Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

In de Beurshal Bakkerij 2 van de broodfabriek ✅ wordt de Neuzelbeurs gebouwd. Met 337 kramen vullen de standhouders de hal met allerlei leuke koopjes. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.  Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.  

 

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

 

Tickets voor de Neuzelbeurs zijn verkrijgbaar via: www.neuzelbeurs.nl/online-kaartverkoop/. Online zijn de tickets altijd €4,- (exclusief €0,25 transactiekosten). Koop snel online een kaartje en vermijd de wachtrijen bij de kassa’s. 

 

Op kraam F02 worden er deze editie spullen verkocht voor Warchild. Al het geld gaat naar de Kili-challenge van Monique Baan. Zij gaat op 12 januari 2020 de Kilimanjaro beklimmen in Tanzania om zoveel mogelijk kinderen hulp van Warchild te kunnen geven. Dus loop zeker langs deze kraam. Doneren kan ook, op https://kilichallenge.voorwarchild.nl/actie/monique-baan.

 

Entreeprijzen voor 14 en 15 december 2019:

Dagentree: €5,-

Weekendentree: €8,-

Kinderentree: €3,-

 

 

Locatie:                       De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk

 

Openingstijden:           10.00 uur tot 17.00 uur

 

Websites:                    www.neuzelbeurs.nl   

                                   www.de-broodfabriek.nl

 

Contactpersoon:          K. Hassan

           kim@de-broodfabriek.nl 

           070-3075900

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0