Te huur Luxe Vakantiewoning in rustige en landelijke omgeving

De vrijstaande luxe woning ✅ is landelijk en rustig gelegen in de buurtschap Schuinesloot, gemeente Hardenberg. Het is een zeer bijzondere plek, nabij eeuwen oude bomen en met volledig vrij uitzicht over landerijen een oude eiken laan en een grote kikkerpoel. Rondom het huis is veel eigen ruimte, een grote tuin op zuidzijde en een overdekt gemeubileerd terras . De nabije omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen o.a. in het Overijssels Vechtdal, een overdadige groene, bosrijke en stille omgeving.


De aparte woonkeuken

 

De bungalow wordt verwarmd d.m.v. van centrale verwarming en is goed geïsoleerd en hierdoor uitstekend geschikt voor ieder seizoen. Tevens zijn er 2 fietsen aanwezig.

Het is mogelijk gebruik te maken van draadloos-internet (informeer naar de mogelijkheden).

Er is geen wasmachine in de woning, maar u kunt de was bij ons laten doen (dit wel aangeven bij boeking).

Er is een bushalte op 300 meter en er is een eigen parkeerplaats. Om de woning is veel eigen ruimte en er zijn schapen, pony's en geiten.



De Woonkamer

Foto's van binnen de woning


De Slaapkamer


Het vakantieverblijf is steeds voor één of meerdere weken te huur van (aankomst) vrijdagmiddag 14.00 uur tot (vertrek) vrijdagmorgen 10.30 uur.

 

Buiten het hoogseizoen en de schoolvakanties is het mogelijk een weekend of enkele dagen te huren. De bungalow wordt door de verhuurders zelf schoongemaakt en zij kunnen u er dan ook met zekerheid van verzekeren dat u uw vakantie doorbrengt in een goed onderhouden en een schone bungalow.

 

Voor meer info zie Vakantiewoning "De Eikenhof"

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Te huur Luxe Vakantiewoning in rustige en landelijke omgeving

Reactie schrijven

Commentaren: 0