Cadeau idee "chocoladereep pimpen"

Hoe vaak wordt er door de (klein)kinderen niet gevraagd om geld op een verjaardag. Niks leuk om te geven! Vaak wordt er wat lekkers bijgegeven zoals een reep chocola. Maar ook dan is het nog niet echt een leuk feestelijk cadeautje. Het wordt al een stuk leuker als je de chocoladereep versierd! Met wat vrolijke papiertjes en bloemetjes wordt het al gauw een feestelijk cadeautje!


Eerst meet je de reep chocolade zodat je een basis van papier er om heen kunt maken. Vervolgens snij of knip je 2 lange stroken voor de zijkanten.
Deze kun je eventueel nog mooier maken met een randpons of een kartel/figuurschaar. Vervolgens maak je een kader met een pons of gewoon met de losse hand en stempel of schrijf daar een tekst op. Als je deze op het doosje hebt geplakt kun je het cadeautje verder naar wens versieren met bloemetjes, vlindertjes, knoopjes, lintjes of wat je maar in huis hebt.


Hulpmiddelen

Op deze manier kun je natuurlijk vele cadeautjes versieren. Denk ook eens aan lege potjes/blikjes die bij veel mensen wel in de kelder staan. Ideale cadeauverpakkingen voor bijv. koekjes, snoepjes of vul ze met babysokjes als kraam cadeautje.
Zo kun je eenvoudige, budget cadeautje s omtoveren tot originele persoonlijke cadeautje's!

Marieke dingt met het inzenden van deze knutsel weer mee naar twee vrijkaarten voor de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen!

Wilt u ook kans maken op twee gratis kaarten voor één of ander Evenement zoals deze op onze site staan, stuur dan ook een leuk verhaal over uw hobby op vergezeld van meerdere foto's en ook u komt dan in aanmerking voor deze actie!

Met dank aan Marieke

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Cadeau idee "chocoladereep pimpen"

Reactie schrijven

Commentaren: 0