Ouderen kiezen voor de bus

Donderdag 12 mei 2008

 

Utrecht

 

De touringcarbedrijven ✅ profiteren maximaal van de vergrijzing. In 2020 gaat dertien procent meer vakantiegangers met de bus op reis, voorspelt de Postbank in een onderzoek naar vakantievierende Nederlanders.Busvakanties zijn vooral populair bij jongeren tussen de 13 en 17 jaar en onder 55-plussers, zegt Postbank-econoom Charles Kalshoven. "Het aantal jongeren daalt weliswaar, maar de toename van ouderen is veel groter." Ook vakanties naar Duitsland en Groot-Brittannië winnen aan populariteit door de vergrijzing en de camping legt het de komende jaren af tegen het hotelbed.

 

 

 

Voor leuke busreizen Kijk hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                

Ouderen kiezen voor de bus

Reactie schrijven

Commentaren: 0