Te koop stenen vakantiewoningen met goede verhuurmogelijkheden

Te koop stenen vakantiewoningen met goede verhuurmogelijkheden

Op zoek naar een stenen vakantiewoning ✅ met goede verhuurmogelijkheden, dan hebben wij voor u een uitstekend recreatiepark met zwembad gevonden met volop recreatiemogelijkheden, kortom een uitstekende belegging!

 

Investeren in een recreatievilla op dit park is een solide alternatief voor het traditionele (bank)sparen of beleggen. U koopt een luxe woning op eigen grond, met een aantrekkelijke jaarlijkse huuropbrengst en een vriendelijke fiscale behandeling. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden? Lees dan snel verder! 


Te koop stenen vakantiewoningen met goede verhuurmogelijkheden

Een mooi voorbeeld van een vakantiewoning waarvan u zich eigenaar kan noemen.

 

Wellness Lodge XL 4 personen | Villa 70

 

Buiten springt meteen de houtgestookte barrelsauna in het oog. De sauna is te gebruiken door 6 personen: laat het relaxen maar beginnen! In de tuin vindt u daarnaast terrasmeubilair en een parasol. Het terras is deels overdekt.

 

Het dragen van badkleding is in alle wellnessfaciliteiten op het park verplicht.

 


Te koop stenen vakantiewoningen met goede verhuurmogelijkheden

Voorzieningen

 

Op een goed recreatiepark mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken! Altijd een pluspunt voor een vakantiewoning om deze goed te verhuren.

 

Verkoeling en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en ligweide is in principe vanaf begin juli tot en met september beschikbaar.

 

Verkoeling & ontspanning

Zodra het weer het toelaat, wordt het verwarmde buitenzwembad en het naastgelegen peuterbad geopend. In principe is het zwembad vanaf begin juli tot en met september voor u beschikbaar. Een heerlijke plek voor verkoeling op warme dagen en ontspanning op koelere dagen. Rondom het zwembad is alle gelegenheid om te recreëren en tot rust tot komen. Kies uw plek op een van de ligbedden, zoek de schaduw op onder de parasols. Zo draagt ook het zwembad optimaal bij aan uw wellnessgevoel.


Te koop stenen vakantiewoningen met goede verhuurmogelijkheden

Maar er zijn natuurlijk meer faciliteiten

 

Sportieve ontspanning. Op de professionele all weather tennisbaan, achter het hoofdgebouw, kunt u eenvoudig terecht. Zo fanatiek als u zelf wilt.

 

Sportieve ontspanning

Zin in een sportieve activiteit? Ook hiervoor kunt u of uw gasten op dit park terecht. U kunt hiervoor terecht op het all weather tenniscourt op dit park. Deze tennisbaan is beschikbaar voor al onze gasten. Hier zijn geen kosten aan verbonden, ook reserveren is niet nodig. Is de baan bezet? Maak in overleg afspraken over een wissel. En heeft u geen eigen tennisracket mee? Geen probleem: rackets en ballen zijn te leen bij de receptie van het vakantiepark.

 

Receptie

Servicegericht en behulpzaam. De medewerkers van de receptie staan dagelijks voor u of uw huurders klaar, zodat zij onbezorgd van hun vakantie kunnen genieten.

 

Service

Volop gelegenheid voor u om te genieten van uw vakantie. Dat vinden wij belangrijk, daarom staat onze behulpzame en servicegerichte receptie dagelijks voor u klaar.

 

Hulp nodig met het huren van fietsen? Meer weten over het gebied Salland en mooie fietsroutes en wandeltochten in deze omgeving? Of tickets boeken voor bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn? Zij zijn u graag van dienst.

 

De medewerkers van de receptie zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Op zaterdag en zondag van 09:00 tot 16:00 uur. Daarnaast zijn wij altijd per mail bereikbaar.  

 


Fietsverhuur

 

Genieten van de natuur en van de omgeving. Ontdek het prachtige Salland eens op de fiets. Via onze receptie reserveert u eenvoudig de fiets van uw keuze.

 

Genieten van de omgeving

Ontdek het prachtige gebied rondom Hof van Salland eens met de fiets en huur via de receptie van het park fietsen voor één of meerdere dagen. Naast dames-, heren- en kinderfietsen zijn er onder andere elektrische fietsen, tandems, bakfietsen en mountainbikes in verschillende maten te huur. Wilt u er zeker van zijn dat de fiets van uw keuze beschikbaar is?

 

Speelgelegenheid

 

Springen, klimmen en klauteren, schommelen en glijden. De speelplek voor kinderen bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels en een airtrampoline.

 

Naast het hoofdgebouw vindt u op het grasveld een fijne speelplek voor de kinderen. Vanaf het terras van restaurant heeft u bovendien goed zicht op uw spelende kinderen, terwijl u zelf geniet van een drankje.

 

Klimmen en klauteren

Het speelelement bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels. Alle ruimte voor klimmen, klauteren, glijden en schommelen.

 

Springen

Naast het speelelement is de (nieuwe!) airtrampoline te vinden. Fijne locatie om naar hartenlust te springen. 


Restaurant

 

Een restaurant mag natuurlijk niet op een goed park ontbreken en deze is natuurlijk ook hier aanwezig!

 

Pure verwennerij in een stijlvolle ambiance midden in het Sallandse landschap. Wij laten u graag kennismaken met onze Italiaanse koffie en appeltaart, een verrassende lunch en een heerlijk diner.

 

Maar ook voor specials zoals barbecue, receptie, zakelijke bijeenkomst en buffet bent u bij het restaurant aan het juiste adres. In het arrangementenbrochure vindt u alvast een aantal suggesties. Daarnaast biedt het restaurant ook Take Away: diverse gerechten om mee te nemen naar uw eigen vakantievilla op Hof van Salland.

Uw eigen vakantiewoning kopen? Vraag onze brochure aan.

Woning naar wens

Op dit park heeft u de keuze uit verschillende stijlvolle villa’s met meerdere mogelijkheden op het gebied van verhuur en rendement. Alle woningen zijn voorzien van luxe hedendaags comfort, zoals vloerverwarming, een gasgestookte openhaard, traditionele opgietsauna en whirlpool. Daarnaast worden de woningen gebouwd van duurzame materialen, zodat er zeer weinig onderhoud nodig is. Dat zorgt voor een waardevaste, solide en betrouwbare investering. Ontdek zelf de voordelen van beleggen in recreatief onroerend goed op dit park. Voor meer info kijk hier!


RSS productfeed

WellnessLodge XXL 6 personen | Villa 117 (di, 11 aug 2020)
De Wellness Lodge XXL, gebouwd op eigen grond, is een luxe villa die veel privacy biedt. Een riante living, een zeer uitgebreide keuken en maar liefst drie slaapkamers en twee badkamers. Uiteraard uitgerust met wellnessfaciliteiten als whirlpool en traditionele opgietsauna. Op de begane grond bevindt zich een van de slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en Sunshower. Heerlijke ruime villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers – 1 whirlpool en 1 inloopdouche Slaapkamer met flatscreen en badkamer op begane grond Ruime lichte keuken en woonkamer met flatscreen Traditionele opgietsauna Sunshower Vloerverwarming op verdieping en begane grond Gasgestookte openhaard Berging 2x toilet Bekijk hier de plattegrond van Hof van Salland voor de ligging en locatie van de kavels > EUR 310000.00 Meer informatie
>> meer lezen

WellnessLodge XXL 6 personen | Villa 22 (Tue, 11 Aug 2020)
Indeling Een vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl. Begane Grond Entree met apart toilet. De ruime woonkamer is ingericht met flatscreen tv, gasgestookte openhaard, vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras. Op het terras staat een teakhouten tuinset met parasol. Verder is er een luxe open keuken, met een kookplaat (5-pits en een wokbrander), vaatwasmachine, Illy espresso apparaat, combi-oven en een koelkast met aparte vriezer aanwezig. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer met een tweepersoonsbed, flatscreen en een badkamer en suite met regendouche, Sunshower en wastafel. Verdieping Op de verdieping vindt u twee slaapkamers: een met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed. Een traditionele opgietsauna en is er een tweede badkamer aanwezig met een whirlpool, wastafel en een apart toilet.   EUR 339000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wilgenhaege XL 20 personen | Villa 130 (Tue, 11 Aug 2020)
Een heerlijke ruime familievilla, gebouwd op eigen grond en geschikt voor maar liefst 20 personen. De keuken en woonkamer, inclusief flatscreen en gasgestookte openhaard zijn riant, zodat er ruimte is voor het volledige gezelschap. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers met badkamer en verspreid over de eerste verdieping zijn nog eens zeven slaapkamers te vinden. Alle slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden. Hof van Salland is een ruim opgezet vakantieresort. Dat ziet u terug in onder andere de grootte van de kavels en de indeling van de vakantievilla's zelf. Gasten waarderen het concept van Hof van Salland. Niet voor niets is Hof van Salland uitgeroepen tot Beste Vakantiepark (Zoover). Hier leest u meer over de locatie, over de bouwstijl en tuin en over het interieur van de vakantievilla's.  EUR 879000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wellness Lodge XL 4 personen | Villa 70 (Tue, 11 Aug 2020)
Deze luxe en ruime Wellness Lodge XL is geschikt voor 4 personen en wordt gebouwd op eigen grond. De indeling van de woning leent zich bij uitstek voor een verblijf als gezin. Bovendien is de villa compleet ingericht met wellnessfaciliteiten, vloerverwarming en gasgestookte openhaard. De open keuken is uitgerust met o.a. een vaatwasser, magnetron, espressomachine van illy en koel-vriescombinatie. Hof van Salland is een ruim opgezet vakantieresort. Dat ziet u terug in onder andere de grootte van de kavels en de indeling van de vakantievilla's zelf. Gasten waarderen het concept van Hof van Salland. Niet voor niets is Hof van Salland uitgeroepen tot Beste Vakantiepark (Zoover). Hier leest u meer over de locatie, over de bouwstijl en tuin en over het interieur van de vakantievilla's.  EUR 279000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wellness Lodge XL 4 personen | Villa 65 (Tue, 11 Aug 2020)
Deze luxe en ruime Wellness Lodge XL is geschikt voor 4 personen en wordt gebouwd op eigen grond. De indeling van de woning leent zich bij uitstek voor een verblijf als gezin. Bovendien is de villa compleet ingericht met wellnessfaciliteiten, vloerverwarming en gasgestookte openhaard. De open keuken is uitgerust met o.a. een vaatwasser, magnetron, espressomachine van illy en koel-vriescombinatie. Hof van Salland is een ruim opgezet vakantieresort. Dat ziet u terug in onder andere de grootte van de kavels en de indeling van de vakantievilla's zelf. Gasten waarderen het concept van Hof van Salland. Niet voor niets is Hof van Salland uitgeroepen tot Beste Vakantiepark (Zoover). Hier leest u meer over de locatie, over de bouwstijl en tuin en over het interieur van de vakantievilla's.  EUR 279000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wellness Lodge XL 4 personen | Villa 71 (Tue, 11 Aug 2020)
Deze luxe en ruime Wellness Lodge XL is geschikt voor 4 personen en wordt gebouwd op eigen grond. De indeling van de woning leent zich bij uitstek voor een verblijf als gezin. Bovendien is de villa compleet ingericht met wellnessfaciliteiten, vloerverwarming en gasgestookte openhaard. De open keuken is uitgerust met o.a. een vaatwasser, magnetron, espressomachine van illy en koel-vriescombinatie. Hof van Salland is een ruim opgezet vakantieresort. Dat ziet u terug in onder andere de grootte van de kavels en de indeling van de vakantievilla's zelf. Gasten waarderen het concept van Hof van Salland. Niet voor niets is Hof van Salland uitgeroepen tot Beste Vakantiepark (Zoover). Hier leest u meer over de locatie, over de bouwstijl en tuin en over het interieur van de vakantievilla's.  EUR 279000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Te koop stenen vakantiewoningen met goede verhuurmogelijkheden

Reactie schrijven

Commentaren: 0