Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Op zoek naar tuinmeubelen ✅ die u online kunt bestellen met de laagste prijs garantie, dan bent u hier op het juiste adres!

Deze webshop is een van de grootste aanbieders in tuinmeubelen en door de grote inkoop, kunt u natuurlijk profiteren van de laagste prijzen en heeft u de grootste keus!

 

Deze tuinmeubelshop streeft naar een perfecte serviceverlening en advies tijdens de aankoop van een tuinset.

 

Gratis verzending en retour!

 

Uitgebreid assortiment van meer dan 350 tuinsets;

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Online je loungeset bestellen

Je vindt hier altijd een loungeset die bij jou past. Houd je van modern? Of houd je meer van klassiek? Of maakt dit niet uit en wil je gewoon lekker buiten kunnen zitten? Het is mogelijk door de ruime keuze uit het assortiment van deze Tuinmeubelshop.

 

Zij bieden je ook bekende merken aan zoals, 4 Seasons Outdoor, Hartman, Apple Bee, SUNS en Garden Collections. De loungesets die zij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar wel tegen de allerbeste prijs! Houd de online folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

 

Welk loungeset past bij jou?

Wil je graag comfortabel loungen en lekker languit kunnen liggen op een bank in je achtertuin of op je terras? Dan is een hoekset een aanrader! Je kunt heerlijk onderuitgezakt ontspannen en genieten van het mooie zomerweer in één van de loungemeubelen. Zo kun je kiezen uit aluminium loungesets, houten loungesets, outdoor textileen loungesets en wicker loungsets,. Bovendien zijn er bij veel sets verschillende opstellingen mogelijk.

 

Neem bijvoorbeeld de Toronto loungeset 6-delig. Deze set bestaat uit drie hoekelementen, twee midden elementen en één tafel met polywood top. Als je bijvoorbeeld een kleinere tuin hebt, dan wordt er een modulair systeem aangeraden. Je kunt zo zelf de ruimte die je hebt, invullen door elementen weg te laten of toe te voegen. Zo kan altijd een set worden gemaakt die passend is in jouw tuin!

 

De chaisse longue loungesets zijn bijvoorbeeld een goede optie. De sets bestaan uit twee hoekmodules en een lounge voetenbank. Optioneel zou je ook nog een extra middenmodule of tafel toe kunnen voegen. De sets zijn compact, maar geven je wel het ultieme ‘loungegevoel’ in je tuin.

 

Stel: je wilt graag met vrienden heerlijk buiten kunnen zitten op je terras en ondertussen ook lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje. Dan is de dining loungeset de beste optie. De combinatie van een loungeset met een hoge tafel zorgt ervoor dat je zowel comfortabel kunt zitten als dineren. Hierdoor combineer je de luxe van loungen met het gemak van buiten eten. Ook deze tuinmeubelsets zijn in diverse opstellingen, kleuren en maten leverbaar. In deze collectie vind je ook verstelbare loungetafels. Deze tafels kun je door middel van een gasveer omhoog en omlaag verzetten. Loungen en eten wordt daardoor nog praktischer en eenvoudiger.

 

Als je liever geen hoekbank wilt, is het ook een optie om een stoel-bank loungeset aan te schaffen. Deze loungesets bestaan vaak uit twee stoelen, een 2- of 3-zitsbank en een tafel/voetenbank. Deze loungesets zorgen ervoor dat je de sfeer van binnen naar buiten haalt.

 

Materialen die gebruikt worden in de loungesets

De tuinmeubelen worden gemaakt van de volgende 4 soorten materialen: aluminium, wicker, outdoor textileen en hout. Loungesets van wicker, ook wel vlechtwerk genoemd, zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Sets van dit materiaal kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast zijn deze sets 100% handwerk en er kan dus verschil in kleur, draad en weefpatroon ontstaan. Hetzelfde geldt voor aluminium loungesets. Deze kwalitatief goede sets zijn gepoedercoat, zodat ze ook mooi blijven en makkelijk schoon te houden zijn. De eigenschappen van houten loungesets verschillen per houtsoort. Deze webshop biedt je voornamelijk teakhouten loungesets. Teak is meest harde houtsoort en kan daarom het hele jaar buiten blijven staan. Houten loungesets hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. Kies je voor een eigentijdse, outdoor textiel loungeset? Dan kun je er zeker van zijn dat je in stijl kunt loungen. De sterke outdoor textielstof is om een aluminium frame gespannen. Ze zijn duurzaam en makkelijk schoon te houden, dankzij een water- en vuil afstotende beschermlaag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Comfortabel relaxen met de loungekussens

 

Alle loungesets worden inclusief rug- en zitkussens geleverd. De kussens die worden verkocht zijn verschillend qua dikte per set. Hoe dikker, hoe beter het zitcomfort. De kussens die worden afgebeeld op de website, horen ook standaard bij de loungeset. De loungekussens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Bijna alle kussens zijn gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het voelt als katoen, maar veel sterker is en dus ook duurzamer. Door het gebruik van het materiaal katoen hebben de kussens een groot ademend vermogen. Daarnaast zijn ze weerbestendig, mits er goed geventileerd wordt. Verder zijn de kussens stevig van vorm en kleurvast. Je kunt op deze sets comfortabel zitten, omdat de kussens warmte werend zijn. Dit houdt in dat de kussens niet plakken bij warm weer. De kussen hoezen zijn afrits baar en kunnen koud gewassen worden (30°C).

 

Kleur in je tuin

 

Om een zo'n goed mogelijke combinatie van je loungeset en je tuin te maken, is de kleurencombinatie zeer belangrijk. Als je een landelijke tuin hebt, is het beste om de kleuren neutraal te houden. Gebruik dan kleuren zoals bruin en naturel, deze kleuren zorgen voor rust in je tuin. De warme kleurencombinatie zorgt er voor dat je een romantische/rustige tuininrichting krijgt. Houd je toch liever van strak en modern? Dan zijn tuinmeubelen van het materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke tuininrichting.

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

In stijl loungen

 

Je hebt een loungeset op het oog, maar je wilt er je eigen draai aan geven. Je kunt je set een eigen tintje geven door te decoreren met kussens en andere accessoires. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om jouw perfecte loungeset samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld een vuurtafel aanschaffen, die je warmte biedt op de wat koudere avonden. Bovendien zou je ook een bijzettafel kunnen kopen om zo je loungeset compleet te maken. Ben je benieuwd naar wat voor trends er zijn op dit moment? Neem dan eens een kijkje op het blog .

 

materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke

Onderhoud van je loungeset

 

De collectie loungesets hebben gelukkig bijna geen onderhoud nodig. Er wordt wel aangeraden om een beschermhoes aan te schaffen, zodat je jaren kunt genieten van je loungeset. De hoes beschermt je loungemeubel bovendien ook tegen vuil en water. Je kunt hier de verschillende hoezen bekijken. Verder wordt er geadviseerd om je wicker of aluminium loungeset in het voorjaar te cleanen met 1 van de cleaners die ook in de webshop aangeschaft kan worden! Voor sets waarin teakhout is verwerkt, wordt aangeraden om deze schoon te maken met een teakcleaner. Je houdt hiermee je set in optimale conditie en zo profiteer je van jaren loungeplezier.

 

Vragen & Advies

Wil je meer informatie over een loungeset? Dit kan online via de website van de tuinmeubelshop. Zij helpen je graag verder met de vragen die je hebt over een loungemeubel. 

RSS productfeed

Lifestyle Seashore hoek loungeset 4-delig (zo, 19 mei 2024)
Lifestyle Seashore hoek loungeset 4-delig Ervaar het ultieme loungegevoel op de Lifestyle Seashore hoek loungeset 4-delig! De teakhouten loungeset met extra dikke kussens geeft een uitstekend zitcomfort. De combinatie van het duurzame teakhout, luxe stoffen en aluminium accenten maakt deze loungeset tot een eyecatcher van je terras. Een aangename loungeset om heerlijk in te loungen! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Lifestyle Seashore hoek loungeset 4-delig bestaat uit: * 1 x Lifestyle Seashore open bank rechts * 1 x Lifestyle Seashore open bank links * 1 x Lifestyle Seashore hoek module * 1 x Lifestyle Seashore midden module Eigenschappen Lifestyle Seashore hoek loungeset De Lifestyle Seashore loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Eventueel zijn er armkussen beschikbaar, die aan het einde van de open bank gelegd kunnen worden. Zo kun je ook heerlijk wegdromen in iedere hoek van het loungeset! Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 4279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Presentation block 72 x 72 x 40 cm (H) (Sun, 19 May 2024)
Presentation block 72 x 72 x 40 cm (H) EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig De Coco Azzano dining tuinstoel naturel is een unieke tuinstoel, in het nieuwe aanbod van Tuinmeubelshop, die je perfect kunt combineren bij de Lifestyle Villagio dining tuintafel 230 x 90 cm. Het aluminium van de moderne tuinstoel vind je terug in de tafelpoot en dat zorgt ervoor dat deze tuinset een echte blikvanger is in je tuin! De Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 tot 8 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We adviseren je graag! De Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: * 6 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 230 x 90 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 230 x 90 cm De Lifestyle Villagio dining tuintafel 230 x 90 cm is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. EUR 1699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig Ben jij op zoek naar een modern tuinset waar je niet op uitgekeken raakt? Dan is het unieke design van de Coco Azzano dining tuinstoel in combinatie met de onderhoudsarme Lifestyle Forest dining tuintafel wat voor jou. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. De Coco Azzano/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. EUR 1419.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig Het eerste wat er door je hoofd schiet als je de Coco Azzano dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Sophia dining tuintafel ziet, is: Wauw! Door de combinatie van wicker, aluminium en glas raak je niet uitgekeken op deze tuinset. Het grote voordeel van de Coco Azzano/Sophia 180 cm dining tuinset is dat deze onderhoudsarm is. In het voorjaar een vochtig doekje over de set heen en je kunt weer heerlijk genieten van de zomer. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Coco Azzano/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm De Lifestyle Sophia dining tuintafel is uitgevoerd met een gepoedercoat aluminium pootstel en een antracietkleurig gehard glazen blad. Het aluminium zorgt ervoor dat de tuintafel licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Het tafelblad is van gehard veiligheidsglas. Deze materialen samen zorgen voor jarenlang tuinplezier! De Lifestyle Sophia tuintafel is makkelijk schoon te maken met een mild sopje. EUR 1249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Trente 330 cm dining tuinset 9-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Trente 330 cm dining tuinset 9-delig Op zoek naar een comfortabel en modern tuinset? Bij Tuinmeubelshop vind je een zeer groot assortiment. Deze Coco Azzano/Trente 330 cm dining tuinset heeft een verfijnde mix van een landelijke en stoere uitstraling. De naturel kleur en de verschillende materialen zorgen voor een moderne uitstraling. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag onder het genot van een kopje koffie of thee! De Coco Azzano/Trente 330 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit: * 8 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 330 x 100 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 330 x 100 cm De Lifestyle Trente dining tuintafel 330 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Trente dining tuintafel 330 x 100 cm is een royale 8-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Lifestyle Trente tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 3399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig De Coco Azzano dining tuinstoel is samen met de teakhouten Garden Collections Brighton tuintafel een trendy dining tuinset met een natuurlijke uitstraling. De voorgevormde wicker tuinstoel biedt een uitstekend zitcomfort. De robuuste Brighton tuintafel geeft bovendien een sfeervolle invulling aan je terras. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Coco Azzano/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: * 6 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Garden Collections Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Garden Collections Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm  De Garden Collections Brighton dining teak tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm is een royale 6 tot 8 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 2189.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig Gezellig borrelen of genieten van een mooie zomerdag doe je in dit toonaangevende tuinset van Tuinmeubelshop. De Coco Azzano dining tuinstoel zijn voorzien van een zit- en rugkussen, wat zorgt voor een uitstekend zitcomfort. De combinatie van de eigentijdse wicker tuinstoelen met de robuuste teakhouten tuintafel is prachtig en een aanwinst voor je tuin. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Coco Azzano/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Garden Collections Bristol dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Garden Collections Bristol dining tuintafel 180 x 90 cm De Garden Collections Bristol tuintafel rechthoek 180 x 90 cm is een stevige en robuuste teakhouten tuintafel. De tuintafel is geschikt voor 4 tot 6 zitplaatsen. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het stoere karakter van de tafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine houtscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden, zoals de tuitafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 1419.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Weston 90 cm dining tuinset 5-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Weston 90 cm dining tuinset 5-delig De Coco Azzano dining tuinstoel is een moderne dining tuinstoel met een uitstekend zitcomfort. De stoel is goed te combineren met de teakhouten Garden Collections Weston tuintafel. Een echte eyecatcher! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren. De Coco Azzano/Weston 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Garden Collections Weston dining tuintafel 90 x 90 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Garden Collections Weston dining tuintafel 90 x 90 cm De Garden Collections Weston dining tuintafel is een volledig teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections Teak Protector. EUR 1169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Fabriano 120 cm dining tuinset 5-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Fabriano 120 cm dining tuinset 5-delig Wil jij een tuinset met verschillende materialen en een speelse look? Dan is de Coco Azzano dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Fabriano wat voor jou. De Azzano dining tuinstoel heeft een kuip van wicker en een pootstel van aluminium. Het pootstel van de Azzano stoel past perfect bij het pootstel van de ronde Lifestyle Fabriano dining tuintafel. Dit zorgt voor een perfecte match die in iedere achtertuin past. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Coco Azzano/Fabriano 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Fabriano dining tuintafel 120 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Lifestyle Fabriano dining tuintafel rond 120 cm De Lifestyle Fabriano dining tuintafel is een ronde teakhouten tuintafel. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. Teakhout is een duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is voor alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te staan. Omdat teakhout 100% een natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van het weer, kunnen krimpen of uitzetten, waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. Bij Tuinmeubelshop adviseren we je graag over een eventuele teak- cleaner of protector. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is volledig van gepoedercoat aluminium, dit zorgt ervoor dat de Lifestyle Fabriano tuintafel niet zwaar is en dus makkelijk te verplaatsen in je tuin of overkapping. EUR 1369.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Salviano/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig (Sun, 19 May 2024)
Santika Salviano/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig Ben jij op zoek naar een strak en tijdloos tuinset waar je uren van kunt genieten? Dan is de Santika Salviano dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Talai dining tuintafel 180 x 100 cm wat voor jou. De tuintafel is gemaakt van teakhout en aluminium. Dit aluminium is dezelfde kleur als dat van de Santika Salviano dining tuinstoel. Hierdoor krijg je een perfecte match die in elke tuin past. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Santika Salviano/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Santika Salviano dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Talai dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Santika Salviano dining tuinstoel De moderne Salviano dining tuinstoel van Santika Furniture heeft een gepoedercoat aluminium frame en is afgewerkt met hoogwaardig wicker. Dit is een zogenaamde Mono-Core wickerdraad die door-en-door gekleurd is. Bovendien is deze wicker UV-bestendig en daarmee bestand tegen alle weersomstandigheden. De wickerdraden zorgen daarbij voor een natuurlijke uitstraling. Het aluminium frame is van zichzelf volledig weersbestendig en is daarbij behandeld met een sterke poedercoating. Dit is een extra beschermlaag die onder hoge temperatuur wordt aangebracht. De kussens in de Santika Salviano dining tuinstoel zijn voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Deze luxe dining tuinstoel is eenvoudig schoon te maken door af te nemen met een mild sopje en heeft geen verder onderhoud nodig.  Eigenschappen Lifestyle Talai dining tuintafel 180 x 100 cm Het frame van de Lifestyle Talai dining tuintafel is gemaakt van aluminium. Dit aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium is een zeer stevig materiaal, maar tevens licht van gewicht. Dit maakt het bijzonder praktisch en gebruiksvriendelijk. Het tafelblad van de Talai tuintafel is gemaakt van teakhout. Ons teakhout is afkomstig uit Indonesie en voorzien van het Indonesion Legal Wood keurmerk. Teakhout is een natuurproduct. Na verloop van tijd zal het op natuurlijke wijze vergrijzen. Dit proces versterkt het unieke karakter van je tuintafel. Wanneer je echter liever de originele kleur behoudt, adviseren wij om het hout tweemaal per jaar op kleur te houden met onze Garden Collections Teak Protector. Alvorens dit te doen, dien je de tafel eerst schoon te maken en te laten drogen. EUR 2109.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Azzano/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Azzano/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig Stel je voor: een zwoele zomeravond, omringd door vrienden en familie, genietend van een heerlijke maaltijd in de open lucht. Met de Coco Azzano/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig wordt deze droom werkelijkheid. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Coco Azzano/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Coco Azzano dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes. Eigenschappen Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm De Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een echte eyecatcher. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Palta tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 1669.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Parma/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig (Sun, 19 May 2024)
Lifestyle Parma/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig Ben jij op zoek naar een dining tuinset die in elke tuin past en waar je niet op uitgekeken raakt? Dan is de Lifestyle Parma dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Talai dining tuintafel 180 cm wat voor jou. Met deze tuinset kun je uren genieten in jouw eigen achtertuin. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Lifestyle Parma/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Lifestyle Parma dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Talai dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Parma dining tuinstoel De Lifestyle Parma dining is een van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk zijn volledig van aluminium uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro textileen is dat het zacht aanvoelt en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over. Eigenschappen Lifestyle Talai dining tuintafel antraciet 180 x 100 cm Het frame van de Lifestyle Talai dining tuintafel is gemaakt van aluminium. Dit aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium is een zeer stevig materiaal, maar tevens licht van gewicht. Dit maakt het bijzonder praktisch en gebruiksvriendelijk. Het tafelblad van de Talai tuintafel is gemaakt van teakhout. Ons teakhout is afkomstig uit Indonesie en voorzien van het Indonesion Legal Wood keurmerk. Teakhout is een natuurproduct. Na verloop van tijd zal het op natuurlijke wijze vergrijzen. Dit proces versterkt het unieke karakter van je tuintafel. Wanneer je echter liever de originele kleur behoudt, adviseren wij om het hout tweemaal per jaar op kleur te houden met onze Garden Collections Teak Protector. Alvorens dit te doen, dien je de tafel eerst schoon te maken en te laten drogen. EUR 1269.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Olivine/Palta 240 cm dining tuinset 7-delig (Sun, 19 May 2024)
Coco Olivine/Palta 240 cm dining tuinset 7-delig Een eyecatcher uit de collectie van Tuinmeubelshop: de Coco Olivine dining tuinstoel! De luxe afgewerkte eetstoel is hét toonaangevende voorbeeld van design en zitcomfort. Laat de stress even van je afglijden dankzij de goedgevulde kussens. Vind jouw ideale houding met de ronde kuip en de hoge rugleuning. En geniet van het landelijk ogende wicker van de tuinstoel. Dit wicker sluit bovendien weer prachtig aan bij het stoere teakhout van het tuintafelblad. De hoogwaardige Olivine/Palta tuinsetcombinatie biedt plaats aan 6 tot 8 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Coco Olivine/Palta 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: * 6 x Coco Olivine dining tuinstoel * 1 x Lifestyle Palta dining tuintafel 240 x 100 cm Eigenschappen Coco Olivine dining tuinstoel De Coco Olivine tuinstoel bestaat uit een aluminium gepoedercoat onderstel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten. Ook is de tuinstoel hierdoor licht van gewichten is dus gemakkelijk te verplaatsen is. De kuip van de tuinstoel is gemaakt van een breed wicker, dit zorgt voor een erg prettig zitcomfort en een mooie landelijke robuuste uitstraling. De tuinstoelen worden geleverd met een zitkussen. Dit kussen is behandeld met een coating wat het kussen water- en vuilafstotend maakt.  Eigenschappen Lifestyle Palta dining tuintafel 240 x 100 cm De Lifestyle Palta dining tuintafel 240 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een echte eyecatcher. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Palta dining tuintafel 240 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Palta tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 2689.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Oxbow/Superior 330 cm dining tuinset 9-delig (Sun, 19 May 2024)
Garden Collections Oxbow/Superior 330 cm dining tuinset 9-delig Heerlijk tafelen op je terras of gewoon gezellig in de tuin genieten van het buitenleven? Dit kan perfect met de stijlvolle Garden Collections Oxbow/Superior 330 cm dining tuinset. De stoere tuinset biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Door het gebruik van teakhout, aluminium en wicker ontstaat er een modern en tegelijk landelijk design. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Garden Collections Oxbow/Superior 330 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit: * 8 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel * 1 x Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel is een comfortabele tuinstoel met een landelijke uitstraling. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van aluminium. Het aluminium heeft een poedercoating in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij onder extreme hitte een extra beschermlaag op het aluminium wordt aangebracht. Dit is een mooie, zeer duurzame coating. Het aluminium frame heeft daarnaast als voordeel dat het licht van gewicht is, waardoor je de tuinstoel gemakkelijk kunt verplaatsen. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel heeft een kuip van kunststof wicker. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad. Dit houdt in dat de wicker draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad in de kleur off black geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling en is uitstekend te combineren met vele andere materialen. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel is weerbestendig en kan het hele jaar door buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. De kussens zijn voorzien van een speciale vuil- en waterafstotende coating. Bij geen gebruik adviseren wij om de kussens op een droge en goed geventileerde plek op te bergen of om de tuinstoel (in de zomermaanden) af te dekken met een Outdoor Cover beschermhoes. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag! Eigenschappen Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm De Santika Superior dining tuintafel is een eyecatcher uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft de afmeting 330 x 100 cm en biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Combineer deze trendy teak houten tuintafel met tuinstoelen naar keuze. Het pootstel van de Santika Superior dining tuintafel teak is gemaakt van aluminium en voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het frame extreem wordt verhit en uitgehard, zodat er een extra beschermlaag ontstaat. Het tafelblad is gemaakt van duurzaam teakhout wat afkomstig is van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De stoere uitstraling van deze royale tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te vergrijzen of om deze op de kleur te behouden zoals deze uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Je kunt de Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm het hele jaar door buiten laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een beschermhoes. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag! EUR 3349.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Oxbow/Superior 330 cm dining tuinset 6-delig (Sun, 19 May 2024)
Garden Collections Oxbow/Superior 330 cm dining tuinset 6-delig Ben jij op zoek naar een landelijk tuinset om in te genieten van het buitenleven? Dan is de Garden Collections Oxbow dining tuinstoel in combinatie met de Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm absoluut het overwegen waard. Kwaliteit met de hoofdletter K. Door het prettige zit- en rugkussen ervaar je daarnaast comfort zoals het hoort te zijn. Samen met de dining tuintafel ontstaat er een totaalplaatje waar je niet op uitgekeken raakt. De Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Garden Collections Oxbow/Superior 330 cm dining tuinset 6-delig bestaat uit: * 4 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel * 1 x Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm * 1 x Santika Superior picknickbank 330 x 40 cm Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel is een comfortabele tuinstoel met een landelijke uitstraling. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van aluminium. Het aluminium heeft een poedercoating in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij onder extreme hitte een extra beschermlaag op het aluminium wordt aangebracht. Dit is een mooie, zeer duurzame coating. Het aluminium frame heeft daarnaast als voordeel dat het licht van gewicht is, waardoor je de tuinstoel gemakkelijk kunt verplaatsen. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel heeft een kuip van kunststof wicker. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad. Dit houdt in dat de wicker draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad in de kleur kubu geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling en is uitstekend te combineren met vele andere materialen. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel is weerbestendig en kan het hele jaar door buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. De kussens zijn voorzien van een speciale vuil- en waterafstotende coating. Bij geen gebruik adviseren wij om de kussens op een droge en goed geventileerde plek op te bergen of om de tuinstoel (in de zomermaanden) af te dekken met een Outdoor Cover beschermhoes. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag! Eigenschappen Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm De Santika Superior dining tuintafel is een eyecatcher uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft de afmeting 330 x 100 cm en biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Combineer deze trendy teak houten tuintafel met tuinstoelen naar keuze. Het pootstel van de Santika Superior dining tuintafel teak is gemaakt van aluminium en voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het frame extreem wordt verhit en uitgehard, zodat er een extra beschermlaag ontstaat. Het tafelblad is gemaakt van duurzaam teakhout wat afkomstig is van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De stoere uitstraling van deze royale tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te vergrijzen of om deze op de kleur te behouden zoals deze uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Je kunt de Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm het hele jaar door buiten laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een beschermhoes. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag! Eigenschappen Santika Superior picknickbank 330 x 100 cm De Santika Superior picknickbank 330 x 40 cm is een picknickbank bijpassend bij de Santika Superior dining tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke blad en robuuste frame maakt dit tot een echte eyecatcher. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. Het aluminium frame heeft een poedercoating in de kleur antraciet. Bij het poedercoaten wordt er onder extreme hitte een extra beschermlaag op het aluminium aangebracht. De tuinbank is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De bank is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de bank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinbank volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuinbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Santika Superior tuinbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de bank het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 3469.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domani Carino standenstoel (Sun, 19 May 2024)
Domani Carino standenstoel De Domani Carino standenstoel is een comfortabele tuinstoel met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding. Doordat de tuinstoel in meerdere standen verstelbaar is, zit je altijd in de gewenste positie. Bovendien zit de tuinstoel ook zonder kussen heerlijk, omdat het textileen meevormt met je lichaam. De Domani Carino standenstoel is te combineren met de vele tuintafels uit de collectie van Tuinmeubelshop.   Eigenschappen Domani Carino standenstoel De Domani Carino standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoatlaag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciete kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Domani Carino standenstoel is eenvoudig inklapbaar en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort. EUR 59.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Chili windscherm 180 x 120 cm (Sun, 19 May 2024)
Coco Chili windscherm 180 x 120 cm Ben je op zoek naar wat variatie in jouw tuin of naar wat mooie decoratie? Dan is het Coco Chili windscherm echt iets voor jou. Dit prachtige zomerse windscherm is een combinatie van rope en aluminium en straalt, door het taupe-kleurige rope een natuurlijke sfeer uit. Doordat het rope en aluminium allebei materialen zijn die niet veel wegen, is het makkelijk om dit windscherm op te bergen of te verplaatsen. Dit windscherm is goed te combineren met diverse loungesets uit de Coco serie en is een gezellige aanvulling in diverse tuinstijlen.  Eigenschappen Coco Chili windscherm 180 x 120 cm Het Coco Chili windscherm heeft een opvallende wicker-omspanning, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Binnen de collectie van Tuinmeubelshop wordt gebruik gemaakt van mono-core wicker, dat bestand is tegen de uitdagingen van buitengebruik. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Het wicker is kleurvast en heeft weinig onderhoud nodig. Schoonmaken is een fluitje van een cent met groene zeep of de handige Multi Surface cleaner van Garden Collections. Het frame van het Chili windscherm is vervaardigd van aluminium met een duurzame poedercoating. Deze hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat het windscherm geschikt is om alle seizoenen buiten te staan. EUR 279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Bali barstoel (Sun, 19 May 2024)
Coco Bali barstoel Lekker buiten borrelen met vrienden of familie? Dan is de Coco Bali barstoel echt iets voor jou. De Coco Bali barstoel is een stijlvolle barstoel uit de mooie Bohemian collectie van Tuinmeubelshop. Door de warme latte kleurstijl en de lichte kussens, heeft de barstoel een zomerse uitstraling. Deze barstoel is een onderdeel van de Coco Bali serie, die bestaat uit loungesets en dining stoelen en is heel mooi te combineren met bartafels uit de Tuinmeubelshop collectie. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens gezellig langs in één van onze megastores of neem online contact met ons op. Wij, van Tuinmeubelshop, helpen je graag!  Eigenschappen Coco Bali barstoel De Coco Bali serie is gemaakt van duurzaam aluminium en wicker. Het aluminium is licht van gewicht, erg stevig en voorzien van een dubbele poedercoating. Dankzij deze poedercoating is de Coco Bali serie bestand tegen roest- en corrosievorming. Daarnaast vormt het een extra bescherming tegen krasjes. Het wicker is een kunststof materiaal, wat volledig weersbestendig is en al jaren gebruikt wordt in de tuinmeubelwereld. De zit- en rugkussens zijn water- en vuilafstotend. De hoes is eventueel uitwasbaar, mits op koude temperatuur. Voor eventueel onderhoud kun je je laten adviseren door onze verkoopadviseurs. EUR 265.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Penya dining tuinstoel (Sun, 19 May 2024)
Coco Penya dining tuinstoel  De Coco Penya dining tuinstoel is een praktische en eigentijdse tuinstoel. Bovendien zit deze tuinstoel bijzonder comfortabel. De Coco Penya tuinstoel is makkelijk stapelbaar. Deze moderne tuinstoel is uitstekend te combineren met de dining tuintafels uit de grote collectie van Tuinmeubelshop. Kom de Coco Penya eens bekijken in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!  Eigenschappen Coco Penya dining tuinstoel  De Coco Penya dining tuinstoel, in de kleur antraciet, is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De Coco Penya dining tuinstoel is stapelbaar, dus eenvoudig op te bergen. De tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen. De Coco Penya dining tuinstoel is ook beschikbaar in de kleuren naturel en sand. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Almeria dining tuinstoel (Sun, 19 May 2024)
Coco Almeria dining tuinstoel  De Coco Almeria dining tuinstoel is een fraai ontworpen en comfortabele tuinstoel. De Almeria dining stoel heeft een mooie midgrey-kleurige rugleuning, gemaakt van rope. Door het rope te combineren met hout, krijgt de stoel een moderne, maar toch warme uitstraling. Deze stoel is voorzien van goedgevulde kussens, in een mooie lichte tint. Hierdoor kun je in deze tuinstoel heerlijk eten, maar ook lekker achterover zitten. De Coco Almeria dining tuinstoel is een aanrader voor de echte buitengenieter!  Eigenschappen Coco Almeria dining tuinstoel  De Coco Almeria dining tuinstoel is één van de nieuwste modellen uit de grote collectie van Tuinmeubelshop. De Coco Almeria dining tuinstoel is omspannen met rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw dat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt, heeft het ook als voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die is aangebracht, ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het pootstel is gemaakt van eucalyptus hout. Eucalyptus hout is een hardhout soort, dat geschikt is voor buiten, maar kan wel gaan verkleuren en kleine scheurtjes gaan vertonen. Eucalyptus hout is een zachtere houtsoort dan teakhout. Het heeft daarom de voorkeur om de stoel in de winter onder een afdak of in een schuur te plaatsen. EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domani Melby hoek loungeset 4-delig (Sun, 19 May 2024)
Domani Melby hoek loungeset 4-delig Een prachtig voorbeeld waar modern design en uitstekend zitcomfort samengaan: de Domani Melby hoek loungeset 4-delig. Deze fraaie loungeset is uitgevoerd in kleur antraciet en vormt een stijlvolle aanwinst voor in je achtertuin of veranda. Naast het oogstrelende design biedt deze loungeset ook een optimaal zitcomfort, doordat het is uitgevoerd met een rijkgevuld rug- en zitkussenset. Wil je meer weten over deze Domani Melby hoek loungeset? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze tuinmeubel megastores. De Domani Melby hoek loungeset 4-delig bestaat uit: * 1 x Domani Melby open bank rechts * 1 x Domani Melby open bank links * 1 x Domani Melby hoek module * 1 x Domani Melby lounge voetenbank Eigenschappen Domani Melby hoek loungeset De Domani Melby loungeset is gemaakt van hoogwaardig en duurzame materialen. De loungeset is volledig gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee ontstaat een onderhoudsvriendelijk loungeset die het gehele jaar door buiten kan blijven staan. Bovendien is het aluminium behandeld met een dubbellaags poedercoating. Hierbij wordt onder grote hitte poeder aangebracht op het aluminium. Dit wordt door de hitte erg stroperig en vormt daardoor een mooie antraciete coating voor op de Domani Melby hoek loungeset. De kussens die bij de Domani Melby loungeset worden geleverd zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. Ook zijn de kussens afritsbaar, waardoor de kussens koud gewassen kunnen worden wanneer dit nodig is. EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Nice dining tuinstoel (Sun, 19 May 2024)
Lifestyle Nice dining tuinstoel Heerlijk na een lange dag gezellig dineren? Dan is de Lifestyle Nice dining tuinstoel iets voor jou. Met de Lifestyle Nice dining tuinstoel kun je heerlijk dineren in jouw tuin in combinatie met één van onze tuintafels. De Lifestyle Nice dining tuinstoel heeft de kleur antraciet met daardoorheen lichte tinten naturel. Dit maakt de tuinstoel landelijk en tijdloos. De Lifestyle Nice dining tuinstoel is te combineren met veel tuintafels uit de collectie van Tuinmeubelshop. Je kunt jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!  Eigenschappen Lifestyle Nice dining tuinstoel De Lifestyle Nice dining tuinstoel bestaat uit een aluminium gepoedercoat onderstel en heeft als grote voordeel dat deze stapelbaar is. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Aluminium is erg sterk, licht in gewicht en onderhoudsvrij. De kuip van de tuinstoel is gemaakt van een breed wicker, dit zorgt voor een erg prettig zitcomfort en een mooie landelijke robuuste uitstraling. De tuinstoelen worden geleverd met een zitkussen. Dit kussen is behandeld met een coating wat het kussen water- en vuilafstotend maakt. EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Nice ligbed verstelbaar (Sun, 19 May 2024)
Lifestyle Nice ligbed  Heerlijk ontspannen met een goed boek na een lange dag? Dan is het Lifestyle Nice ligbed iets voor jou. Het Lifestyle Nice ligbed heeft de kleur antraciet met daardoorheen lichte tinten naturel. Dit maakt het ligbed landelijk en tijdloos. Het Lifestyle Nice ligbed is te combineren met de gehele Lifestyle Nice serie. Je kunt jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!  Eigenschappen Lifestyle Nice ligbed Het Lifestyle Nice ligbed bestaat uit een aluminium gepoedercoat onderstel en heeft als grote voordeel dat deze verstelbaar is. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op het ligbed. Aluminium is erg sterk, licht in gewicht en onderhoudsvrij. De kuip van het ligbed is gemaakt van een breed wicker, dit zorgt voor een erg prettig comfort en een mooie landelijke robuuste uitstraling. Het ligbed worden geleverd met een kussen. Dit kussen is behandeld met een coating wat het kussen water- en vuilafstotend maakt. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domani La Festa hoek loungeset 4-delig (Sun, 19 May 2024)
Domani La Festa platform loungeset 4-delig De Lifestyle La Festa platform hoek loungeset is een uniek vormgegeven loungeset in de collectie van Tuinmeubelshop. Het gebruik van aluminium in combinatie met polywood, zorgt ervoor dat de loungeset een zeer eigentijds design heeft. De Lifestyle La Festa loungeset is een zogenaamd platform loungeset, wat enorm aan populariteit gewonnen heeft de afgelopen tijd. Bij de open bank links en rechts is polywood gebruikt op de uiteinden. Dit geeft het geheel een warme en unieke uitstraling. De loungeset oogt heel open en luchtig. Zo creëer je het ultieme loungegevoel in je achtertuin of onder de veranda. De Lifestyle La Festa platformset biedt royaal plaats aan 4 tot 5 personen. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit moderne loungeset? Kom dan langs in één van de Tuinmeubelshop megastores.  De Domani La Festa platform loungeset 4-delig bestaat uit: * 1 x Domani La Festa open bank rechts * 1 x Domani La Festa open bank links * 1 x Domani La Festa hoek module * 1 x Domani La Festa loungetafel 70 x 70 cm Eigenschappen Domani La Festa platform loungeset De Lifestyle La Festa hoek loungeset bestaat uit een combinatie van gepoedercoat alumimium en polywood. Aluminium wat gepoedercoat is, is kras- en stootbestendig en bijzonder licht van gewicht. De uiteinden van de open banken hebben een plateau van polywood. Polywood lijkt op hout, maar gaat in tegenstelling tot hout niet barsten of scheuren als het in je tuin staat. Polywood is makkelijk schoon te maken met een polywoodcleaner. In de onderhoudsmiddelenlijn van Tuinmeubelshop hebben wij ook een polywood protector. Het is aan te raden het polywood ieder jaar hiermee te behandelen. Zo heb je langer plezier van je prachtige platformloungeset. EUR 879.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Reactie schrijven

Commentaren: 0