Zwaan maken van fietsbanden

Diana Slingerland wil graag in aanmerking komen voor gratis kaarten ✅ voor De TuinIdee beurs in den Bosch.

Zij heeft daarom een artikeltje geschreven over haar hobby. Zij maakt van oude fiets binnenbanden tuindecoraties zoals bv een zwaan.


Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten! 
Heeft u een leuk verhaal over uw hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis kaarten krijgt voor een leuke beurs of fair die op onze site staan!
Succes en misschien tot op de een of andere beurs!
Redactie VoorPlussers


Men neemt een stuk ijzerdraad vormt het als een hals van een zwaan en maakt het uiteinde vast aan een strokrans, de strokrans omwikkel je met fietsband die je in repen hebt geknipt. Nu moeten er nog drie lagen bladeren van fietsband op de met fietsband omwikkelde strokrans geniet worden.

Je zet ze vast met een nietmachine vervolgens omwikkel je het halsijzerdraad met stro en daarna met fietsband waar driehoekjes zijn uitgeknipt en als je dat omwikkelt ziet het er geschubd uit. 

dat je nog 3 lagen bladeren van fietsband op de met fietsband omwikkelde strokrans moet nieten

Midden in de strokrans zet je een bakje en dat vul je met wat plantjes de snavel maak je ook van fietsband en bovenop zijn kop wat tilanthia en klaar is je zwaan.

Hiermee heeft Diana mooi twee vrijkaarten gekregen voor de beurs TuinIdee in den Bosch!

Diana veel plezier op de beurs en bedankt voor je bijdrage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Zwaan maken van fietsbanden

Reactie schrijven

Commentaren: 0