Persbericht

15, 16 en 17 maart 2013 - Jaarbeurs Utrecht
Van vrijdag 15 t/m zondag 17 maart vindt in de Jaarbeurs Utrecht de zevende editie plaats van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten. Een jubileumjaar, de beurs bestaat dan namelijk 5 jaar.

 

25 % meer bezoekers!

Ondanks de slechte economische situatie trok de beurs tijdens de afgelopen Najaarseditie in Ahoy bijna 25 procent meer bezoekers dan in het najaar van 2011. Ook de gerichtheid van de bezoekers bleek groter dan ooit. Uit onderzoek onder de bezoekers blijkt dat juist vanwege de slechte huizenmarkt bewoners hun huidige woning laten opknappen. Een verbouwing en/ of renovatie wordt in deze tijd dus ook zeker gerealiseerd en dat maakt de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten de ideale plek om in contact te komen met diverse bouwprofessionals.

 

Match Making

Vanwege het succes van de lancering van de matchmaking service tijdens de afgelopen beurs zal deze ook bij de Voorjaarseditie worden ingezet. Bezoekers kunnen voorafgaand aan de beurs online afspraken maken met exposanten.

 

Tuinpaviljoen

Nieuw dit jaar is het groots opgezette Tuinpaviljoen! De bezoeker betreedt de hal via de "voortuin" van de beurs waar diverse tuinarchitecten en hoveniers hun werk presenteren en adviezen geven. Het idee is ontstaan uit de gebleken behoefte van de exposanten en bezoekers. Volgens Arjan van der Hout (Arie Tuinarchitectuur) is de samenvoeging van een (ver)bouw- en een tuinbeurs een logische stap. Consumenten zijn dan ook op zoek naar een totaalconcept op het gebied van wonen! Ook de ontwikkelingen binnen de bestaande tuinbeurzen openen kansen voor dit totaalconcept.
Meer informatie over de beurs is te vinden op www.realiseerjedroomhuis.nl

 

 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over een verbouwing of een leuke hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere beurs!

Redactie VoorPlussers

 

Openingstijden:

Vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2013 van 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijs: € 15,-- p.p. Koop uw kaarten (vanaf december) in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree.
Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig.

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter