ImageUtrecht 
9 maart 2009

In de Jaarbeurs Utrecht is van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart 2009 de 25ste editie van Second Home International. Profgolfer Joost Luiten verricht op vrijdag 13 maart om 11.00 uur de officiële opening bij de entree tot de beurs, die wordt gehouden in hal 3 en 4.
Joost Luiten maakt aansluitend een rondgang langs jubilerende exposanten en aanbieders van golfbestemmingen. De Nederlandse golftopper combineert zijn aanwezigheid met aandacht voor ‘Villa Joep’. Deze stichting is aanwezig op de beurs en heeft als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor onderzoek specifiek gericht tegen een ernstige en zeer agressieve vorm van kinderkanker.

 

 
Bungalowpark Veluwe
Rustig park ideaal voor Plussers

 


Tienduizenden woningen
Second Home International is de grootste Europese publieksbeurs voor het tweede huis of wonen in het buitenland. Het aanbod omvat honderden exposanten met een zeer divers internationaal aanbod van tienduizenden woningen. De data zijn van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart en de openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur.

Seminar
Op de eerste beursdag is een speciaal seminar met drie specifieke thema’s toegespitst op financiële en juridische kwesties in relatie tot de aankoop van een tweede woning.


Gratis kaarten!
Heeft u leuke ervaringen met een tweedewoning, schrijf hier dan een artikel over en vergezeld dit met meerdere foto’s. Wij zullen dan het artikel op de site plaatsen en onder de inzenders verloten wij wat vrijkaarten voor een beurs die binnenkort gehouden gaat worden. Binnenkort de Second Home International, dé beurs voor uw tweede huis!

Zoekt u een prachtige villa met zwembad in Frankrijk kijk hier!


RSS / Twitter