Evenementenhal Hardenberg organiseert in samenwerking met de Gemeente Hardenberg de publieksbeurs Huis Totaal Hardenberg, dat plaatsvindt op 19, 20 en 21 november 2009. Deze publieksbeurs is een belangrijk onderdeel van de wooncampagne ‘Gun jezelf de ruimte' en richt zich op een ieder met verhuis- en/of verbouwingsplannen.

Tijdens de beurs zullen verschillende leuke acties worden georganiseerd voor de bezoekers van Huis Totaal Hardenberg. Op donderdag 19 november 2009 lanceert de Gemeente Hardenberg de documentaire "Van Praag naar Hardenberg". Ter ere van deze documentaire over de gemeente, is er een feestelijke opening om 11.00 uur welke toegankelijk is voor alle geïnteresseerden.

Bezoekers die op donderdag een bezoek brengen aan de beurs maken tevens kans op een weekendje weg om zo eens te proeven aan de prettige sfeer en mooie omgeving in de Gemeente Hardenberg.

 

Exposanten
Projectontwikkelaars, aannemers, makelaars, woningbouwcoöperaties, financiële dienstverleners, notarissen, assurantiekantoren, (tuin) architecten/hoveniers, keuken- en badkamerleveranciers, installateurs, bouwbedrijven en aanverwante bedrijven uit de branche.

Bezoekers
Huis Totaal Hardenberg richt zich op een ieder die verhuis- en/of verbouwingsplannen heeft. Iedereen die op zoek is naar een woning in de Gemeente Hardenberg of inwoners van de Gemeente Hardenberg met verhuis- en/of verbouwingsplannen zijn van harte welkom op dit evenement. Dit kunnen inwoners zijn uit de regio Noord-Oost Nederland, maar ook uit andere delen van Nederland.

Beleef Hardenberg!
Tijdens het evenement Huis Totaal Hardenberg staat het thema ''Beleef Hardenberg'' centraal. Op het themaplein "Beleef Hardenberg" kunnen (toekomstige) inwoners kennismaken met de prettige woon- en leefomgeving, volop werkgelegenheid dichtbij huis, het gevarieerde winkelaanbod en de uitstekende voorziening op het gebied van sport en cultuur wat de Gemeente Hardenberg te bieden heeft.

Samenwerking met de Gemeente Hardenberg
De Gemeente Hardenberg voert momenteel een campagne 'Gun jezelf de ruimte' om het wonen in de Gemeente Hardenberg onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. De Gemeente Hardenberg ondersteunt dan ook Huis Totaal Hardenberg en ziet dit als een belangrijk onderdeel van deze campagne. De Gemeente Hardenberg presenteert zich met een stand op Huis Totaal Hardenberg!

 

Maak kans op gratis toegangskaarten!

Het is misschien nog een beetje vroeg maar volgende maand komt de Sint alweer in het land, tijd dus om surprises te maken. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen en je kan er nu gratis kaarten mee verdienen voor een evenement wat de komende periode gehouden gaat worden (bv de Vakantiebeurs, voor andere evenementen met kans op gratis toegangsbewijzen zie onze site).
Als u nu een leuke surprise maakt u neemt er foto's van (of u heeft nog foto's van vorig jaar) en schrijft er een leuk verhaal bij hoe u dat gedaan heeft, dan maakt u kans op twee vrij kaarten.
Wij krijgen diverse kaarten dus de kans is zeer groot dat u op deze manier aan gratis kaarten komt.
Stuur uw tekst met foto's aan ons op en onder de leukste inzenders hebben wij twee kaarten beschikbaar. (meerdere setjes!!)
Een leuk artikel bestaat uit:
1. Een (of meerdere) duidelijke foto('s) van de creatie (bij voorkeur JPEG)
2. Een lijstje van 'ingrediënten'; dus wat heb je nodig?
3. Het 'recept'; dus hoe moet je het maken? Voor een voorbeeld kijk bij de kat. (deze is wel zeer uitgebreid beschreven!)

De artikelen zullen dan op deze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat vrijkaarten voor de Vakantiebeurs(of een ander leuk evenement)!

Openingstijden van Huis Totaal Hardenberg:
Donderdag 19 november 2009 11:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 20 november 2009 14:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag 21 november 2009 11:00 uur - 18:00 uur

Entreeprijzen:
Volwassenen € 5,-
Kinderen 6 t/m 11 jaar € 2,50
65+ € 2,50

Deze prijzen zijn inclusief parkeren en gratis hapjes en drankjes op de beursvloer.

Kijk voor meer informatie op Evenementenhalhardenberg.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter