Mooie dames handtassen online bestellen

Op zoek naar een mooie dames handtas✅, en wilt u deze online bestellen, dan bent u hier op het juiste adres!

Een tas cadeau doen is natuurlijk ook altijd een bestseller en zal zeker gewaardeerd worden! 

 

Je tas is een verlengstuk van jezelf en geeft weer wat je persoonlijkheid is.

Je tas is een prachtig accessoire en moet natuurlijk wel bij je outfit passen.

Bij deze leverancier wordt er gewerkt met zorgvuldig geselecteerde leveranciers om kwalitatieve en trendy tassen aan te bieden.

Succes met zoeken, neem de tijd om de juiste keuze te maken!

Gratis verzending boven de € 50

 


Hier vindt je ook alle Chabo Bags, speciaal voor jou in hun assortiment. Het merk loopt als een trein dat komt omdat vele vrouwen er al achter zijn gekomen dat Chabo Bags uniek zijn en ruim zijn in keus. Zo heb je voor elke vrouw met elk karakter de perfecte Chabo Bag. Met een Chabo Bag voelt u zich ten alle tijden stijlvol en gezien.

 

 

Tassen zijn belangrijk voor de vrouw. Ze zijn niet alleen handig om er spullen in te bewaren, geven je outfit een uitstraling waar jij je gelukkig bij voelt.. Daarom zijn er vele tassen voor elke outfit. Denk maar aan de grote damestassen voor weekendjes weg, de schoudertas voor een casual look, de mini bags voor een chique feestje en de laptoptassen voor het sjouwen van jouw laptop in stijl. Zo zie je maar dat er voor elke look en elk karakter van de vrouw een perfecte tas is. Binnen de Chabo fw2019 collectie kan je dit zelf ontdekken. De Chabo Bag collectie is heel ruim in soort en kleur. Op onze website vindt jij gegarandeerd de Chabo Bag voor jou. Weet jij dat Chabo trouwens vriend betekent? Met de damestassen uit onze collectie heb jij jouw “vriend”dus altijd bij je. Een vriend die je helpt bij het dragen van jouw spullen en ook maakt dat je er top uitziet. Zo’n vriend is onmisbaar en ook een leuk accessoire!


Portemonnee

Pia Ries Antique Leer 550-1 Zwarte portemonnee - black wallet met afneembaar schouderhengsel

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 7 beoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product

Van € 68,95 --> voor € 59,95

 

Gratis verzending boven de € 50

 

Product informatie

Pia Ries Antique Leer portemonnee - Zwart

 

Prachtig en strak Deens design van bijzondere kwaliteit.

Je kunt deze prachtige ruime portemonnee ook gebruiken als avondtasje of clutch!

 

- Gemaakt van stevig antiek leer.

- Dubbel gestikt met dezelfde kleur draad als de kleur van de portemonnee.

- Afsluitbaar met rits.

- Zes vakken voor creditcards.

- Ruim afsluitbaar vak voor kleingeld.

- Drie grote vakken voor briefgeld.

- Ruimte voor je mobiel.

- Afneembaar, in lengte verstelbaar hengsel (70 – 140 cm).

 

Formaat: 18,5 x 9,5 x 3 cm.

 

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Zwart - Rood - Petrol

Oranje - Geel - Groen

 


Pia Ries - 6012 - Kleurrijke schoudertas

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 7 beoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product

€ 135,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Gratis verzending boven de € 50

Product informatie

Pia Ries - 6012 - kleurrijke schoudertas

 

Deze prachtige compacte zwarte tas maakt deel uit van de nieuwe tassen collectie van Pia Ries. De tas heeft kleurrijke accenten.

In Denemarken stelen dames met gevoel voor design en stijl de show met hun Pia Ries. Pia Ries is in Denemarken een van de bekendste portemonnee en tassen merken. Super zacht leer, elegant design en mooie afwerking kenmerken dit merk. Pia Ries timmert al jaren aan de weg in Denemarken en gaat hetzelfde doen in Nederland!

 


JustGunBag - Duffle Pistol Bruin

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 7 beoordelingen

 

€ 249,95

Beschikbaarheid: Op voorraad 

 

Gratis verzending boven de € 50

 

Product informatie

JustGunBag - Duffle Pistol Bruin

 

leren dames en- herentas met een authentiek karakter door middel van een afdruk van een revolver

 

Eerstelaags rundleder

Binnenvak met ritssluiting

Lederen hoesje met ritsluiting vast aan leren riem in tas voor mobiel en pasjes

2 ruime binnenvakken

JustGunBag dustbag

 

Afmeting : 40x26x15 cm

 

Verkrijgbaar in Zwart en Bruin

 

Beschrijving

 

JustGunBag onderscheidt zich in de markt door haar missie. De tassen zijn naast een mode accesoire tevens een statement. Het zegt wat over de persoon die het draagt versus onze maatschappij. Koester de rebel in je en geloof altijd in jezelf! JustGunBag staat symbool voor kracht en geloof in jezelf. Verlies nooit jouw gevoel voor humor in moeilijke tijden, laat je niet ontmoedigen door anderen en knok voor het nastreven van jouw dromen.

 

Chabo Kit's Classic - Black

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 7 beoordelingen

 

€ 139,95

 

Gratis verzending boven de € 50

 

Product informatie

Chabo Kit's Classic Black

 

-3 vakken.

-Volledig gevoerd.

-Middelste vak afsluitbaar met magneetsluiting.

-Aan de binnenkant een extra vakje met rits.

-Buitenste vakken afsluitbaar met rits in 1 vak een extra vakje voor de telefoon.

 

Afmeting: 35 cm lengte / 26 cm hoog / breed (bodem) 13,5 cm

 

BESCHRIJVING

Classic Chabo van zacht buffelleer. Mooi afgewerkte complete tas met daarbij een lange verstelbare (afneembare) schouderband. Het leer wordt plantaardig gelooid met respect voor het milieu. Hierdoor heeft je tas een natuurlijke uitstraling met rijke en warme tinten. Je tas is uniek en levendig en wordt door het gebruik alleen maar zachter, soepeler en mooier.

 

Ook exclusieve bikini's kan je hier online bestellen!

 


RSS productfeed

BKNBZ Triangle Bikini Sweet Savannah - zwart (di, 31 mrt 2020)
Zomer of winter…een nieuwe bikini kan altijd! Daarom werken wij met BKNBZ. De bikini's van BKNBZ worden met de hand gemaakt en alle bikini's zijn daardoor exclusief en uniek. BKNBZ gelooft in een wereld van eindeloze mogelijkheden. Inspiratie is overal om ons heen: Neem de sprong in het diepe! EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ Triangle Bikini Lovely Lively Zwart (Tue, 31 Mar 2020)
Zomer of winter…een nieuwe bikini kan altijd! Daarom werken wij met BKNBZ. Eigenaars Lot Fongers en Kat Klerks hebben een eigenzinnige kijk op de wereld van bikini's. De bikini's van BKNBZ worden met de hand gemaakt en alle bikini's zijn daardoor exclusief en uniek. Lot en Kat geloven in een wereld van eindeloze mogelijkheden. Inspiratie is overal om ons heen: Neem de sprong in het diepe! EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ Bandeau Bikini Love Me Do WIt (Tue, 31 Mar 2020)
Zomer of winter…een nieuwe bikini kan altijd! Daarom werken wij met BKNBZ. Eigenaars Lot Fongers en Kat Klerks hebben een eigenzinnige kijk op de wereld van bikini's. De bikini's van BKNBZ worden met de hand gemaakt en alle bikini's zijn daardoor exclusief en uniek. Lot en Kat geloven in een wereld van eindeloze mogelijkheden. Inspiratie is overal om ons heen: Neem de sprong in het diepe! EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ Bandeau Bikini Swimming Suzie (Tue, 31 Mar 2020)
Dé nieuwe topper van Bikinibiza. Deze petrolgroene bandeau bikini heeft groene en blauwe applicaties tussen de borsten en achter op het broekje. Zowel de top als het broekje sluiten met strikbandjes en bij de top zijn de nekbandjes afneembaar. De cups zijn voorgevormd en hebben een onzichtbare beugel; onder de borsten en aan de zijkant. De maten vallen klein, bij twijfel bestel 1 maat groter! EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ - Triangle Bikini Swimming Suzie (Tue, 31 Mar 2020)
Zomer of winter…een nieuwe bikini kan altijd! Daarom werken wij met BKNBZ. Eigenaars Lot Fongers en Kat Klerks hebben een eigenzinnige kijk op de wereld van bikini's. De bikini's van BKNBZ worden met de hand gemaakt en alle bikini's zijn daardoor exclusief en uniek. Lot en Kat geloven in een wereld van eindeloze mogelijkheden. Inspiratie is overal om ons heen: Neem de sprong in het diepe! EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ - Bandeau Bikini Basic - Zwart (Tue, 31 Mar 2020)
Deze basic zwarte bandeau-bikini is de perfecte kleine zwarte bikini voor meisjes die het graag simpel willen houden. Het heeft de perfecte pasvorm en kan multifunctioneel worden gebruikt, maar we zwemmen er het liefst in. Mix en match met andere modellen en kleuren. EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ - Triangle Bikini Basic - Zwart (Tue, 31 Mar 2020)
Deze basic zwarte triangle-bikini is de perfecte kleine zwarte bikini voor meisjes die het graag simpel willen houden. Het heeft de perfecte pasvorm en kan multifunctioneel worden gebruikt, maar we zwemmen er het liefst in. Mix en match met andere modellen en kleuren. EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ - Bandeau Bikini Basic - Wit (Tue, 31 Mar 2020)
Deze basic witte bandeau-bikini is de perfecte kleine witte bikini voor meisjes die het graag simpel willen houden. Het heeft de perfecte pasvorm en kan multifunctioneel worden gebruikt, maar we zwemmen er het liefst in. Mix en match met andere modellen en kleuren. EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ - Triangle Bikini Basic - Wit (Tue, 31 Mar 2020)
Deze basic witte triangle bikini is de perfecte kleine witte bikini voor meisjes die het graag simpel willen houden. Het heeft de perfecte pasvorm en kan multifunctioneel worden gebruikt, maar we zwemmen er het liefst in. Mix en match met andere modellen en kleuren. EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Chabo Make Up Bag - Croco Cognac (Tue, 31 Mar 2020)
Leuk en handig make-up tasje van Chabo in trendy croco print. Al je accessoires passen erin. Met een polsbandje en natuurlijk met rits om dicht te doen. Nooit meer zoeken in je grote tas met dit handige tasje. Ook leuk om als clutch te gebruiken. Chabo leer wordt plantaardig gelooid met respect voor het milieu. Hierdoor heeft je tas een natuurlijke uitstraling met rijke en warme tinten. Je tas is uniek en levendig en wordt door het gebruik alleen maar zachter, soepeler en mooier. EUR 35.95 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Spanish Charisma Wallet (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Venetian Meadow Wallet (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Spanish Garden Wallet (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Midnight Blue (flap) Wallet (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Confidence Wallet (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Sisley Village Brown Wallet (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonne is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Sahara Dusk Wallet (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Red Regalia Wallet (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Moon Dance Shoulder Bag (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi tas is niet zomaar een tas; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 149.50 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Sahara Dusk Bag (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 209.95 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Spanish Garden (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi tas is niet zomaar een tas; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 209.50 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Rising Flower (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi tas is niet zomaar een tas; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 149.50 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Confidence Bag (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi tas is niet zomaar een tas; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 229.95 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Zebra Bag (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi tas is niet zomaar een tas; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 229.95 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Sisley Village Brown Handbag (Tue, 31 Mar 2020)
Een Niarvi tas is niet zomaar een tas; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 209.95 Meer informatie
>> meer lezen

Mooie dames handtassen online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0