Spelende kinderen en gelukkig getrouwd in Powertex

Hier weer een bijdrage van Erna Vanbeselaere.

Zij heeft nu een paar spelende kinderen gemaakt. Zij heeft dit net zo gedaan als het clowntje maar nu ongeveer 1 meter groot. Die heeft ze dan behandeld met Powertex laten drogen en kleertjes gemaakt, in Powertex gedaan en gekleed goed laten drogen en vernist met brons dan een plaatsje gemaakt in de tuin en zie het resultaat.


Tennisspeler


Gelukkig koppeltje

 

Het frame is gemaakt zoals bij het clowntje maar de hoofdjes zijn in een andere vorm gegoten

het is 45cm hoog het aankleden gebeurt als volgt eerst de kousen dan het rokje ,de mouwtjes ,dan de achterkant en de voorkant ,de schoentjes,haar aanbrengen en hoedje maken . De kleertjes moet je eerst maken en dan in Powertex doen en aandoen, de 3 roosjes zijn gehaakt. Voor het manneke zelfde wijze en een pijp geven In laten goed drogen en brushen met brons en vernissen voor buiten.

 

 

Met dank aan Erna
Heet u vragen dan kunt u Erna altijd aanschrijven Erna.Vanbeselaere@telenet.be

Spelende kinderen en gelukkig getrouwd in Powertex

Reactie schrijven

Commentaren: 0