Data Tableware & Flowers 2022

Mooie serviezen ✅ en fraaie boeketten horen gewoon bij elkaar 

Inmiddels is het een onlosmakelijk onderdeel van de activiteitenkalender van De Boschhoeve. De tableware & flowerdagen worden dit jaar alweer voor de 4e keer gehouden op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober. 

 

Veel bezoekers van de kwekerij en de tuinen blijken ook enorme fans van mooi serviesgoed. De uitgebreide collectie oude en nieuwe  (Engelse) serviezen van Tineke van der Maas uit Bennekom en de (Franse) brocante van Dineke Logtenberg zorgen samen voor een nieuwe kijk op een fraai gedekte tafel. 

 


Want mooi serviesgoed doet recht aan een met zorg bereide maaltijd. Soms is het tijd voor een heel nieuw servies, soms is het voldoende om een bestaand servies aan te vullen.  Combinaties van kleuren, motieven en stijlen kunnen een servies dat je al jaren hebt een opkikker geven. Neem gerust een onderdeel mee en bekijk de mogelijkheden. 

Bezoekers kunnen genieten van een schuur vol fraai gedekte tafels, inclusief tafelkleden, servetten, glaswerk,  kandelaars en bestek. Ook zijn er bijpassende boeketten, kransen en bloemwerk van de tuinvrouwen van De Boschhoeve. Diverse hoekjes nodigen uit tot snuffelen tussen brocante, antiek en curiosa, grespotten, kaarten en (kraam)cadeautjes. Voor of na gedane zaken is er koffie of thee met allerlei lekkers. En als het weer het toelaat zijn de tuinen van De Boschhoeve een rondwandeling waard.  

 

Bezoekers zijn welkom op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2022 van 10.00-17.00 uur. Toegang en parkeren gratis. 

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve en De Engelse Serre 

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

www.boschhoeve.nl

www.deengelseserre.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Data Tableware & Flowers 2022

Reactie schrijven

Commentaren: 0