Keukenhof, een paradijs voor kinderen

Persbericht

Keukenhof is niet alleen genieten voor ouderen, Keukenhof is ook kinderfantasie ✅. Zonder Nintendo of tekenfilm, maar met activiteiten die raakvlakken hebben met natuur en cultuur. Een heerlijke dag in de buitenlucht.

 

Dit jaar zijn er in Keukenhof verschillende nieuwe speelmomenten gecreëerd. Klimmen en klauteren over oude bomen, verstoppertje spelen in het bos en een heerlijke speeltuin.

 


Keukenhof, een paradijs voor kinderen
Keukenhof, een paradijs voor kinderen

Kinderen kijken hun ogen uit naar al die kleurige bloembedden en mozaïeken. Aan de hand van een speurtocht kunnen kinderen een tocht door het park maken die hen leidt langs de bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten.

 

 

Op de dierenweide lopen kinderen tussen de lammetjes en kalfjes. Kinderen kunnen zich op meerdere plekken op het park vermaken: dwalen tussen de mooiste bloemen, lopen over de stapstenen in de Keukenhofvijver (zorg dat je het droog houdt!), spelen in de natuurlijke speeltuin en lekker poffertjes eten. Pas op dat je niet verdwaald in de doolhof.


Speciaal voor de allerkleinsten is er een nijntje speeltuin. Een geweldige plek met een zandbak en leuke speeltoestellen. Omdat nijntje de tuin zelf ook leuk vindt brengt nijntje op 1e en 2e Paasdag een bezoek aan de speeltuin (en mag jij met nijntje op de foto).

Genoeg gespeurd en gespeeld. Dan is het tijd voor lekkere pannenkoeken in ons nieuwe pannenkoekenrestaurant.

Voor meer informatie

Keukenhof

Annemarie M.M. Gerards-Adriaansens

PR Manager

Tel: +31 (0)252- 465505

a.gerards@keukenhof.nl

www.keukenhof.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              


Keukenhof, een paradijs voor kinderen

Reactie schrijven

Commentaren: 0