Sport Nieuws

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Sport

Borussia Dortmund wint ook bij PSG en is verrassend Champions League-finalist (di, 07 mei 2024)
Borussia Dortmund heeft zich dinsdag verrassend geplaatst voor de finale van de Champions League. De nummer vijf van de Bundesliga won met 1-0 bij Paris Saint-Germain, dat nóg langer moet wachten op de eerste eindzege.
>> meer lezen

De Ligt keert terug bij Bayern en lijkt direct te starten in CL-kraker tegen Real (Tue, 07 May 2024)
Matthijs de Ligt is net op tijd hersteld voor de return van Bayern München tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions League. De verdediger lijkt zelfs meteen een basisplek te krijgen van coach Thomas Tuchel.
>> meer lezen

Vitesse lijkt stap dichter bij redding: Parry mag definitief geen eigenaar worden (Tue, 07 May 2024)
Vitesse lijkt dinsdag een stap dichter bij de redding van de club te zijn gekomen. De Amerikaan Coley Parry mag de club definitief niet overnemen, heeft de beroepscommissie van de KNVB bepaald.
>> meer lezen

PSV'er Lang verklaart lange afwezigheid: 'Drie verkeerde diagnoses en Pfeiffer' (Tue, 07 May 2024)
Noa Lang voelde zich dinsdag genoodzaakt om openheid te geven over zijn lange afwezigheid bij PSV dit seizoen. De aanvaller worstelde lange tijd met een hamstringblessure en kreeg ook de ziekte van Pfeiffer.
>> meer lezen

Stevige kritiek op hachelijke Giro-aankomst: 'Ik ben blij dat ik nog leef' (Tue, 07 May 2024)
Verschillende renners waren dinsdag niet te spreken over de aankomst van de vierde etappe van de Giro d'Italia. In Andora werd er op een ongewoon hoge snelheid gestreden om de ritwinst, terwijl er nauwelijks ruimte was.
>> meer lezen

Live CL | Reacties na verrassende zege Dortmund op PSG in halve finales (Tue, 07 May 2024)

>> meer lezen

34-voudig Oranje-international Jeremain Lens zet na seizoen punt achter carrière (Tue, 07 May 2024)
Jeremain Lens heeft dinsdag zijn voetbalpensioen aangekondigd. De 36-jarige aanvaller zet na dit seizoen een punt achter zijn carrière.
>> meer lezen

FC Twente legt trainer Oosting definitief langer vast: 'We zijn onder de indruk' (Tue, 07 May 2024)
FC Twente heeft dinsdag het contract van trainer Joseph Oosting definitief met twee jaar verlengd. Daardoor ligt de Emmenaar tot de zomer van 2027 vast in Enschede.
>> meer lezen

Arantxa Rus direct onderuit in Rome, opsteker voor Van de Zandschulp (Tue, 07 May 2024)
Arantxa Rus is er niet in geslaagd om de tweede ronde van het WTA-toernooi van Rome te bereiken. De Zuid-Hollandse verloor van Camila Osorio uit Colombia: 6-4, 3-6 en 4-6. Botic van de Zandschulp boekte in de kwalificaties wél een zege.
>> meer lezen

Stadioneigenaar gaat Vitesse niet redden: 'De club heeft mij te veel tegengewerkt' (Tue, 07 May 2024)
Stadioneigenaar Michael van de Kuit gaat Vitesse definitief niet redden van de ondergang. De vastgoedondernemer én baas van het GelreDome is niet meer geïnteresseerd omdat hij te veel is tegengewerkt door de club, vertelt hij dinsdag aan NU.nl.
>> meer lezen

Kooij komt tekort in massasprint en moet winst in vierde Giro-rit aan Milan laten (Tue, 07 May 2024)
Jonathan Milan heeft dinsdag in Andora de vierde etappe van de Giro d'Italia op zijn naam geschreven. De Italiaan rekende in de massasprint af met onder anderen Kaden Groves, Phil Bauhaus en Olav Kooij.
>> meer lezen

Vingegaard zit maand na zware val weer op de fiets en hoopt Tour te halen (Tue, 07 May 2024)
Jonas Vingegaard heeft een maand na zijn zware val in de Ronde van Baskenland weer zijn eerste trainingsronde in de buitenlucht gereden. De 27-jarige Deen zegt in een videoboodschap dat hij hoopt de Tour de France te halen.
>> meer lezen

NEC-uitblinker Chery keert deze zomer niet meer terug bij Maccabi Haifa (Tue, 07 May 2024)
NEC'er Tjaronn Chery zal zijn carrière volgend seizoen niet voortzetten bij Maccabi Haifa. De 35-jarige spelmaker, die sinds de winterstop met succes op huurbasis in Nijmegen speelt, vertrekt na vijf jaar uit Israël.
>> meer lezen

Bram Welten tweede Nederlandse uitvaller in Giro, ook Girmay staakt de strijd (Tue, 07 May 2024)
Bram Welten is dinsdag als tweede Nederlander uitgevallen in de Giro d'Italia. De renner van Team dsm-firmenich PostNL stapte door ziekte niet op voor de vierde etappe. Later hield ook Biniam Girmay het voor gezien.
>> meer lezen

Toornstra blijft langer bij FC Utrecht en staat voor zestiende Eredivisie-seizoen (Tue, 07 May 2024)
Jens Toornstra speelt ook volgend jaar voor FC Utrecht. De optie in het contract van de 35-jarige middenvelder is gelicht. Daarmee staat Toornstra voor zijn zestiende Eredivisie-seizoen.
>> meer lezen

Bekijk hier de actuele koerssituatie in de vierde etappe van de Giro (Tue, 07 May 2024)
Het peloton is om 12.35 uur begonnen aan de vierde etappe van de Giro d'Italia. Net als maandag lijkt het parcours geschikt voor sprinters. Onderweg ligt één col van de derde categorie. Bekijk hieronder de actuele situatie in de koers.
>> meer lezen

Dortmund-talent heeft 'examenstress' en reist later af voor CL-clash met PSG (Tue, 07 May 2024)
Borussia Dortmund-talent Kjell Wätjen is niet alleen zenuwachtig voor de Champions League-kraker met Paris Saint-Germain van dinsdagavond. De achttienjarige Duitser moet die dag eerst nog een schoolexamen maken voordat hij afreist naar Parijs.
>> meer lezen

Marathonloper Kipchoge en familie werden bedreigd na dood concurrent Kiptum (Tue, 07 May 2024)
Topmarathonloper Eliud Kipchoge heeft grote zorgen gehad over de veiligheid van zijn familie. Hij ontving tal van online dreigementen van mensen die beweerden dat hij betrokken was bij een samenzwering om Kelvin Kiptum te vermoorden.
>> meer lezen

Ten Hag pareert kritiek na nieuwe zeperd United: 'Ik ben absoluut de juiste trainer' (Tue, 07 May 2024)
Erik ten Hag was maandag na afloop van de pijnlijke nederlaag van Manchester United bij middenmoter Crystal Palace (4-0) boos op zijn ploeg, maar wilde niets weten van kritiek op zijn eigen positie.
>> meer lezen

NU+ | Scepsis, ververste selectie en morrende ster: dit wacht Slot op 'Arnefield' (Tue, 07 May 2024)
Arne Slot moet bij Liverpool de grote schoenen van Jürgen Klopp gaan vullen. De trainer van Feyenoord wacht op Anfield een ververste selectie, maar ook scepsis, een morrende sterspeler én de overweldigende Britse pers.
>> meer lezen

Ten Hag verder in het nauw bij Manchester United na afgang tegen Crystal Palace (Mon, 06 May 2024)
Erik ten Hag is verder in het nauw gekomen bij Manchester United. De Nederlandse manager ging maandag in de Premier League met zijn ploeg af bij middenmoter Crystal Palace: 4-0.
>> meer lezen

Parry mag niet bij eigen beroepszaak tegen afgekeurde Vitesse-overname zijn (Mon, 06 May 2024)
De Amerikaanse investeerder Coley Parry is teleurgesteld dat hij maandagavond niet bij de beroepszitting in Zeist tegen zijn afgekeurde Vitesse-overname mag zijn. Door regels van de KNVB was alleen Vitesse-directeur Edwin Reijntjes welkom.
>> meer lezen

NEC vergroot zorgen Excelsior en houdt Ajax in vizier in strijd om vijfde plek (Mon, 06 May 2024)
NEC mag nog altijd hopen op de vijfde plek in de Eredivisie. De Nijmegenaren wonnen maandag in het Van Donge & De Roo Stadion met 0-3 van Excelsior, dat daardoor nog dieper in de problemen raakt.
>> meer lezen

NU+ | Honderdduizend PSV-fans lopen uit voor huldiging: 'Mooiste titel ooit' (Mon, 06 May 2024)
Aan zes jaar hunkeren naar een landstitel kwam zondag een einde voor PSV én Eindhoven. Ruim 100.000 mensen eerden hun helden een dag later in de binnenstad. "Dit is de mooiste titel ooit."
>> meer lezen

In beeld | De 25 mooiste foto's van de huldiging van kampioen PSV in Eindhoven (Mon, 06 May 2024)
PSV vierde maandag het landskampioenschap met een rondrit door Eindhoven en een huldiging op het stadhuis. Bekijk hier de 25 mooiste foto's van de festiviteiten rond de 25e landstitel van de Brabanders.
>> meer lezen

Koopmeiners bezorgt Atalanta belangrijke zege en treedt in voetsporen Gullit (Mon, 06 May 2024)
Teun Koopmeiners is weer eens van doorslaggevende waarde geweest voor Atalanta. De middenvelder maakte maandag in de Serie A het winnende doelpunt tegen Salernitana (1-2). Door de zege blijft zijn ploeg in de race om Champions League-voetbal.
>> meer lezen

Succescoach Moyes vertrekt na 4,5 jaar bij West Ham United (Mon, 06 May 2024)
Trainer David Moyes vertrekt aan het einde van het seizoen bij West Ham United. De Premier League-club uit Londen heeft na verschillende gesprekken met de Schotse succescoach besloten zijn aflopende contract niet te verlengen.
>> meer lezen

Live Eredivisie | Lees alles over belangrijke zege van NEC op Excelsior (Mon, 06 May 2024)

>> meer lezen

Pogacar verrast met aanval in sprintersrit: 'Spelletje zoals vroeger met vrienden' (Mon, 06 May 2024)
Tadej Pogacar verraste maandag vriend en vijand in de Giro d'Italia met een aanval in een sprintersrit. De rozetruidrager werd vlak voor de streep bijgehaald, maar kon er na afloop wel om lachen.
>> meer lezen

Eerste olympiër overleden in oorlog Oekraïne: gewichtheffer (30) omgekomen (Mon, 06 May 2024)
Gewichtheffer Oleksandr Pielieshenko is de eerste olympiër die is omgekomen in de oorlog in Oekraïne. De dertigjarige Oekraïner is zondag omgekomen tijdens een gevechtsoperatie in zijn geboorteland. Pielieshenko eindigde op de Spelen in Rio de Janeiro in 2016 als vierde.
>> meer lezen

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0