Duiken een geweldige hobby!

Heb jij ook altijd zo gefascineerd ✅ gekeken naar de televisiebeelden van het diverse onderwaterleven allerlei exotische plaatsen waar wordt gedoken? Heb jij je ook wel eens afgevraagd of dat ook voor jou, hier in Nederland weggelegd zou zijn? Dat kan! Ook in Nederland kun je schitterende duiken maken, bijvoorbeeld in Zeeland, maar ook in allerlei zoetwaterplassen. Zo kun je relatief dicht bij huis kennis maken met een boeiende onderwaterwereld!

Voorwaarde om te kunnen duiken is natuurlijk wel dat je kunt zwemmen en dat je gezond bent. Om actief in de club te zijn, dien je in het bezit te zijn van een medische keuring. Kijk op de site van Piepke voor meer info. 

 

Piepke is zelf een NOB-duikclub en geven via het NOB-systeem opleiding en training aan hun clubleden. De NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond) is de overkoepelende organisatie van duikverenigend in Nederland. Meer informatie over de NOB is te vinden op hun website.


Reeds gebrevetteerd 

 

Ook mensen met een andere brevet van een erkende opleiding zijn van harte welkom. Indien je verder in opleiding wilt gaan via Piepke , dan zijn er cross-over richtlijnen voor handen voor het indelen van het andere brevet naar de NOB-brevetten.


 Heb je altijd al eens een keertje willen duiken, dan is dit je kans! 

Bij Piepke worden proeflessen verzorgd. 

Zij zorgen voor het materiaal en de instructeurs en jij voor je zwemkleding. Wie weet is duiken ook jouw passie en haal je je duikbrevet.

 

Deze club is aangesloten bij de N.O.B. waardoor je duikbrevet wereldwijd geaccepteerd wordt. Je opleiding begint in het zwembad "De Dousberg" en al snel daarna maak je kennis met de schoonheid van de Nederlandse onderwaterwereld.Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor de proefles. Voor deze proefles wordt € 10,00 gevraagd. Mocht je na de proefles lid worden van deze club, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je contributie. 

Ook mensen met een brevet zijn van harte welkom bij deze duikvereniging.

 

 

Voor meer info zie Piepke

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

Duiken een geweldige hobby!

Reactie schrijven

Commentaren: 0