Heeft u plannen om uw huis te laten verbouwen of overweegt u om uw eigen huis te laten bouwen, zelf of met anderen? Dan krijgt u te maken met een drukke periode waarin u op allerlei gebied veel beslissingen moet nemen. Een bezoek aan Eigen Huis (Ver)Bouwen helpt u bij het maken van beslissingen bij alle keuzemogelijkheden die u heeft als particulier of collectief opdrachtgever.

 

Wat is er te doen op Eigen Huis (Ver)Bouwen 2010?
Op Eigen Huis (Ver)Bouwen zijn vele voor u geselecteerde top-bedrijven aanwezig die kwaliteitsproducten en diensten leveren op het gebied van bouwen en verbouwen. Verder zijn er gemeentes aanwezig met presentaties van kavels waar gebouwd kan worden.

Een compleet evenement over de financiering van (ver)bouw, het inschakelen van een architect, adviezen op het gebied van o.a. daken, open haarden, keukens, badkamers, dakkapellen, serres tot en met de afwerking van muren, plafonds, vloeren, de tuinaanleg etc.

Zij geven u antwoord op vragen zoals: Wat kan een architect voor mij betekenen? Wat is het verschil tussen traditionele bouw, prefab bouw, logbouw, houtskeletbouw, staalskeletbouw en gietbouw? Wat voor soort serres zijn er op de markt en hoe kan ik de verbouwing/bouw van mijn huis financieren?

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!
Heeft u een leuk verhaal over een verbouwing of een leuke hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere beurs!
Redactie VoorPlussers

NIEUW:
Op de Nationale Bouwbeurs zal in 2010 ook aandacht zijn voor het inrichten van een huis. Onder de naam Eigen Huis Inrichten 2010 wordt een aparte zone binnen de bouwbeurs ingericht. Dit gedeelte komt voort uit een behoefte onder de bezoekers aan de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen 2009. Een meerderheid van de bezoekers gaf aan meer informatie en producten over wonen en interieur te willen. Zo is het mogelijk om voldoende inspiratie en ideeën op te doen voor op het moment dat het huis gebouwd is of de verbouwing klaar is. Eigen Huis Inrichten sluit volgens exposanten en adviseurs van de bouwbeurs dan ook naadloos aan op het succes van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen. Exposanten zijn complementair aan elkaars producten en de bezoekers aan beide beurzen zijn meer dan gemiddeld geïnteresseerd in Bouwen, Verbouwen, Wonen en Interieur.

Tuinpaviljoen:
In samenwerking met Dreamgarden zal er op Eigen Huis (Ver)Bouwen een Tuinpaviljoen worden ingericht. Hier kan iedere bezoeker terecht met vragen over het aanleggen van een tuin tot het laten maken van een tuinontwerp

 

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=msT4pc6IaFY&]

Data:
vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 maart 2010

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht

Openingstijden:
elke dag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Entreeprijs:
€ 15,- per persoon
Kinderen t/m 15 jaar gratis entree, mits onder begeleiding van een volwassene

Tijdens de beursdagen is er gratis kinderopvang aanwezig!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter