Online Tuinieren introduceert leerzame tuinfilmpjes op internet

Ketting

Leer online tuinieren middels video filmpjes ✅ .

 

Online Tuinieren introduceert leerzame tuinfilmpjes op internet Altijd al willen weten hoe je een Hortensia snoeit, vaste planten moet scheuren of Buxus moet stekken? Op de website Online Tuinieren die begin dit jaar online gegaan is worden al dit soort tuinklussen middels duidelijke filmpjes voorgedaan. Het verschil tussen de filmpjes op Online Tuinieren en de verschillende tuinprogramma's op televisie is dat men gericht naar een onderwerp wat hem of haar aanspreekt kan kijken. Bovendien gaan de filmpjes op Online Tuinieren dieper in op de onderwerpen en zijn ze te bekijken wanneer de bezoeker dat uitkomt.


Was hortensia

Verzoekjes:

 

Dat de filmpjes aanslaan blijkt wel uit de vele verzoekjes die Online Tuinieren dagelijks ontvangt. De verzoekjes variëren van het snoeien van een Druif tot het aanleggen van een vijver. De verzoekjes zijn overigens meer dan welkom daar Online Tuinieren streeft naar minimaal honderd tuinfilmpjes aan het einde van dit jaar.

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Zelf meedoen:

 

Naast de tuinfilmpjes zijn er op Online Tuinieren honderden tuinartikelen te vinden variërend van een complete tuinontwerpcursus tot en met een stap voor stap uitleg om tuinverlichting aan te sluiten. Deze artikelen worden door vakbekwame hoveniers geschreven en verduidelijkt met foto's en illustraties. De website is er één van de nieuwste generatie waar iedere bezoeker onder een artikel een reactie of een persoonlijke ervaring kan delen. Op deze manier kan iedereen zijn of haar eigen invulling aan de site geven.


Tuinfotowedstrijd:

 

Iedere maand is er een tuinfotowedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Aan het eind van het jaar kan iedereen meestemmen op de twaalf maandwinnaars.

Degene met de meeste stemmen wint een schitterende GARLAND GAS 260 BLADBLAZER, aangeboden door tuin-tools.nl die tegen die tijd hard nodig zal zijn.

 

 

 

Dus ben je klaar voor een nieuwe ervaring? Surf dan naar Online Tuinieren en laat je verrassen.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              


Online Tuinieren introduceert leerzame tuinfilmpjes op internet

Reactie schrijven

Commentaren: 0