Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Op zoek naar tuinmeubelen ✅ die u online kunt bestellen met de laagste prijs garantie, dan bent u hier op het juiste adres!

Deze webshop is een van de grootste aanbieders in tuinmeubelen en door de grote inkoop, kunt u natuurlijk profiteren van de laagste prijzen en heeft u de grootste keus!

 

Deze tuinmeubelshop streeft naar een perfecte serviceverlening en advies tijdens de aankoop van een tuinset.

 

Gratis verzending en retour!

 

Uitgebreid assortiment van meer dan 350 tuinsets;

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Online je loungeset bestellen

Je vindt hier altijd een loungeset die bij jou past. Houd je van modern? Of houd je meer van klassiek? Of maakt dit niet uit en wil je gewoon lekker buiten kunnen zitten? Het is mogelijk door de ruime keuze uit het assortiment van deze Tuinmeubelshop.

 

Zij bieden je ook bekende merken aan zoals, 4 Seasons Outdoor, Hartman, Apple Bee, SUNS en Garden Collections. De loungesets die zij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar wel tegen de allerbeste prijs! Houd de online folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

 

Welk loungeset past bij jou?

Wil je graag comfortabel loungen en lekker languit kunnen liggen op een bank in je achtertuin of op je terras? Dan is een hoekset een aanrader! Je kunt heerlijk onderuitgezakt ontspannen en genieten van het mooie zomerweer in één van de loungemeubelen. Zo kun je kiezen uit aluminium loungesets, houten loungesets, outdoor textileen loungesets en wicker loungsets,. Bovendien zijn er bij veel sets verschillende opstellingen mogelijk.

 

Neem bijvoorbeeld de Toronto loungeset 6-delig. Deze set bestaat uit drie hoekelementen, twee midden elementen en één tafel met polywood top. Als je bijvoorbeeld een kleinere tuin hebt, dan wordt er een modulair systeem aangeraden. Je kunt zo zelf de ruimte die je hebt, invullen door elementen weg te laten of toe te voegen. Zo kan altijd een set worden gemaakt die passend is in jouw tuin!

 

De chaisse longue loungesets zijn bijvoorbeeld een goede optie. De sets bestaan uit twee hoekmodules en een lounge voetenbank. Optioneel zou je ook nog een extra middenmodule of tafel toe kunnen voegen. De sets zijn compact, maar geven je wel het ultieme ‘loungegevoel’ in je tuin.

 

Stel: je wilt graag met vrienden heerlijk buiten kunnen zitten op je terras en ondertussen ook lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje. Dan is de dining loungeset de beste optie. De combinatie van een loungeset met een hoge tafel zorgt ervoor dat je zowel comfortabel kunt zitten als dineren. Hierdoor combineer je de luxe van loungen met het gemak van buiten eten. Ook deze tuinmeubelsets zijn in diverse opstellingen, kleuren en maten leverbaar. In deze collectie vind je ook verstelbare loungetafels. Deze tafels kun je door middel van een gasveer omhoog en omlaag verzetten. Loungen en eten wordt daardoor nog praktischer en eenvoudiger.

 

Als je liever geen hoekbank wilt, is het ook een optie om een stoel-bank loungeset aan te schaffen. Deze loungesets bestaan vaak uit twee stoelen, een 2- of 3-zitsbank en een tafel/voetenbank. Deze loungesets zorgen ervoor dat je de sfeer van binnen naar buiten haalt.

 

Materialen die gebruikt worden in de loungesets

De tuinmeubelen worden gemaakt van de volgende 4 soorten materialen: aluminium, wicker, outdoor textileen en hout. Loungesets van wicker, ook wel vlechtwerk genoemd, zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Sets van dit materiaal kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast zijn deze sets 100% handwerk en er kan dus verschil in kleur, draad en weefpatroon ontstaan. Hetzelfde geldt voor aluminium loungesets. Deze kwalitatief goede sets zijn gepoedercoat, zodat ze ook mooi blijven en makkelijk schoon te houden zijn. De eigenschappen van houten loungesets verschillen per houtsoort. Deze webshop biedt je voornamelijk teakhouten loungesets. Teak is meest harde houtsoort en kan daarom het hele jaar buiten blijven staan. Houten loungesets hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. Kies je voor een eigentijdse, outdoor textiel loungeset? Dan kun je er zeker van zijn dat je in stijl kunt loungen. De sterke outdoor textielstof is om een aluminium frame gespannen. Ze zijn duurzaam en makkelijk schoon te houden, dankzij een water- en vuil afstotende beschermlaag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Comfortabel relaxen met de loungekussens

 

Alle loungesets worden inclusief rug- en zitkussens geleverd. De kussens die worden verkocht zijn verschillend qua dikte per set. Hoe dikker, hoe beter het zitcomfort. De kussens die worden afgebeeld op de website, horen ook standaard bij de loungeset. De loungekussens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Bijna alle kussens zijn gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het voelt als katoen, maar veel sterker is en dus ook duurzamer. Door het gebruik van het materiaal katoen hebben de kussens een groot ademend vermogen. Daarnaast zijn ze weerbestendig, mits er goed geventileerd wordt. Verder zijn de kussens stevig van vorm en kleurvast. Je kunt op deze sets comfortabel zitten, omdat de kussens warmte werend zijn. Dit houdt in dat de kussens niet plakken bij warm weer. De kussen hoezen zijn afrits baar en kunnen koud gewassen worden (30°C).

 

Kleur in je tuin

 

Om een zo'n goed mogelijke combinatie van je loungeset en je tuin te maken, is de kleurencombinatie zeer belangrijk. Als je een landelijke tuin hebt, is het beste om de kleuren neutraal te houden. Gebruik dan kleuren zoals bruin en naturel, deze kleuren zorgen voor rust in je tuin. De warme kleurencombinatie zorgt er voor dat je een romantische/rustige tuininrichting krijgt. Houd je toch liever van strak en modern? Dan zijn tuinmeubelen van het materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke tuininrichting.

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

In stijl loungen

 

Je hebt een loungeset op het oog, maar je wilt er je eigen draai aan geven. Je kunt je set een eigen tintje geven door te decoreren met kussens en andere accessoires. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om jouw perfecte loungeset samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld een vuurtafel aanschaffen, die je warmte biedt op de wat koudere avonden. Bovendien zou je ook een bijzettafel kunnen kopen om zo je loungeset compleet te maken. Ben je benieuwd naar wat voor trends er zijn op dit moment? Neem dan eens een kijkje op het blog .

 

materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke

Onderhoud van je loungeset

 

De collectie loungesets hebben gelukkig bijna geen onderhoud nodig. Er wordt wel aangeraden om een beschermhoes aan te schaffen, zodat je jaren kunt genieten van je loungeset. De hoes beschermt je loungemeubel bovendien ook tegen vuil en water. Je kunt hier de verschillende hoezen bekijken. Verder wordt er geadviseerd om je wicker of aluminium loungeset in het voorjaar te cleanen met 1 van de cleaners die ook in de webshop aangeschaft kan worden! Voor sets waarin teakhout is verwerkt, wordt aangeraden om deze schoon te maken met een teakcleaner. Je houdt hiermee je set in optimale conditie en zo profiteer je van jaren loungeplezier.

 

Vragen & Advies

Wil je meer informatie over een loungeset? Dit kan online via de website van de tuinmeubelshop. Zij helpen je graag verder met de vragen die je hebt over een loungemeubel. 

RSS productfeed

Garden Collections Venerdi/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig (za, 27 apr 2024)
Garden Collections Venerdi/Bristol 220 cm dining tuinstoel 7-delig Lekker lang tafelen met vrienden en familie of uitgebreid van de zon genieten doe je met de Garden Collections Venerdi/Bristol dining tuinset. Je zit heerlijk in de comfortabele Garden Collections Venerdi dining tuinstoel. Deze luxe tuinstoel heeft een fraai design en combineert mooi bij de teakhouten Garden Collections Bristol dining tuintafel 220 x 90 cm. Staat deze tuinset binnenkort in jouw achtertuin? Ervaar het comfort of stel zelf je tuinset samen in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder! De Garden Collections Venerdi/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: * 6 x Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu * 1 x Garden Collections Bristol dining tuintafel 220 x 90 cm Eigenschappen Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu De Garden Collections Venerdi dining tuinstoel is een royale en comfortabele dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door de ronde vormgeving oogt de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel heel toegankelijk en is deze uitstekend te combineren met de Garden Collections Bristol dining tuintafel 220 x 90 cm. De tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De wicker vlechtdraden in de kleur kubu hebben een mono core productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de  kleur kubu geeft de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren. De tuinstoel heeft een aluminium frame, dat als belangrijke eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel een duurzaam product is. Het frame heeft een antraciet poedercoating. Dit houdt in dat er een extra beschermlaag op het aluminium is aangebracht. Ook is er onder de tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht. Dit zorgt ervoor dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De Venerdi dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. De zitkussenhoes is afritsbaar en koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel gemakkelijk verschoven kan worden zonder de stoel of het terras te beschadigen. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Eigenschappen Garden Collections Bristol dining tuintafel 220 x 90 cm De Garden Collections Bristol tuintafel rechthoek 220 x 90 cm is een stevige en robuuste, teakhouten tuintafel. De tuintafel is goed geschikt voor 6 tot 8 zitplaatsen en uitstekend te combineren met de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het stoere karakter van de tuintafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine houtscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden, zoals de tuitafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 1999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Lusso/Riviera dining loungeset 5-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Garden Collections Lusso/Riviera dining loungeset 5-delig EUR 1999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Palazzo lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm verstelbaar antracite (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Garden Furniture Palazzo lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm verstelbaar antracite EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Leonardo/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Coco Leonardo/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig De Coco Leonardo serie staat garant voor een fris design en een optimaal zitcomfort. In deze opstelling in de vorm van een speelse loungebank en twee royale loungestoelen. Het ruimtelijk geweven wickerdraad in de kleur "off black" draagt bij aan het vintage uiterlijk maar heeft tegelijk ook een modern karakter. Zo sluit de luxe loungeset perfect aan bij de laatste tuinmeubeltrends. Uiteindelijk draait loungen om genieten. En genieten doe je, dankzij de rijkelijk gevuld zit- en rugkussens. Wil je dit zelf uitproberen? Kom dan snel langs bij een van onze Tuinmeubelshop Megastores. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar!  De Coco Leonardo/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit: * 2 x Coco Leonardo lounge tuinstoel * 1 x Coco Leonardo lounge tuinbank 2-zits * 1 x Coco Pacific lounge tuintafel 100 cm Eigenschappen Coco Leonardo loungeserie De Coco Leonardo lounge serie is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De loungeset is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat de vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De Coco Leonardo serie combineert uitstekend met de bijpassende Pacific loungetafel. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo lounge serie is makkelijk schoon te houden met een mild sopje. Eigenschappen Coco Pacific lounge tuintafel 100 cm De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het materiaal aluminium heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is het licht van gewicht, en hierdoor makkelijk verplaatsbaar. Ook is het materiaal volledig weersbestendig. Het aluminium is voorzien van een duurzame en hoogwaardige poedercoating. Dit geeft een extra beschermlaag, wat zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De royale loungetafel biedt voldoende plaats voor je hapjes en drankjes. Ook is de loungetafel makkelijk schoon te houden door het dichte bovenblad. Het schoon houden is eenvoudig te doen met een mild sopje. De loungetafel heeft overigens geen verder onderhoud nodig. Er zijn eindeloos combinaties te maken doordat wij de Coco Pacific loungetafel in 3 maten in onze collectie hebben. Benieuwd naar de verschillende combinaties? Kom eens langs in één van onze megastores of neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! EUR 1839.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Leonardo/Pacific 60 cm/Montana 70 cm stoel-bank loungeset 5-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Coco Leonardo/Pacific 45 cm/Montana 70 cm stoel-bank loungeset 5-delig Komt tot rust en ervaar de luxe van de Coco Leonardo loungeset in combinatie met de Montana en Pacific loungetafels. Prachtig vormgegeven biedt de trendy loungeset niet alleen een prachtig plaatje om naar te kijken, maar ook een fantastisch zitcomfort. Dankzij het luchtig gevlochten wicker en de donkere kleur worden zowel vintage als moderne elementen stijlvol samengebracht tot een sprankelend geheel. De Coco Leonardo loungeserie is verkrijgbaar in de kleur off-black en cappuccino. Kom het snel bekijken en ervaren in een van onze Megastores! De Coco Leonardo/Pacific 45 cm/Montana 70 cm stoel-bank loungeset 5-delig bestaat uit: * 2 x Coco Leonardo lounge tuinstoel off-black * 1 x Coco Leonardo lounge tuinbank 2-zits off-black * 1 x Coco Pacific lounge tuintafel 45 cm * 1 x Lifestyle Montana lounge tuintafel 70 cm Eigenschappen Coco Leonardo loungeserie De Coco Leonardo lounge serie is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De loungeset is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat de vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De Coco Leonardo serie combineert uitstekend met de bijpassende Pacific loungetafel. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo lounge serie is makkelijk schoon te houden met een mild sopje. Eigenschappen Coco Pacific lounge tuintafel 45 cm De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Er is ook een Pacific tafel in de maat 60 cm. Deze tafel is iets hoger en hierdoor kunnen de 2 tafels gedeeltelijk onder elkaar worden geschoven. Dit geeft een leuk en speels effect. Benieuwd naar de verschillende combinaties? Kom eens langs in één van onze megastores of neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Eigenschappen Lifestyle Montana lounge tuintafel 70 cm De Lifestyle Montana lounge tuintafel heeft een sfeervol en eigentijds design. De ronde loungetafel heeft een doorsnede van 70 cm. De loungetafel heeft een teakhouten blad met aluminium poten. De ronde aluminium poten hebben een poedercoating in de kleur antraciet. De poedercoating wordt onder extreme hitte aangebracht en zorgt uiteindelijk voor een extra beschermlaag. De poten zijn rond en lopen toe, wat zorgt voor een speels effect. Het bovenblad is uitgevoerd in massief teakhout. Teakhout is een duurzame houtsoort en uitermate geschikt voor buitengebruik. Omdat teakhout een houtsoort is met een hoog natuurlijk oliegehalte is het goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Het teakhout heeft een fijne structuur waardoor het prettig en glad aanvoelt. De Lifestyle Montana lounge tuintafel is gebruiksvriendelijk in het onderhoud. De teakhouten tafelblad zal na verloop van tijd op natuurlijke wijze gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel in de originele kleur te behouden door het hout te behandelen met Garden Collections Teak Protector. Wij raden aan om teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een beschermhoes. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! EUR 1969.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Manuta hoek loungeset 4-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Manuta hoek loungeset 4-delig De Lifestyle Manuta hoek loungeset is een strak vormgegeven bank gemaakt van aluminium. Dit fraaie model geeft je tuin een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je kunt genieten van het mooie weer. De grijze kussens in dit loungeset zorgen voor een goed zitcomfort, zo kun je heerlijk ontspannen in je eigen tuin. De hoekbank heeft ruimte voor 5 personen. Je kunt de voetenbank ook gebruiken als zitplaats, maar ook als loungetafel door er een dienblad op te leggen. Het is ook mogelijk om jouw eigen loungeset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren onder het genot van een kopje koffie of thee! De Lifestyle Manuta hoek loungeset 4-delig bestaat uit: * 1 x Lifestyle Manuta open bank links antraciet * 1 x Lifestyle Manuta open bank rechts antraciet * 1 x Lifestyle Manuta hoek module antraciet * 1 x Lifestyle Manuta lounge voetenbank antraciet Eigenschappen Lifestyle Manuta hoek loungeset 4-delig Aluminium wordt steeds vaker gebruikt in de tuinmeubelindustrie. Ook dit keer heeft Lifestyle Garden Furniture ervoor gekozen om aluminium te gebruiken in een loungeset. De Lifestyle Manuta serie bestaat volledig uit aluminium. Het materiaal is erg sterk en wordt versterkt door de antraciete poedercoating. Deze zogeheten poedercoating is een soort extra beschermlaag. Deze laag voorkomt krassen en stoten. Daarnaast heeft het materiaal het voordeel dat het weinig onderhoud vergt. Een keer schoonmaken in het voorjaar is voldoende om je loungeset in optimale conditie te houden. Verder is het ook gemakkelijk te tillen, zodat verplaatsen en opbergen nog eenvoudiger wordt. De kussens zijn inbegrepen bij de loungeset. De hoezen bestaan uit katoen en polyester, wat voor een sterk geheel zorgt. Het katoen zorgt ervoor dat de hoezen fijn aanvoelen en bevordert het ademend vermogen. De kussens blijven vaak schoon en droog door de speciale coating die is aangebracht. De coating is water- en vuilafstotend. Mocht er toch vuil achterblijven, dan kun je eenvoudig de afritsbare hoes verwijderen en wassen. De hoezen moeten koud gewassen worden (30°C). Als je de kussens niet gebruikt is het belangrijk dat je ze opbergt. Het opbergen zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je kussens. Je kunt je kussens het beste opbergen in een ruimte waar een goede ventilatie is en waar er weinig tot geen licht bij kan komen. Je kunt er ook voor kiezen om een kussentas of -box aan te schaffen. EUR 1289.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Manuta hoek loungeset 3-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Manuta hoek loungeset 3-delig De Lifestyle Manuta hoek loungeset is een strak vormgegeven bank gemaakt van aluminium. Dit fraaie model geeft je tuin een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van het mooie weer. De grijze kussens in deze loungeset zorgen voor een goed zitcomfort, zo kun je heerlijk ontspannen in je eigen tuin. De loungeset heeft ruimte voor 5 personen en is volledig te creëren naar jouw wens. Neem voor meer informatie even contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag onder het genot van een kopje koffie of thee! De Lifestyle Manuta loungeset bestaat uit: * 1 x Lifestyle Manuta open bank links antraciet * 1 x Lifestyle Manuta open bank rechts antraciet * 1 x Lifestyle Manuta hoek module antraciet Eigenschappen Lifestyle Manuta hoek loungeset 3-delig Aluminium wordt steeds vaker gebruikt in de tuinmeubelindustrie. Ook dit keer heeft Lifestyle Garden Furniture ervoor gekozen om aluminium te gebruiken in een loungeset. De Lifestyle Manuta serie bestaat volledig uit aluminium. Het materiaal is erg sterk en wordt versterkt door de antraciete poedercoating. Deze zogeheten poedercoating is een soort extra beschermlaag. Deze laag voorkomt krassen en stoten. Daarnaast heeft het materiaal het voordeel dat het weinig onderhoud vergt. Een keer schoonmaken in het voorjaar is voldoende om je loungeset in optimale conditie te houden. Verder is het ook gemakkelijk te tillen, zodat verplaatsen en opbergen nog eenvoudiger wordt. De kussens zijn inbegrepen bij de loungeset. De hoezen bestaan uit katoen en polyester, wat voor een sterk geheel zorgt. Het katoen zorgt ervoor dat de hoezen fijn aanvoelen en bevordert het ademend vermogen. De kussens blijven vaak schoon en droog door de speciale coating die is aangebracht. De coating is water- en vuilafstotend. Mocht er toch vuil achterblijven, dan kun je eenvoudig de afritsbare hoes verwijderen en wassen. De hoezen moeten koud gewassen worden (30°C). Als je de kussens niet gebruikt is het belangrijk dat je ze opbergt. Het opbergen zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je kussens. Je kunt je kussens het beste opbergen in een ruimte waar een goede ventilatie is en waar er weinig tot geen licht bij kan komen. Je kunt er ook voor kiezen om een kussentas of -box aan te schaffen. EUR 1179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Manuta hoek loungeset 5-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Manuta hoek loungeset 5-delig De stijlvolle Lifestyle Manuta loungeset is een echte 'eyecatcher' in je tuin. Door het gebruik van aluminium en de strakke vormgeving ziet de loungeset er modern uit. Het frame is antraciet van kleur en past perfect bij de grijze kussens. De kussens zijn bovendien ook erg comfortabel, zo kun je heerlijk languit genieten op de Lifestyle Manuta loungeset. Door de toegevoegde lounge tuinstoel heb je plaats voor 6 personen. Je zou eventueel ook de voetenbank kunnen gebruiken als extra loungeplaats of als loungetafel door hier een dienblad op te plaatsen. Het is ook mogelijk om je eigen loungeset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Er is er altijd één in de buurt en wij adviseren je graag! De Lifestyle Manuta hoek loungeset 5-delig bestaat uit: * 1 x Lifestyle Manuta open bank links antraciet * 1 x Lifestyle Manuta open bank rechts antraciet * 1 x Lifestyle Manuta hoek module antraciet * 1 x Lifestyle Manuta lounge tuinstoel antraciet * 1 x Lifestyle Manuta lounge voetenbank antraciet Eigenschappen Lifestyle Manuta hoek loungeset 5-delig Aluminium wordt steeds vaker gebruikt in de tuinmeubelindustrie. Ook dit keer heeft Lifestyle Garden Furniture ervoor gekozen om aluminium te gebruiken in een loungeset. De Lifestyle Manuta serie bestaat volledig uit aluminium. Het materiaal is erg sterk en wordt versterkt door de antraciete poedercoating. Deze zogeheten poedercoating is een soort extra beschermlaag. Deze laag voorkomt krassen en stoten. Daarnaast heeft het materiaal het voordeel dat het weinig onderhoud vergt. Een keer schoonmaken in het voorjaar is voldoende om je loungeset in optimale conditie te houden. Verder is het ook gemakkelijk te tillen, zodat verplaatsen en opbergen nog eenvoudiger wordt. De kussens zijn inbegrepen bij de loungeset. De hoezen bestaan uit katoen en polyester, wat voor een sterk geheel zorgt. Het katoen zorgt ervoor dat de hoezen fijn aanvoelen en bevordert het ademend vermogen. De kussens blijven vaak schoon en droog door de speciale coating die is aangebracht. De coating is water- en vuilafstotend. Mocht er toch vuil achterblijven, dan kun je eenvoudig de afritsbare hoes verwijderen en wassen. De hoezen moeten koud gewassen worden (30°C). Als je de kussens niet gebruikt is het belangrijk dat je ze opbergt. Het opbergen zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je kussens. Je kunt je kussens het beste opbergen in een ruimte waar een goede ventilatie is en waar er weinig tot geen licht bij kan komen. Je kunt er ook voor kiezen om een kussentas of -box aan te schaffen. EUR 1609.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Enchante stoel-bank loungeset 5-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Enchante stoel-bank loungeset 5-delig De Lifestyle Enchante loungeset is een complete oplossing als je op zoek bent naar superieur comfort en design. Veradem je aan het betoverende uiterlijk waarbij gebruik is gemaakt van duurzaam aluminium en natuurlijk ogend wicker. Het ranke design met de ronde vormen is geschikt voor bijna alle tuinstijlen. De kussens zijn stevig en comfortabel. Zo ervaar jij het comfort waar je naar op zoek bent in jouw tuin. Meer weten? Bezoek dan een van onze Tuinmeubelshop Megastores of stel je vragen online of per telefoon. De Lifestyle Enchante stoel-bank loungeset 5-delig bestaat uit: * 2 x Lifestyle Enchante lounge tuinstoel * 1 x Lifestyle Enchante lounge 2-zitsbank * 1 x Lifestyle Enchante lounge tafel 60 cm * 1 x Lifestyle Enchante lounge tafel 40 cm Eigenschappen Lifestyle Enchante stoel-bank loungeset 5-delig * aluminium - wicker * aluminium is voorzien van poedercoating * onderhoudsarm * inclusief kussens EUR 1149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Leonardo lounge voetenbank off black (Sat, 27 Apr 2024)
Coco Leonardo voetenbank off black De Coco Leonardo voetenbank biedt jou nóg meer comfort! De praktische en lichtgewicht voetenbank laat jou helemaal tot rust komen. De hoogte van de voetenbank is gelijk aan de zithoogte van de loungeserie, zodat jij optimaal je benen kunt strekken. Maak je loungeset compleet en bestel 'm online of in één van onze Tuinmeubelshop Megastores. Eigenschappen Coco Leonardo voetenbank off black De Coco Leonardo lounge serie is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De loungeset is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat de vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het pootstel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het roestvrij is en hiermee bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De Coco Leonardo lounge serie is makkelijk schoon te houden met een mild sopje. EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Brandon barstoel antraciet (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Brandon barstoel antraciet De Brandon bar stoel heeft een ergonomisch gevormde rugleuning en zitting voor een perfecte pasvorm. Uitgevoerd in een gebalanceerde antracietkleur geeft de Brandon barstoel jouw buitenruimte een heldere, tijdloze uitstraling. De teakhouten armleuningen voegen een warm, natuurlijk accent toe, dat prachtig contrasteert met het moderne aluminium. De Brandon barstoel kan perfect gecombineerd worden met diverse bartafels uit onze collectie, waardoor je je buitenruimte volledig naar jouw smaak en behoeften kunt inrichten. Bezoek een van onze Tuinmeubelshop Megastores en ontdek de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze. Eigenschappen Lifestyle Brandon barstoel antraciet De Lifestyle Brandon barstoel antraciet is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de barstoel een extra bescherming heeft. De Brandon stoel voor buiten is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De armleuning van de stoel is van duurzaam teakhout. Je kunt ervoor kiezen om het hout op de natuurlijke manier te laten vergrijzen of om het hout bruin te houden. Om het hout bruin te houden adviseren wij om de armleuningen te behandelen met Garden Collections Teak protector. De Brandon barstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Brandon barstoel wit (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Brandon barstoel wit Laat jezelf verrassen door de combinatie van comfort en stijl met de Lifestyle Brandon dining tuinstoel. De Brandon barstoel is een succesvolle kraker uit de uitgebreide collectie van Tuinmeubelshop. De stoel heeft een gevormde rugleuning en zitting die zorgen voor een onovertroffen pasvorm. Uitgevoerd in een witte kleur, biedt de Brandon dining tuinstoel een frisse en tijdloze uitstraling. De teakhouten armleuningen geven de stoel een warme, natuurlijke touch. Je kunt de Brandon barstoel perfect combineren met de verscheidene bartafels uit onze collectie. Creëer een persoonlijke buitenruimte die helemaal aansluit op jouw smaak en behoeften. Kom langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores en ontdek de vele mogelijkheden. Eigenschappen Lifestyle Brandon barstoel wit De Lifestyle Brandon barstoel wit is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de barstoel een extra bescherming heeft. De Brandon stoel voor buiten is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De armleuning van de stoel is van duurzaam teakhout. Je kunt ervoor kiezen om het hout op de natuurlijke manier te laten vergrijzen of om het hout bruin te houden. Om het hout bruin te houden adviseren wij om de armleuningen te behandelen met Garden Collections Teak protector. De Brandon barstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Brandon bartafel 150x80 cm wit (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Brandon Bartafel 150 x 80 cm De Lifestyle Brandon bartafel 150 x 80 cm is een strakke tafel met een eigen gezicht. Rechte lijnen, duurzame materialen en een gebalanceerd uiterlijk, dat is wat de Brandon tafel typeert. Het is daarom ook eenvoudig om deze bartafel te combineren met diverse barstoelen uit het Tuinmeubelshop assortiment. Stel jouw eigen barset samen op onze website of bezoek één van onze Tuinmeubelshop Megastores. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van advies. Ben jij op zoek naar meerdere modellen met dezelfde afmeting? Bekijk dan het totaal aanbod van de Tuintafel 150x80 (https://www.tuinmeubelshop.nl/tuintafels/150-x-80)!  Eigenschappen Lifestyle Brandon bartafel 150 x 80 cm De Lifestyle Brandon bartafel is uitgevoerd in aluminium. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt de tafel tegen roest en corrosie. Aluminium is verder licht van gewicht en tegelijk erg stevig. Daarom is dit materiaal een veelgebruikt materiaal binnen de tuinmeubelwereld. De tafel biedt plaats aan vier personen. Dit is eventueel uit te breiden naar zes personen, wanneer je op de kop van de tafel nog twee stoelen plaatst. De tafel heeft weinig onderhoud nodig en is schoon te houden met een eenvoudig sopje. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Club loungetafel 90 x 90 cm (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Club loungetafel 90 x 90 cm antraciet De strakke en moderne Lifestyle Club loungetafel is een prachtige aanvulling op je loungeset. Het warme teakhout van het tafelblad vormt een stoere combinatie met het duurzame aluminium frame. Het aluminium frame is voorzien van een poedercoating. Dit voorkomt roest en corrosie op jouw tafel. Dankzij de verschillende gebruikte materialen in de Club loungeserie, vormt deze een schitterende match in verscheidene tuinstijlen en omgevingen. Combineer deze loungetafel met alle Lifestyle Club samenstellingen! EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Milano midden module antraciet (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Milano midden module antraciet Breid jouw Lifestyle Milano loungeset uit met de praktische en lichtgewicht middenmodule. De losse module is door middel van bevestigingsmateriaal aan de door jou gewenste zijde van de bank vast te maken. Zo ontstaat er een zogenaamde 'l-bank'. De Lifestyle Milano is een stoere en eigentijdse loungeset, voorzien van een prettig kussenpakket en een tijdloze uitstraling. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Zaga barstoel antraciet (Sat, 27 Apr 2024)
Santika Zaga barstoel antraciet De Santika Zaga barstoel heeft een kenmerkende eigentijdse look. Het robuuste aluminium is behalve erg praktisch ook elegant, modern en chique. Zo kun jij heerlijk ontspannen met je vrienden deze zomer. Want ontspannen doe je zeker met de rijkgevulde kussens! Kom het snel ervaren bij Tuinmeubelshop. Eigenschappen Santika Zaga barstoel antraciet De Zaga barstoel is gemaakt van aluminium. Dit stevige materiaal is voorzien van een poedercoating. Zo ontstaat er geen roest of corrosie. Verder is aluminium licht van gewicht en daarmee dus erg praktisch in het dagelijks gebruik. De kussenhoezen zijn makkelijk schoon te maken. Doe dit altijd op een koude temperatuur. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Soray barstoel antraciet (Sat, 27 Apr 2024)
Santika Soray barstoel antraciet Bourgondisch genieten van zo'n typische zomeravond doe je nou juist in een barset! Stel jouw barset samen met deze stoere Santika Soray barstoel! De stoel is gemaakt van aluminium en op de leuningen afgewerkt met stevig teakhout. Dankzij de standaard meegeleverde kussens zit jij urenlang probleemloos te relaxen. Kom het snel uitproberen in een van onze Tuinmeubelshop Megastores. We helpen je graag verder! Eigenschappen Santika Soray barstoel antraciet De Santika Soray barstoel gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is de stoel gemaakt van aluminium. Dit materiaal is roestvrij en hiermee volledig weersbestendig. Ook is het licht van gewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsten. Samen zorgt dit voor een duurzame en gemakkelijke tuinstoel, die goed is voor jarenlang buitenzitten. De houten armleuning is van gecertificeerd teakhout. Teakhout is één van de meest duurzame houtsoorten ter wereld en uitstekend geschikt voor buiten gebruik. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten armleuning is dat het relatief koel blijft als de tuinstoel in de volle zon staat. Het teakhout is voorzien van het FSC-keurmerk. Dit houdt in dat het hout afkomstig is van volledig duurzaam aangeplante plantages. De kussens die in de Santika barstoel geleverd worden zijn gemaakt van een luxe buitenstof en een hoogwaardige vulling. Deze combinatie zorgt voor mede voor de unieke uitstraling en een optimaal zitcomfort. De Santika Soray barstoel is gemakkelijk schoon te maken met een mild sopje. Het teakhout kan behandeld worden met Garden Collections Teak Protector, waardoor het hout op de bruine kleur gehouden kan worden. Zonder deze behandeling zal het teakhout op een natuurlijke wijze gaan vergrijzen. EUR 319.00 Meer informatie
>> meer lezen

Soray barstoel wit (Sat, 27 Apr 2024)
Santika Soray barstoel wit De Santika Soray barstoel weet een moderne look te combineren met natuurlijke tinten. Aluminium en teakhout smeden bij deze stoel namelijk een prachtige combinatie van een strak design en een warm karakter. Zo kun je behalve lekker zitten ook genieten van een oogstrelend design. Kom het snel ervaren bij een Tuinmeubelshop Megastore in jouw regio. De koffie staat klaar! Eigenschappen Santika Soray barstoel wit De Santika Soray barstoel gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is de stoel gemaakt van aluminium. Dit materiaal is roestvrij en hiermee volledig weersbestendig. Ook is het licht van gewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsten. Samen zorgt dit voor een duurzame en gemakkelijke tuinstoel, die goed is voor jarenlang buitenzitten.    De houten armleuning is van gecertificeerd teakhout. Teakhout is één van de meest duurzame houtsoorten ter wereld en uitstekend geschikt voor buiten gebruik. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten armleuning is dat het relatief koel blijft als de tuinstoel in de volle zon staat. Het teakhout is voorzien van het FSC-keurmerk. Dit houdt in dat het hout afkomstig is van volledig duurzaam aangeplante plantages.   De kussens die in de Santika barstoel geleverd worden zijn gemaakt van een luxe buitenstof en een hoogwaardige vulling. Deze combinatie zorgt voor mede voor de unieke uitstraling en een optimaal zitcomfort.   De Santika Soray barstoel is gemakkelijk schoon te maken met een mild sopje. Het teakhout kan behandeld worden met Garden Collections Teak Protector, waardoor het hout op de bruine kleur gehouden kan worden. Zonder deze behandeling zal het teakhout op een natuurlijke wijze gaan vergrijzen. EUR 319.00 Meer informatie
>> meer lezen

Platinum Challenger zweefparasol T1 350 cm x 350 cm (Sat, 27 Apr 2024)
Platinum Sun & Shade zweefparasol Challenger T¹ Premium 350 cm x 350 cm Platinum Sun & Shade zweefparasol Challenger T¹ Premium 350 cm x 350 cm Manhattan. Design| Modern design. Stabiliteit| Uiterst stabiel. Gebruiksgemak| Makkelijk te openen en sluiten. Schaduwvlak| Geeft veel schaduw zonder te parasol te verplaatsen door T¹ achterwaartse kantelbaarheid en de 360 graden draaibare voet. Doekkwaliteit| Het luxe multi-tone 240 grams Spuncrylic premium doek in de kleur Manhattan blijft lang mooi, is kleurecht en biedt optimale bescherming tegen de zon; tot 98% UV protectie. Het doek is voorzien van een water- en vuilafstotende coating en doekspanners. Parasolvoet| De parasol wordt zonder voet geleverd. Wij adviseren deze parasol op een 120kg parasolvoet van Platinum Sun & Shade te plaatsen. Deze zijn uitgevoerd met zwenkwielen zodat de parasol makkelijk te verplaatsen is. Platinum Sun & Shade biedt ook een ingraaf parasolvoet XL (art.nr. 6905). De ingraaf parasolvoet is geheel verwerkt in de grond. Hierdoor heeft u meer ruimte op uw terras. De ingraafvoet is makkelijk te plaatsen zonder gebruik van beton. Parasolhoes| Houd uw parasol als nieuw en dek deze af met een AeroCover ademende parasolhoes (art.nr. 7978) wanneer u deze langere tijd niet gebruikt. EUR 769.00 Meer informatie
>> meer lezen

Platinum Challenger zweefparasol T2 premium 3.5m (Sat, 27 Apr 2024)
Platinum Sun & Shade zweefparasol Challenger T² premium ø 350 cm Platinum Sun & Shade zweefparasol Challenger T² Premium ø 350 cm Havana met Oak look frame. Design| Modern design. Het vlaggenschip van onze collectie. Stabiliteit| Uiterst stabiel. Gebruiksgemak| Makkelijk te openen en sluiten. Schaduwvlak| Geeft de gehele dag door schaduw zonder de parasol te verplaatsen door T² achterwaartse & zijwaartse kantelbaarheid en de 360° draaibare voet. Doekkwaliteit| Het luxe multi-tone 240 grams Spuncrylic premium doek in de kleur Havana blijft lang mooi, is kleurecht en biedt optimale bescherming tegen de zon; tot 98% UV protectie. Het doek is voorzien van water- en vuilafstotende coating en doekspanners. Parasolvoet| De parasol wordt zonder voet geleverd. Wij adviseren deze parasol op een 90kg parasolvoet van Platinum Sun & Shade te plaatsen. Deze zijn uitgevoerd met zwenkwielen zodat de parasol makkelijk te verplaatsen is. Platinum Sun & Shade biedt ook een ingraaf parasolvoet (art.nr. 6900). De ingraaf parasolvoet is geheel verwerkt in de grond. Hierdoor heeft u meer ruimte op uw terras. De ingraafvoet is makkelijk te plaatsen zonder gebruik van beton. Parasolhoes| Houd uw parasol als nieuw en dek deze af met een AeroCover ademende parasolhoes (art.nr. 7970) wanneer u deze langere tijd niet gebruikt. EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Milano hoek loungeset 5-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Milano hoek loungeset 5-delig Ben je op zoek naar een loungeset die perfect past bij jouw moderne en stijlvolle buitenruimte? Maak dan kennis met de Lifestyle Milano hoek loungeset! Deze loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium, dat niet alleen stevig is maar ook licht van gewicht. De armleuningen van robuust teakhout geven de set een premium uitstraling en zorgen voor extra warmte en gezelligheid. Het bijbehorende loungetafeltje completeert het geheel en zet de 'puntjes op de i'. Maar deze loungeset biedt niet alleen stijl, ook comfort staat hoog in het vaandel. De zachte kussens en ruime zittingen nodigen uit om heerlijk te ontspannen en te genieten van je tuin of terras. En het beste van alles? De duurzame materialen en stevige constructie maken deze set bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat je er langdurig van kunt genieten zonder zorgen. De Lifestyle Milano hoek loungeset 5-delig bestaat uit: * 1 x open bank links * 1 x open bank rechts * 1 x hoekmodule * 1 x middenmodule * 1 x loungetafel vierkant 84 x 84 cm Eigenschappen Lifestyle Milano hoek loungeset 5-delig De Lifestyle Milano loungeserie is gemaakt van duurzaam aluminium. Dit aluminium is voorzien van een poedercoating. Dankzij deze poedercoating blijft de loungebank vrij van roest. Op de armleuningen is teakhout aangebracht. Dit is een duurzame en sterke houtsoort die perfect bestand is tegen alle weersomstandigheden. De losse delen van de loungebank zijn vast te maken met koppelmateriaal. Onder de poten zijn slijtdoppen aangebracht. Je tuinset maakt zo geen direct contact met de grond en regenwater loopt er eenvoudig onderdoor. EUR 2449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Milano hoek loungeset 5-delig (Sat, 27 Apr 2024)
Lifestyle Milano hoek loungeset 5-delig Laat je inspireren door onze eigenzinnige Lifestyle Milano hoek loungeset en creëer jouw eigen stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Met deze veelzijdige loungeset van duurzaam en hoogwaardig aluminium, geniet je van een stevige, maar toch lichtgewicht constructie. De robuuste teakhouten armleuningen voegen warmte en beleving toe aan het toch al premium design. De loungeset biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook ongeëvenaard comfort dankzij de ruime zittingen en zachte kussens. De stevige constructie en duurzame materialen zorgen ervoor dat deze loungeset bestand is tegen alle weersomstandigheden en dat je er langdurig en zorgeloos van kunt genieten. De opstelling biedt voldoende ruimte voor meerdere personen en je kunt gemakkelijk een gezellige sfeer creëren. De lage loungetafel is perfect voor loungen, relaxen en ontspannen. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Lifestyle Milano hoek loungeset 5-delig bestaat uit: * 1 x Lifestyle Milano open bank rechts * 1 x Lifestyle Milano open bank links * 1 x Lifestyle Milano hoek module * 1 x Lifestyle Milano midden module * 1 x Lifestyle Milano loungetafel 132 x 74 cm Eigenschappen Lifestyle Milano hoek loungeset  De Lifestyle Milano loungeserie is gemaakt van duurzaam aluminium. Dit aluminium is voorzien van een poedercoating. Dankzij deze poedercoating blijft de loungebank vrij van roest. Op de armleuningen is teakhout aangebracht. Dit is een duurzame en sterke houtsoort die perfect bestand is tegen alle weersomstandigheden. De losse delen van de loungebank zijn vast te maken met koppelmateriaal. Onder de poten zijn stelschroeven aangebracht. Dit heeft twee redenen. Je loungeset maakt zo ten eerste geen direct contact met de grond en regenwater loopt er eenvoudig onderdoor. Daarnaast kun je de loungeset op deze wijze eenvoudig in hoogte verstellen. Zo kun je ook stabiel zitten op een onstabiele ondergrond. EUR 2509.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Calpi dining tuinstoel antraciet (Sat, 27 Apr 2024)
4 Seasons Calpi dining tuinstoel antraciet Heerlijk actief dineren, maar wél met het benodigde zitcomfort. Dat is het gemak van de 4 Seasons Calpi dining tuinstoel. En daarom is de stoel ook prima geschikt om de hele avond in door te brengen met familie en vrienden. Het minimalistische frame wordt kunstig gecombineerd met het unieke rope patroon. Zo ontstaat er een verre van alledaagse stoel die een aanwinst is voor elke tuin of overkapping. De neutrale kleur van de stoel maakt het eenvoudig om veel verschillende combinaties te maken met ons ruime assortiment tuintafels. Wil je de stoel graag in het echt bekijken? Kom dan snel langs in één van onze Tuinmeubelshop Megastores. Eigenschappen 4 Seasons Calpi dining tuinstoel antraciet De 4 Seasons Calpi serie heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De serie is uitgevoerd in roestvast staal. De kussens zijn voorzien van een 'Olefin' hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is opnieuw zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast. EUR 459.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Calpi loungestoel (Sat, 27 Apr 2024)
4 Seasons Calpi lounge tuinstoel Geniet van een heerlijke rustplek in je tuin, zonder enige concessies te doen aan het comfort. Dat is precies wat de 4 Seasons Calpi dining tuinstoel je biedt. Deze stoel is ideaal om een hele avond in door te brengen met vrienden en familie, terwijl je geniet van een drankje en de gezelligheid. Het minimalistische frame van de stoel wordt op prachtige wijze gecombineerd met een uniek rope patroon. Dit resulteert in een stoel die verre van alledaags is en een aanwinst vormt voor elke tuin of overkapping. De neutrale kleur van de stoel maakt het gemakkelijk om deze te combineren met andere meubels en accessoires. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, deze stoel past altijd bij jouw persoonlijke smaak. En als je de stoel graag in het echt wilt bekijken, ben je van harte welkom in één van onze Tuinmeubelshop Megastores. Hier kun je de stoel niet alleen zien, maar ook voelen en uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw tuin. Kies voor comfort en stijl met de 4 Seasons Calpi dining tuinstoel! Eigenschappen 4 Seasons Calpi lounge tuinstoel De 4 Seasons Calpi serie heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De serie is uitgevoerd in roestvast staal. De kussens zijn voorzien van een 'Olefin' hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is opnieuw zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast. EUR 769.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Lugano teak coffee table 130 x 80 cm (Sat, 27 Apr 2024)
4 Seasons Lugano coffee table 130 x 80 cm Maak je buitenruimte compleet met de 4 Seasons Lugano wicker koffietafel met teakhouten tafelblad. Deze robuuste en stijlvolle retro koffietafel geeft jouw tuin een warme en natuurlijke zomeruitstraling. Het teakhouten tafelblad is niet alleen duurzaam, maar biedt ook een prachtige textuur en kleur. Combineer de Lugano koffietafel met andere meubels uit de serie, zoals de loungestoel en de loungebank. Zo komt het prachtige Hularo wicker volop terug in heel jouw setsamenstelling. De lichte aluminium frameconstructie maakt de tafel eenvoudig te verplaatsen. Ontdek het zelf bij Tuinmeubelshop en geniet van een ontspannen koffiemoment in eigen tuin. Eigenschappen 4 Seasons Lugano coffee table 130 x 80 cm 4 Seasons Outdoor biedt op de Lugano serie maar liefst tien jaar garantie. Dit zegt veel over de kwaliteit van het product. De 4 Seasons Lugano loungetafel is vervaardigd van natuurlijk teakhout. Dit teakhout wordt gewonnen in Indonesië en is voorzien van het FSC-keurmerk. Dit garandeert een verantwoorde kap. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk gaan vergrijzen. Het vergrijzingsproces versterkt het natuurlijke karakter van de tafel. Als je het vergrijzen wilt tegengaan, kun je er voor kiezen om de loungetafel te bewerken met Garden Collections Teak Protector. Zorg er daarbij altijd voor dat je de tafel eerst reinigt en laat drogen. De Lugano loungetafel is verder afgewerkt met hoogwaardig Hularo wicker. Dit is een onderhoudsarm kunststof product met een jarenlange kleurvastheid.. EUR 579.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Reactie schrijven

Commentaren: 0