Mooie dames handtassen online bestellen

Op zoek naar een mooie dames handtas✅, en wilt u deze online bestellen, dan bent u hier op het juiste adres!

Een tas cadeau doen is natuurlijk ook altijd een bestseller en zal zeker gewaardeerd worden! 

 

Je tas is een verlengstuk van jezelf en geeft weer wat je persoonlijkheid is.

Je tas is een prachtig accessoire en moet natuurlijk wel bij je outfit passen.

Bij deze leverancier wordt er gewerkt met zorgvuldig geselecteerde leveranciers om kwalitatieve en trendy tassen aan te bieden.

Succes met zoeken, neem de tijd om de juiste keuze te maken!

Gratis verzending boven de € 50

 


Hier vindt je ook alle Chabo Bags, speciaal voor jou in hun assortiment. Het merk loopt als een trein dat komt omdat vele vrouwen er al achter zijn gekomen dat Chabo Bags uniek zijn en ruim zijn in keus. Zo heb je voor elke vrouw met elk karakter de perfecte Chabo Bag. Met een Chabo Bag voelt u zich ten alle tijden stijlvol en gezien.

 

 

Tassen zijn belangrijk voor de vrouw. Ze zijn niet alleen handig om er spullen in te bewaren, geven je outfit een uitstraling waar jij je gelukkig bij voelt.. Daarom zijn er vele tassen voor elke outfit. Denk maar aan de grote damestassen voor weekendjes weg, de schoudertas voor een casual look, de mini bags voor een chique feestje en de laptoptassen voor het sjouwen van jouw laptop in stijl. Zo zie je maar dat er voor elke look en elk karakter van de vrouw een perfecte tas is. Binnen de Chabo fw2019 collectie kan je dit zelf ontdekken. De Chabo Bag collectie is heel ruim in soort en kleur. Op onze website vindt jij gegarandeerd de Chabo Bag voor jou. Weet jij dat Chabo trouwens vriend betekent? Met de damestassen uit onze collectie heb jij jouw “vriend”dus altijd bij je. Een vriend die je helpt bij het dragen van jouw spullen en ook maakt dat je er top uitziet. Zo’n vriend is onmisbaar en ook een leuk accessoire!


Portemonnee

Pia Ries Antique Leer 550-1 Zwarte portemonnee - black wallet met afneembaar schouderhengsel

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 7 beoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product

Van € 68,95 --> voor € 59,95

 

Gratis verzending boven de € 50

 

Product informatie

Pia Ries Antique Leer portemonnee - Zwart

 

Prachtig en strak Deens design van bijzondere kwaliteit.

Je kunt deze prachtige ruime portemonnee ook gebruiken als avondtasje of clutch!

 

- Gemaakt van stevig antiek leer.

- Dubbel gestikt met dezelfde kleur draad als de kleur van de portemonnee.

- Afsluitbaar met rits.

- Zes vakken voor creditcards.

- Ruim afsluitbaar vak voor kleingeld.

- Drie grote vakken voor briefgeld.

- Ruimte voor je mobiel.

- Afneembaar, in lengte verstelbaar hengsel (70 – 140 cm).

 

Formaat: 18,5 x 9,5 x 3 cm.

 

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Zwart - Rood - Petrol

Oranje - Geel - Groen

 


Pia Ries - 6012 - Kleurrijke schoudertas

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 7 beoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product

€ 135,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Gratis verzending boven de € 50

Product informatie

Pia Ries - 6012 - kleurrijke schoudertas

 

Deze prachtige compacte zwarte tas maakt deel uit van de nieuwe tassen collectie van Pia Ries. De tas heeft kleurrijke accenten.

In Denemarken stelen dames met gevoel voor design en stijl de show met hun Pia Ries. Pia Ries is in Denemarken een van de bekendste portemonnee en tassen merken. Super zacht leer, elegant design en mooie afwerking kenmerken dit merk. Pia Ries timmert al jaren aan de weg in Denemarken en gaat hetzelfde doen in Nederland!

 


JustGunBag - Duffle Pistol Bruin

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 7 beoordelingen

 

€ 249,95

Beschikbaarheid: Op voorraad 

 

Gratis verzending boven de € 50

 

Product informatie

JustGunBag - Duffle Pistol Bruin

 

leren dames en- herentas met een authentiek karakter door middel van een afdruk van een revolver

 

Eerstelaags rundleder

Binnenvak met ritssluiting

Lederen hoesje met ritsluiting vast aan leren riem in tas voor mobiel en pasjes

2 ruime binnenvakken

JustGunBag dustbag

 

Afmeting : 40x26x15 cm

 

Verkrijgbaar in Zwart en Bruin

 

Beschrijving

 

JustGunBag onderscheidt zich in de markt door haar missie. De tassen zijn naast een mode accesoire tevens een statement. Het zegt wat over de persoon die het draagt versus onze maatschappij. Koester de rebel in je en geloof altijd in jezelf! JustGunBag staat symbool voor kracht en geloof in jezelf. Verlies nooit jouw gevoel voor humor in moeilijke tijden, laat je niet ontmoedigen door anderen en knok voor het nastreven van jouw dromen.

 

Chabo Kit's Classic - Black

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 7 beoordelingen

 

€ 139,95

 

Gratis verzending boven de € 50

 

Product informatie

Chabo Kit's Classic Black

 

-3 vakken.

-Volledig gevoerd.

-Middelste vak afsluitbaar met magneetsluiting.

-Aan de binnenkant een extra vakje met rits.

-Buitenste vakken afsluitbaar met rits in 1 vak een extra vakje voor de telefoon.

 

Afmeting: 35 cm lengte / 26 cm hoog / breed (bodem) 13,5 cm

 

BESCHRIJVING

Classic Chabo van zacht buffelleer. Mooi afgewerkte complete tas met daarbij een lange verstelbare (afneembare) schouderband. Het leer wordt plantaardig gelooid met respect voor het milieu. Hierdoor heeft je tas een natuurlijke uitstraling met rijke en warme tinten. Je tas is uniek en levendig en wordt door het gebruik alleen maar zachter, soepeler en mooier.

 

Ook exclusieve bikini's kan je hier online bestellen!

 


RSS productfeed

Niarvi Spanish Garden Wallet (di, 14 jul 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Sisley Village Brown Wallet (Tue, 14 Jul 2020)
Een Niarvi portemonne is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pia Ries Antique Leer 459-5 Rode portemonnee - red wallet (Tue, 14 Jul 2020)
In Denemarken stelen dames met gevoel voor design en stijl de show met hun Pia Ries. Pia Ries is in Denemarken een van de bekendste portemonnee merken. Super zacht leer, elegant design en mooie afwerking kenmerken dit merk. De Antique collectie is toonaangevend en bestseller voor het merk Pia Ries. De portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; er is altijd wel een kleur die bij je past! Pia Ries timmert al jaren aan de weg in Denemarken en gaat hetzelfde doen in Nederland! EUR 25.95 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Attraction Wallet (Tue, 14 Jul 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi Dazzling Waves Wallet (Tue, 14 Jul 2020)
Een Niarvi portemonnee is niet zomaar een portemonnee; het is een meesterwerk. Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Handgemaakt en exclusief. Dat is Niarvi. Je Niarvi tas of portemonnee is een uniek meesterwerk en raakt nooit uit de mode maar wordt steeds waardevoller. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Chabo Long handle Studs Elephant Grey (Tue, 14 Jul 2020)
Leuk voor de afwisseling: verstelbaar hengsel afgewerkt met studs. Natuurlijk ook van Chabo Leer. En.. een leuke cadeautip voor je vriend, vriendin of moeder! Ze passen op elke Chabo tas en zijn verkrijgbaar in de kleuren Grey, Elephant Grey, Beige, Cognac en Black. EUR 24.95 Meer informatie
>> meer lezen

Marel's | Zilveren Ring Oester (Tue, 14 Jul 2020)
Teer en stoer tegelijk. Onder de naam Marel's maakt ontwerpster Hester prachtige draagbare sieraden. Hester werkt graag met zilver; gesmolten en uitgegoten in water ontstaan organische vormen. Gecombineerd mat parels en stenen roepen ze de sfeer van de zee op. EUR 82.00 Meer informatie
>> meer lezen

Marel's | Zilveren Ring Maeve (Tue, 14 Jul 2020)
Teer en stoer tegelijk. Onder de naam Marel's maakt ontwerpster Hester prachtige draagbare sieraden. Hester werkt graag met zilver; gesmolten en uitgegoten in water ontstaan organische vormen. Gecombineerd mat parels en stenen roepen ze de sfeer van de zee op. EUR 137.00 Meer informatie
>> meer lezen

Niarvi - ballerina's Multi Flowers (Tue, 14 Jul 2020)
Het zijn echte eye-catchers, deze bijzondere handbeschilderde ballerina's van Niarvi. Momenteel nog beschikbaar in een beperkt aantal maten, maar hopelijk wordt dit snel uitgebreid. Want wie wil niet gezien worden in deze prachtige ballerina's? Alleen het beste leer wordt geselecteerd en handbeschilderd door zeer ervaren schilders. Je Niarvi ballerina's zijn een uniek meesterwerk en zijn altijd modieus. Wij zijn er trots op dit bijzondere merk exclusief in Nederland aan jou te kunnen aanbieden. EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

BKNBZ Triangle Bikini Flavourite Fay (Tue, 14 Jul 2020)
Zomer of winter…een nieuwe bikini kan altijd! Daarom werken wij met BKNBZ. Eigenaars Lot Fongers en Kat Klerks hebben een eigenzinnige kijk op de wereld van bikini's. De bikini's van BKNBZ worden met de hand gemaakt en alle bikini's zijn daardoor exclusief en uniek. Lot en Kat geloven in een wereld van eindeloze mogelijkheden. Inspiratie is overal om ons heen: Neem de sprong in het diepe! EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Chic by Lirette -Cover up Avalon White (Tue, 14 Jul 2020)
De Cover-up Avalon is perfect om over je bikini of badpak aan te trekken naar het strand of bij het zwembad. Chic by Lirette is een Nederlands merk en staat bekend staat om haar zomerse maxi jurken en bijpassende sandalen en sleehakken. De collectie kenmerkt zich met vrouwelijk en chique producten met een knipoog naar rebel chic en stoer. EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of SAKK - strandtas Star Beach Black (Tue, 14 Jul 2020)
House of SAKK Strandtas is milieuvriendelijk en 100% handgemaakt van stro/raffia. Mooi en handig maatje voor naar het strand. Lekker licht in de hand door het gebruikte materiaal. De tassen worden in Indonesië met de hand gemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen wat iedere strandtas speciaal maakt. House of SAKK staat voor 100% eerlijke handel. Alle mensen die voor House of SAKK actief zijn, werken onder goede arbeidsomstandigheden en krijgen een eerlijke financiële vergoeding. EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Marel's | Oorbellen Goldrush (Tue, 14 Jul 2020)
Teer en stoer tegelijk. Onder de naam Marel's maakt ontwerpster Hester prachtige draagbare sieraden. Hester werkt graag met zilver; gesmolten en uitgegoten in water ontstaan organische vormen. Gecombineerd mat parels en stenen roepen ze de sfeer van de zee op. EUR 37.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pia Ries - Tropical 836 - design portemonnee (Tue, 14 Jul 2020)
In Denemarken stelen dames met gevoel voor design en stijl de show met hun Pia Ries. Pia Ries is in Denemarken een van de bekendste portemonnee merken. Super zacht leer, elegant design en mooie afwerking kenmerken dit merk. Tropical is de nieuwe bestseller collectie met mooie kleuren. Pia Ries timmert al jaren aan de weg in Denemarken en gaat hetzelfde doen in Nederland! EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Pia Ries - Tropical 6001 - zwarte tas met tropische accenten (Tue, 14 Jul 2020)
In Denemarken stelen dames met gevoel voor design en stijl de show met hun Pia Ries. Pia Ries is in Denemarken een van de bekendste portemonnee merken. Super zacht leer, elegant design en mooie afwerking kenmerken dit merk. Tropical is de nieuwe bestseller collectie met mooie kleuren. Pia Ries timmert al jaren aan de weg in Denemarken en gaat hetzelfde doen in Nederland! EUR 130.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pia Ries - Tropical 6002- zwarte tas met tropische accenten (Tue, 14 Jul 2020)
In Denemarken stelen dames met gevoel voor design en stijl de show met hun Pia Ries. Pia Ries is in Denemarken een van de bekendste portemonnee merken. Super zacht leer, elegant design en mooie afwerking kenmerken dit merk. Tropical is de nieuwe bestseller collectie met mooie kleuren. Pia Ries timmert al jaren aan de weg in Denemarken en gaat hetzelfde doen in Nederland! EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Pia Ries - Tropical 6006- zwarte tas met tropische accenten (Tue, 14 Jul 2020)
In Denemarken stelen dames met gevoel voor design en stijl de show met hun Pia Ries. Pia Ries is in Denemarken een van de bekendste portemonnee merken. Super zacht leer, elegant design en mooie afwerking kenmerken dit merk. Tropical is de nieuwe bestseller collectie met mooie kleuren. Pia Ries timmert al jaren aan de weg in Denemarken en gaat hetzelfde doen in Nederland! EUR 129.95 Meer informatie
>> meer lezen

Chabo Key Largo- Croco Blue (Tue, 14 Jul 2020)
Te leuke tas in rond model van zacht leer en croco print. Met handige verticale rits voorop en een lange verstelbare band. Het leer wordt plantaardig gelooid met respect voor het milieu. Hierdoor heeft je tas een natuurlijke uitstraling met rijke en warme tinten. Je tas is uniek en levendig en wordt door het gebruik alleen maar zachter, soepeler en mooier. EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Karen Klein | Oorhangers Bloembol rood (Tue, 14 Jul 2020)
Karen Klein houdt van tegenstellingen en zoekt daarin overeenkomsten. Door het combineren van verschillende materialen creëert ze bijzondere effecten in haar sieraden. Bewust zoekt ze het spanningsveld tussen klassiek en eigentijds, tussen herkenbaar en een beetje vreemd, maar de draagbaarheid staat altijd voorop! EUR 39.00 Meer informatie
>> meer lezen

JustGunBag - Baby Clutch Rambo Black (Tue, 14 Jul 2020)
JustGunBag onderscheidt zich in de markt door haar missie. De tassen zijn naast een mode accesoire tevens een statement. Het zegt wat over de persoon die het draagt versus onze maatschappij. Koester de rebel in je en geloof altijd in jezelf! JustGunBag staat symbool voor kracht en geloof in jezelf. Verlies nooit jouw gevoel voor humor in moeilijke tijden, laat je niet ontmoedigen door anderen en knok voor het nastreven van jouw dromen. EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Chabo Kit's Wallet - Black (Tue, 14 Jul 2020)
Prachtige multifunctionele Chabo Portefeuille van zacht buffelleer met afneembare polsband. Kan ook als tasje gedragen worden door afneembare lange (verstelbare) band EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Quay Australia - Jezabell Gold/Smoke (Tue, 14 Jul 2020)
Bij JEZABELL draait alles om eenvoud. Een coole, oversized update van de klassieke ronde, u zult genieten van de minimale, gepolijste gouden frames met niet-reflecterende rook of reflecterende gouden lenzen. EUR 55.00 Meer informatie
>> meer lezen

Quay Australia - Rumours - Tort (Tue, 14 Jul 2020)
Dit is niet alleen hete roddels. RUMORS is de perfecte update voor onze favoriete femme fatale cat eye, met een dramatisch amandelvormig kunststof frame en een contrasterende metalen neusbrug. Winkel rijke bruine schildpad en chique zwarte kleuren. EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Michael Kors - Jet set travel Crossbody - Zwart (Tue, 14 Jul 2020)
Tweedehands designer tassen die door een strenge keuring zijn geweest met oog voor detail. 100% echtheid en met authenticatie. EUR 144.95 Meer informatie
>> meer lezen

Antichic - Betsy Bag - Silver (Tue, 14 Jul 2020)
Dutch people always like to get the maximum out of everything. This is why we designed this bag. You can use it in ANTI as wel as in CHIC moments. Just be AntiChic. EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Mooie dames handtassen online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0