Dame met hoed als wanddecoratie

Beschrijving:

Stuk hout van 90op60 cm en 2cm dik bewerken met Powertex. Langs de achterkant een latje van 2 cm dik bevestigen om mooi te kunnen hangen. Een stuk linnen in Powertex doen en over de voor en achterkant spannen. Dame maken zoals clowntje maar plat langs achter schouders lichtjes naar voren om plaats te hebben voor hoedje. Een dubbele cirkel knippen en vervolgen hierin een opening knippen ter grootte van het hoofdje.


Bloempjes maken zoals je wilt, een paar blaadjes ,dit alles van kant en alles even presenteren op het paneel .Dame met Powertex bevestigen aan kleden bloemen erbij en een beetje stockinette waar je wilt. 2 haakjes om op te hangen .Brushen met kleur zoals je wilt, 3 maal vernissen laten drogen en je kan het buiten hangen.


Bijdrage Erna Vanbeselaere

 

Heeft u zelfs ook iets leuks gemaakt of wilt u iets vertellen over uw hobby, geef dat dan ook aan ons door en maken wij er een leuk artikel van!

Dame met hoed als wanddecoratie

Reactie schrijven

Commentaren: 0