Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Bezoek op 20 & 21 november de Neuzelbeurs in De Broodfabriek ✅!

 

De grootste en leukste koopjesmarkt van de regio!

 

Aankomende editie van de Neuzelbeurs staan in De Broodfabriek circa 300 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

 

Naar aanleiding van de persconferentie op 2 november 2021 is vanuit de overheid bepaald dat voor een bezoek aan evenementen- en doorstroomlocaties een test-/vaccinatie-/herstelbewijs verplicht is. Bij binnenkomst bij De Broodfabriek wordt de QR-code in de CoronaCheck-app gescand en gecontroleerd met je identiteitsbewijs.

De Neuzelbeurs wordt aangemerkt als doorstroomlocatie, deze zijn uitgezonderd van de huidige Corona maatregelen voor evenementen. Meer lezen over de maatregelen tijdens de beurs? Neem dan een kijkje op onze website.Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Online tickets

 

De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurs mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wij raden aan om uw ticket z.s.m. aan te schaffen om teleurstelling bij de entree te voorkomen. OP=OP

 

 

 

Zelf deelnemen?

 

Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

 

Aanstaand weekend ook in De Broodfabriek: Crea Weekend Rijswijk vanaf 10:00

 

Het Crea Weekend is dé verzamelplaats voor iedereen met een creatieve hobby, of iemand die opzoek is naar een creatieve hobby. Want naast dat er veel producten te koop zijn, bieden diverse standhouders workshops en/of demonstraties aan. Schuif aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Mocht je in bezit zijn van een ticket voor deze beurs? Dan mag je ook gratis een bezoekje brengen aan de Neuzelbeurs.

 

Helaas is het niet mogelijk om met een ticket van de Neuzelbeurs het Crea Weekend te bezoeken! Let wel op: Beide beurzen zijn alleen te bezoeken met Coronatoegangsbewijs!

Wat : Neuzelbeurs

Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Wanneer : 20 & 21 november

Openingstijden : 10:00 - 17:00 uur

Tickets :  €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen), €6,- (weekend – alleen online!)

 

 

Websites:                    www.neuzelbeurs.nl   

                                   www.de-broodfabriek.nl

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0