Speeddates op MOTORbeurs Utrecht op Valentijnsdag

MOTORbeurs Utrecht en Bikersingles organiseren speeddates ✅ op Valentijnsdag

Biker zoekt Babe in de Jaarbeurs in Utrecht

 

Na Boer zoekt Vrouw en Trucker zoekt Vlam komt MOTORbeurs Utrecht met Biker zoekt Babe. In samenwerking met datingplatform Bikersingles organiseert het motorevent op Valentijnsdag, wat ook de openingsdag is van de beurs, speeddates voor iedereen die vrijgezel is én liefde heeft voor motoren. MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de vonk vaker overslaat als de date wordt gecombineerd met een avontuurlijke activiteit. De adrenaline blijkt een enorme boost te geven als het op “vonken” aankomt. MOTORbeurs Utrecht heeft daarvoor alles al in huis en is daarmee de perfecte plek voor een eerste date. Tijdens de eerste kennismaking bevinden de (nog) vrijgezellen zich immers tussen snelle motoren, gave activiteiten en spetterende shows. Daarnaast zijn er in studentenstad Utrecht meer vrouwen dan mannen (73 mannen op elke 100 vrouwen in de leeftijd 20 t/m 25 jaar), terwijl de bezoekers van MOTORbeurs Utrecht juist voor het overgrote deel uit mannen bestaat. Het moge duidelijk zijn dat deze donderdag alles in zich heeft om de perfecte partner te vinden. 

 


Hartjes

Om kenbaar te maken dat bezoekers vrijgezel zijn en openstaan om aangesproken te worden, krijgen ze bij de ingang een hartjeslampje opgespeld door de Cupido-Crew. Hiermee kan op een laagdrempelige manier contact met elkaar worden gezocht.

 

Daarnaast staat het MOTORbeurs Utrecht Café deze dag volledig in het teken van de liefde waar Bikersingles speeddates organiseert. In korte gesprekken van vier minuten leren single motorliefhebbers elkaar kennen. In totaal ontmoeten de vrijgezellen per ronde zo’n tien andere singles. Er wordt gewerkt met verschillende leeftijdscategorieën en sekse. Aanmelden kan hier.   

www.motorkleding.nl

Girls Night Out

Mocht het ondanks dit alles toch niet lukken in de liefde, of is de klik er wel én willen vrouwelijke bezoekers zich na afloop nog oriënteren op de beurs; er is op donderdagavond een speciale Girls Night Out georganiseerd door MotorMeiden.tv waar vrouwen zich in de watten kunnen laten leggen door een visagist en stylist om vervolgens een professionele foto te laten maken op een gloednieuwe motor. Daarnaast is er een programma in het MOTORbeurs Utrecht Theater speciaal gericht op dames. 


Vrijkaarten voor MOTORbeurs Utrecht 2019

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor MOTORbeurs Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.


Parkeer gratis op de motorparkeerplaats

 

Hoe kom je naar MOTORbeurs Utrecht? Met de motor natuurlijk! Voor motorrijders is parkeren namelijk gratis. De KNMV verzorgt een speciale motorparkeerplaats die dit jaar op het buitenterrein is tussen hal 3 en hal 9. Heb je een elektrische motor? Geen probleem. Electric Motorcycles Nederland verzorgt diverse oplaadpunten voor elektrische motoren! Je helm leg je gratis en veilig weg bij de bewaakte motorhelmengarderobe en om op te warmen krijg je een lekkere kop koffie.

 

Speeddates op MOTORbeurs Utrecht op Valentijnsdag

Reactie schrijven

Commentaren: 0