Boodschappen doen in ....Landgraaf

De jonge gemeente Landgraaf ✅ dankt zijn naam aan een mysterieuze prehistorische gracht (graaf) die midden door de regio loopt.

 

Momenteel verbindt de droge gracht ‘de Landgraaf' het bewoonde gedeelte met een schitterend heidegebied.

 

Landgraaf is een muzikale gemeente. Jaarlijks verzorgen honderden muzikanten, muziekkorpsen, harmonieën, fanfares en drumbands en het Landgraafse Symphonieorkest optredens in onder andere het multifunctioneel zalencomplex 'de Brandpoort'. Landgraaf is daarnaast bij velen bekend vanwege het Pinkpop festival dat ieder jaar weer met Pinksteren wordt georganiseerd, in en rond Megaland, aan de voet van de Wilhelminaberg.


Erenstein panorama

 

 

Daarnaast zorgen de kastelen Strijthagen en Wormdal in Rimburg, authentieke mijnwerkers buurten, Stadspark Gravenrode, hoeves en watermolens voor een mooi aanblik. Landgraaf is een cultuur- en folklore regio bij uitstek.

Kasteel Schaesberg

 

Voor meer info zie VVV Zuidlimburg

 

Vindt u het ook vervelend om elke zaterdag weer uw boodschappen te doen in uw plaatst bij dezelfde winkel? Maak er een leuke dag van en ga eens boodschappen doen in een andere plaatst! Twee vliegen in een klap en nooit geen vervelende zaterdagen meer.

 

Voor meer leuke steden om uw boodschappen te doen kijk hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              


 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

Boodschappen doen in ....Landgraaf

Reactie schrijven

Commentaren: 0