Verzamelen van winkelwagen muntjes

Winkelwagen muntjes
Winkelwagen muntjes

Een muntje ✅ heeft een bepaalde emotionele waarde. Je kan ze krijgen van firma's - clubs - brandweer - leger - binnenvaart - trouwen - geboorte - politie enz, en achter ieder muntje zit er een eigen verhaal aan vast. 


Winkelwagen muntjes
Winkelwagen muntjes

Waar komen ze vandaan en van wie komen ze, uit welk land komt het muntje, de winkelwagen munt kan je ook aan sleutels hangen (altijd handig, je hebt altijd je muntje bij de hand en hoeft nooit te zoeken, wel weer terug doen aan je sleutelbos!) maar ook verzamelen. En dat is prettig, zo leer je ook andere mensen kennen via post en internet.

 

Ik krijg ook post toegestuurd uit verschillende landen zo krijg je ook weer postzegels van andere landen die je ook kan ruilen zo heb je 3 hobby's in een. Het is ook niet duur, je kan ruilen, kopen en dan door ruilen enz. Ik heb tot nu toe ongeveer 1500 verschillende muntjes en dat in 6 maanden.


Voor verdere inlichting gratis stuur een mailtje nicogt@hotmail.be

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                

Verzamelen van winkelwagen muntjes

Reactie schrijven

Commentaren: 0