Een wit Canvas omtoveren tot leuke homedecoratie

Een wit canvas kun je gauw omtoveren tot een leuke homedecoratie of een leuk cadeautje!

Benodigdheden:

Canvas
Karton of touw
Lijm
Spuitbus verf, kleur naar keuze.

 

Snij uit karton letters of vormen naar keuze. Je kunt ook gebruik maken van kant en klare kartonnen letters en vormen. Deze plak je goed op het canvas. Zorg dat ze echt goed vast zitten.
Op 1 van de foto's kun je zien dat het niet alleen met karton kan, maar ook met bijv. touw. Dit canvasje is nog niet bespoten met verf, maar is om te laten zien, dat er nog meer mogelijkheden zijn.


Benodigdheden, Canvas, Spuitbus verf, kleur naar keuze.Vervolgens leg je het canvas in een grote kartonnen doos. Zodat er goed gespoten kan worden met de spuitbus, zonder dat er vanalles anders bedekt wordt met een verflaagje.
Het beste kun je eerst even uitproberen op een proefstukje of de verf goed hecht, anders zou je eerst nog een primer/grondverf kunnen gebruiken.
Spuit vervolgens het beplakte canvas in de kleur naar keuze.
Laat de verf goed drogen en herhaal het spuiten met verf een aantal keren totdat alles goed bedekt is met verf, ook de randjes.

Eventueel kan het canvas (nadat de verf helemaal is uitgehard) nog bewerkt worden met bloemetjes, lintjes, knoopjes, of wat je ook maar toe wilt voegen om hem helemaal naar je eigen stijl te maken.

Zo kun je bijvoorbeeld ook leuke kraamkadootjes maken, door de naam van de pasgeboren baby er op te plakken, of juist alleen de 1e letter heel groot.

Of een mooie tekst op een heel groot canvas, of op juist een serie kleine canvasjes. Mogelijkheden te over!Marieke heeft hiermede twee vrijkaarten verdiend voor de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen en de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen!

 

Gratis kaarten

 

Heeft u ook een leuke knutsel gemaakt of nog leuker, gaat u nog een leuk werkstuk maken, maak dan van het creëren van dit werkstuk leuke foto's en maak er dan een beschrijving bij hoe u het gemaakt heeft! Stuur de beschrijving naar ons op vergezeld van de foto's en de leukste belonen wij met twee gratis kaarten voor een leuke beurs of fair die op onze site staan!

 

Met dank aan Marieke!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

Een wit Canvas omtoveren tot leuke homedecoratie

Reactie schrijven

Commentaren: 0