Papieren roosjes maken

Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je van servetten roosjes kunt maken. Ook leuk om er een kinderfiets mee te versieren. Heb je binnenkort een optocht waar de kleine graag aan mee wilt doen, maar is deze te lang om helemaal mee te lopen, dan kan je haar of zijn fiets met deze roosjes bekleden. Twee vliegen in één klap. Je kind zal zeker opvallen en ze kan rustig mee fietsen met de optocht.
Met deze bijdrage heeft Diana ,één van onze trouwe lezers, weer vrijkaarten verdiend voor een fair die op onze site staat.


Wilt u ook in aanmerking komen voor twee vrijkaarten, stuur dan ook een verhaal over een leuke hobby of knutsel en doe daar dan wat foto's  

bij.

Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten.  U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.

Van een servet kan je een mooie Koninginnedag roos maken

 

Benodigdheden:

Servet

Viltstift


1 je vouwt de servet open
2 je knipt een reep af van de dichte kant
3 de randen voorzichtig met viltstift inkleuren
4 trapsgewijs de servet opvouwen


5 de reep in het midden eromheen knopen


6 de lagen van de servet een voor een loshalen


7 de andere kant ook en je hebt een roos


De versierde driewieler voor de optocht

Gratis kaarten voor de Olmenhorst Voorjaarsfair

Diane heeft met het inzenden van dit artikel twee vrijkaarten gewonnen voor de Olmenhorst Voorjaarsfair! Wil jij hier ook voor in aanmerking komen stuur dan ook snel je beschrijving op. Voor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw e-mailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.
Veel succes,
Redactie VoorPlussers
Met dank aan Diana Slingerland

Papieren roosjes maken

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    David Poucki (vrijdag, 23 februari 2024 17:38)

    goeie uitleg