedenis van patchwork en quilten

Hoe en waar is het quilten ontstaan? Welke rol speelde het quilten in de sociale en economische geschiedenis? Lees op deze site alles over de geschiedenis van patchwork en quilten.

 


Inspiratie voor een nieuwe quilt:

quiltontwerp kiezen!

Met enige trots wijzen we u op een uniek onderdeel van onze website: Quilt-onwerp kiezen. Dit is een serie van ruim 200 quilts met de patronen van de blokken waaruit ze opgebouwd zijn.


Kijk ook even bij de beschrijving van de mogelijkheden van deze functie.


Quiltvakanties en groepsreizen

Wilt u wel eens op reis met mensen die uw interesse voor quilten delen? Kijk dan op de pagina met quiltvakanties en groepsreizen.


Overzicht van 760 sites met gratis patronen

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe quilt? Op het overzicht van sites met gratis patronen treft u in totaal meer dan 760 sites met 9890 gratis patronen aan!

 

 

 

De sites zijn gesorteerd op het aantal patronen wat er op staat. De sites zijn ook per soort patroon geranschikt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor blokken van de maand of eenvoudige patronen.

Voor meer info zie Borduren bij Wilma Karels

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


Zelf een kussen van Patchwork maken

Reactie schrijven

Commentaren: 0