voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

ImageWoonidee Nederland: dé hippe, toegankelijke woonbeurs met veel verrassende woonideeën, de laatste trends, alle woonstijlen en diverse aanbiedingen. Je kunt aanschuiven bij één van de stylistes voor informatie of advies of meedoen met één van de leuke workshops. Nieuw op de beurs zijn de spectaculaire pleinen waar van alles te beleven valt. Deze pleinen hebben de volgende thema’s: Keuken & Koken, Luxury & Design, Baden & Wellness en The Greenhouse.
Woonidee NL 2009 wordt van woensdag 18 maart t/m zondag 22 maart 2009 gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.

Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Woonidee Beurs!

Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een verbouwing van een badkamer, w.c. ruimte, zolder of een nieuwe inrichting, stellen wij enkele vrijkaarten beschikbaar voor de Woonidee Beurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met een gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes,
Redactie VoorPlussersOp de spectaculaire pleinen op Woonidee NL zijn onder meer de volgende zaken te bewonderen:

Keuken & Koken
In het gloednieuwe paviljoen Keuken & Koken wordt men overspoeld met inspiratie. Je kunt er genieten van stands met fraaie keukens in verschillende stijlen; van sfeervol landelijk tot strak design. In het hart van het paviljoen kunnen de bezoekers genieten van kookdemonstraties, workshops, proeverijen, mini-kookcursussen en productpresentaties. Ook zal er volop aandacht zijn voor het koken met onder meer keukenmachines, mooie Franse pannen, koksmessen en fornuizen.


Luxury & Design
“Verwonderen, ervaren, inspireren”. In het dynamische centrum van Luxury & Design is de villa van het tijdschrift Residence te vinden. De Residence Villa wordt het kloppend hart van Luxury & Design.

Baden & Wellness


Dit belevingscentrum wordt een opvallend paviljoen waar de laatste trends en noviteiten op het gebied van design, apparatuur en techniek gecombineerd worden met alle producten, diensten en artikelen die van baden genieten maken. Denk aan luxe badproducten, luxe badtextiel en aan wellness-centers, essentiële oliën, sponzen en spa’s. Je kunt hier terecht voor badkameradvisering, workshops, demonstraties en activiteiten.

The GreenHouse
Bewust en duurzaam leven is bewust en duurzaam wonen. Daarom gaat Woonidee NL als eerste woonbeurs uitgebreid aandacht besteden aan ecologisch wonen, leven, bouwen en inrichten. Woonidee NL presenteert vooral hippe ontwerpen waarbij gebruikgemaakt wordt van natuurlijke materialen. Het toont aan dat groen leven, wonen en denken helemaal van deze tijd is. Het levende en dynamische centrum van The GreenHouse wordt een Eco-huis van het gloednieuwe tijdschrift Green.2. Hier vind je wat je allemaal kunt doen om groener te wonen en te leven. Dit zal plaatsvinden door een enorme verscheidenheid aan activiteiten, presentaties, workshops, shows en demonstraties op het gebied van ecoliving & lifestyle.
Eco en Outdoor gaan hand in hand, daarom zal in The GreenHouse ook ruimte zijn voor de Outdoor Lifestyle. Van buiten koken tot urban gardening, van luxe buitenkeuken tot geavanceerde tuinverlichting. Beleving, interactiviteit en inspiratie staan centraal; kortom, The GreenHouse wordt dé inspirerende start van het tuin- en buitenseizoen.

Wat kost een entreekaartje?
Een toegangsprijs aan de kassa kost € 12,50, via internet € 10,-. Kinderen en rolstoelbegeleiders mogen gratis naar binnen.

Parkeren
De Jaarbeurs heeft ruime parkeerterreinen rondom het complex, dus van de auto loop je zo naar binnen. Voor degenen die liever met het openbaar vervoer komen is Woonidee NL ook perfect bereikbaar, de Jaarbeurs ligt op een paar minuten wandelen van het Centraal Station Utrecht.

Zie ook onze andere artikelen over de woonbeurs kijk hier.

 

 


voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter