Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Bezoek op 23 & 24 oktober de Neuzelbeurs in De Broodfabriek ✅!

 

De grootste en leukste koopjesmarkt van de regio!

 

Aankomende editie van de Neuzelbeurs staan in De Broodfabriek circa 300 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes. Van  (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

 

 Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

 

De Neuzelbeurs wordt aangemerkt als doorstroomlocatie, deze zijn uitgezonderd van de huidige Corona maatregelen voor evenementen. Meer lezen over de maatregelen tijdens de beurs? Neem dan een kijkje op onze website.

 

Online tickets

 

De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurs mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wij raden aan om uw ticket z.s.m. aan te schaffen om teleurstelling bij de entree te voorkomen. OP=OP

 

Zelf deelnemen?

 

Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

 

Aanstaand weekend ook in De Broodfabriek: Fantasy Fest

 

Fantasy Fest is het festival waar je kunt genieten van alles wat te maken heeft met Fantasy, Cosplay, Gothic, Steampunk, Anime, Manga e.d. Struin langs de vele stands met mooie producten, zoals kleding, sieraden, leuke snuisterijen of mooie accessoires voor in je huis. Daarnaast kun je volop genieten van het entertainmentprogramma. Mocht je in bezit zijn van een ticket voor deze beurs? Dan mag je ook gratis een bezoekje brengen aan de Neuzelbeurs. Helaas is het niet mogelijk om met een ticket van de Neuzelbeurs het Fantasy Festival te bezoeken! Let wel op: Fantasy Fest is in tegenstelling tot de Neuzelbeurs alleen te bezoeken met Coronatoegangsbewijs!

 

Wat : Neuzelbeurs

Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Wanneer : 23 & 24 oktober

Openingstijden : 10:00 - 17:00 uur

Tickets : €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen) €6,- (weekend – alleen online!)

 

 

Websites:                    www.neuzelbeurs.nl   

                                   www.de-broodfabriek.nl

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0