DE MEEST BLAUWE ROOS TER WERELD

OMDAT HET LEVEN NIET ALTIJD OVER ROZEN LOOPT ...

 

De Rosa ‘Minerva'® is de blauwste tuinroos ✅ die op dit ogenblik verkrijgbaar is. Een zuiver blauwe roos bestaat natuurlijk niet - altijd zal paars of roze door de kleur schemeren, maar het intense paarsblauw van de Rosa ‘Minerva'® is bijzonder mooi, fris en goed te combineren met andere rozen en bloemtinten.


Bovendien verspreidt Rosa ‘Minerva'® een aangenaam zoet parfum.

Rosa ‘Minerva'® is een kerngezonde trosroos met volle bloemen die een ongeveer 80 cm hoge struik vormt die het hele rozenseizoen uitbundig bloeit, van eind mei tot aan de najaarsvorst.


Een roos die helpt

 

De Rosa ‘Minerva'® is een humanitaire roos: deze exclusieve perkroos zal uitsluitend verkocht worden voor de sociale doelen van Lions Antwerpen Minerva. Projecten waarvoor L.C Minerva zich inzet zijn onder meer het Katrinahome en het Krauwelenhof in Antwerpen.

Tien jaar kruisen en selecteren

De Rosa ‘Minerva'® werd exclusief voor Lions Antwerpen Minerva ontwikkeld door Martin Vissers, een vermaard professioneel rozenveredelaar. Als oprichter van een aantal innovatieve bedrijven met Europese faam, en onder meer uitvinder van de wereldwijd in de bouw gebruikte lijm Tec 7, beschikt hij over de wetenschappelijke kennis en de gedrevenheid die een rozenveredelaar kenmerken. Zijn liefde voor de roos en een uitgesproken zin voor schoonheid maken van Martin Vissers een uitzonderlijk veredelaar.

De unieke blauwe kleur en de exquise geur van Rosa ‘Minerva'® zijn het resultaat van 10 jaar gericht kruisen en nauwgezet selecteren.

De roos is te koop op de stand van Hortensiakwekerij Pieters aan de ingang van het Park van Beervelde. 


 

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

DE MEEST BLAUWE ROOS TER WERELD

Reactie schrijven

Commentaren: 0