Vakantiewoning te Wellerlooi

In het hart van de Maasduinen, in het mooie dorpje Wellerlooi aan de Maas, staan de deuren open van deze nieuwe vakantiewoning.

Wellerlooi ligt in het prachtige fiets- en wandelgebied van “De Hamert” en ca 6 km van het Thermaalbad in Bad Arcen en 8 km van de Kasteeltuinen in Arcen.

 

Indeling: Woonkamer/slaapkamer en suite 60 m2 en 1 aparte slaapkamer, nieuwe luxe badkamer met douche, wastafel en toilet.

Aparte keuken met afwasmachine, keramische kookplaat, grote koelkast en magnetron. Zonnebankruimte. Televisie met schotelantenne.


Van alle gemakken voorzien

 

Indeling van de woning

 

U heeft de beschikking over een woonkamer van 35 m2. In de woonkamer treft u aan een schoteltv flatscreen 84 cm, radio/cdspeler, dvd-speler, spellen en enkele boeken.

 

In de beide slaapkamers heeft U de beschikking over een 2-persoonsbed.  daarnaast is er nog een kleinere kamer met een stapelbed. Een campingbedje kan ook voor U geregeld worden.

 

De separate keuken is compleet ingericht met alle denkbare keukenapparatuur zoals een vaatwasser, keramische kookplaat, elektrische oven, filterkoffieapparaat, waterkoker, koel/vriescombinatie.

 

In onze muurkast vind u oa een wasmachine, magnetron, stofzuiger en droogrek.

 

De mooie badkamer is ruim bemeten met douche, wastafel en toilet.

 

U dient zelf uw handdoeken mee te nemen


Voor meer info zie Vakantiewoning te Wellerlooi.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!             

 

 


Vakantiewoning te Wellerlooi

Reactie schrijven

Commentaren: 0