Uw mooiste foto afdrukken op Canvasdoek!

Lees de onderstaande tips aandachtig door voor een optimaal resultaat van uw canvasschilderij.

Om een canvas schilderij te maken is het van belang dat de afbeelding van hoge kwaliteit is. Hoe scherper de afbeelding is des te mooier is het resultaat. Een goede belichting van de foto zal zeker van invloed zijn.

Let er ook op dat de randen mee bedrukt worden, dat houdt in dat er een deel van de door u aangeleverde foto/illustratie op de rand van de lijst zullen komen.
Als er dus een gezicht of bijvoorbeeld tekst heel dicht op de rand staat dan kan dat dus aan de zijkant van het doek komen te staan.

Bij gebruik van een 2cm dik frame valt er rondom de afbeelding ongeveer 2 cm op de rand van het doek.
Dat deel is dus niet zichtbaar op de voorzijde geprint maar valt op de zijkant van het doek.
Bij gebruik van een 4 cm frame wordt dit zelfs +/- 4,5 cm rondom wat op de rand valt.


Je kunt digitaal een bestand aanleveren of per post voor gewone foto,cd,dia of negatief. Als het bestand te groot is voor de online bestelpagina dan kunt u deze op cd branden en opsturen. Het inscannen van negatieven en foto/illustratie is gratis! (1 per besteld doek, negatief=normaal kleinbeeld kleur)

Als je er voor kiest om het bestand on-line (dus digitaal) te versturen via de bestel pagina dan is het van belang dat het bestand van goede kwaliteit is. Een 2 miljoen pixel camera is veelal voldoende, nogmaals als het niet voldoet dan wordt er in ieder geval contact met je gezocht!


Om de bestelprocedure niet onnodig moeilijk te maken en het proces van bestellen simpel te houden is er niet te zien wat er daadwerkelijk op de rand van het doek komt te staan. Heeft u twijfels dan kan er altijd een proefdruk opgestuurd worden per mail. Dit kan mogelijk wel de bestelling iets vertragen.

Als je niet zeker weet of jouw afbeelding geschikt is voor een canvasschilderij dan kun je deze mailen, er wordt dan bekeken of de foto geschikt is. Geef dan ook aan aan welk formaat afdruk je denkt. Het beoordelen van de foto is kosteloos en verplicht je tot niets!


Als uzelf iets heeft gemaakt met Photoshop of ander programma dan dient u er rekening mee te houden dat de afbeelding in RGB formaat wordt aangeleverd. CMYK wordt omgezet naar RGB alvorens de print verwerkt wordt, iets wat u beter zelf kunt doen. Zet daarom het bestand om in een laag en sla het op als JPG bestand.
Dit bestand kunt u dan opsturen.

 

 

 

Sterke punten van deze leverancier zijn:

 

- Niet goed geld terug garantie

- Hoge kwaliteit
- Verkleurt niet
- Ruime keuze aan effecten
- Zeer scherpe prijzen
- Gratis bezorgd

Kortom, voor iedereen met een woonkamer is een fantastisch product te vinden.Voor meer info zie Foto's op Canvas


Uw mooiste foto afdrukken op Canvasdoek!

Reactie schrijven

Commentaren: 0