Open dagen in de tuin Den Bosrand

Tuin de Bosrand ✅

 

Donderdag 21 juli van 10.00 tot 18.00 uur.

Zondag 14 en Maandag 15 augustus van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Zondag 18 september van 13.00 uur tot 18.00 uur.

 

Deze tuin behaalde een eervolle prijs van 2e mooiste tuin van België.

 

Grote tuin van bijna 8.000 vierkante meter met vaste planten borders, vijver, wandelbos, nieuw aangelegde heesterborder van meer dan 100 m lang. Tuindecoratie van de tuineigenares met natuurlijke materialen. Een tuin om veel inspiratie op te doen. In het kleine kwekerijtje is het mogelijk om stekjes te verkrijgen van planten uit de tuin.


Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Mei 2008 was een prachtige maand, de zon scheen volop, volgens het KMI was het de warmste meimaand sinds 1901. Al in de vroege morgen waren de mensen hier bezig in de tuin, in de namiddag bij de hoge temperaturen was het heerlijk in het bos, daar werd de beplanting tussen de sparren lichtjes opgesnoeid, de wandelpaadjes vrijgemaakt en de rustbankjes netjes gemaakt. 's Avonds waren de mensen moe maar voldaan en dan was het tijd om op het terras te genieten van de avondzon met een lekker glaasje wijn, meer moet dat niet zijn!!!Locatie (B)

Oost-Vlaanderen

Adres: Antwerpse Heirweg 28

Gemeente Lembeke 9971

E-mail info@denbosrand.be

Telefoon 093775127
Voor meer info zie Opentuinen de Bosrand

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Open dagen in de tuin Den Bosrand

Reactie schrijven

Commentaren: 0