voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

De Verenigde Staten van Amerika blijft op reisgebied het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zowel het oosten als het westen van de USA zijn van buitengewone natuurlijke en culturele schoonheid. En ook totaal verschillend van elkaar. In het oosten van het land vinden we vooral prachtige bezienswaardigheden, terwijl u in het westen de adembenemende natuur niet kunt missen.

Ontdek de interessante steden als Washington D.C., New York, San Francisco en Los Angeles die tijdens deze tour worden bezocht. Wij hebben voor de liefhebbers een 21 daags Landarrangement samengesteld waarbij u zelf u vluchten kunt organiseren. Zo bent u vrij om voorafaande de reis of na de reis uw eigen plan te trekken. De binnenlandse vlucht hebben wij wel voor u verzorgd, wel zo gemakkelijk. Geniet van optimale vrijheid en ga mee met ons naar Amerika.

 

 

Accommodatie

Tijdens de reis verblijft u in keurige middenklasse hotels in een een- of tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer, telefoon en televisie.

 

 

Programma

Dag 1: Amsterdam - Washington

Indien u zelf voor uw vlucht heeft gezorgd wordt u vandaag in ons eerste overnachtingshotel verwacht (naam en adres worden bekend gemaakt via uw reisbescheiden). Indien u voor de reis inclusief vlucht heeft geboekt vertrekken we vandaag en wordt u na aankomt per bus naar het eerste hotel van de reis gebracht.

 

Dag 2: Washington

Vandaag beginnen we met een buitengewoon interessante rondrit de Amerikaanse regerings hoofdstad. U ziet onder andere de Arlington begraafplaats met het graf van diverse Kennedy's en het indrukwekkende Vietnam Memorial waar 38.000 namen van gevallenen staan ingegraveerd. We stoppen ook bij Capitol Hill en natuurlijk het Witte Huis. 's Middags bent u vrij om uw eigen plan te trekken. Museumliefhebbers gaan gegarandeerd naar het beroemde Smithsonian met zijn verschillende musea en beroemde collecties. Denk ook aan de kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis. 's Avonds organiseren we een Washington-bij-nacht stadsrondrit (exclusief).


Dag 3: Philadelphia New York

We vertrekken vroeg en bezoeken allereerst Philadelphia, de geboortestad van de Verenigde Staten met de Independance Hall en de beroemde Liberty Bell. Daarna rijden we door naar New York waar we de komende 3 nachten verblijven. We overnachten in Jersey City, wat alleen door de Hudson River is gescheiden van Manhattan.


Dag 4: New York - Manhattan

We beginnen de dag met een rondrit door Manhattan en zien de meest bekende bezienswaardigheden. Time Square, Greenwich Village, Chinatown, Broadway, The Empire State building, Ground Zero en Wall Street komen allemaal aan bod. Ook bestaat de gelegenheid per boot rondom het Vrijheidsbeeld en Ellis eiland (waar iedere immigrant vroeger voet op Amerikaanse bodem zette) te varen (exclusief). Een groot deel van de middag bent u vrij om uw eigen plan te trekken. Lekker winkelen (alles is veel goedkoper dan bij ons) of natuurlijk gaat u ook naar de top van de Empire State building voor een prachtig uitzicht over deze veelbezongen stad.


Dag 5: New York - Manhattan

We brengen u naar hartje Manhattan waar u heerlijk de hele dag uw eigen New York plan kunt trekken. Er is zoveel te zien en te doen. Bezoek het museumschip Entrepid, Chinatown, Little Italy, het Guggenheim Museum, de winkels op 5th Avenue,het Metropolitan Museum of maak een wandeling door Central Park waar heel NY graag wandelt of sport. Ons advies is om een kaart te kopen voor een van de excursiebussen met talloze opstap- en uitstapplaatsen waardoor u heel New York in eigen tempo kunt bekijken. Onze reisleider geeft u deskundig advies.


Dag 6: Boston

We vertrekken naar Boston waar we net na de middag aankomen. Het is een prachtige stad en een van de meest historische steden van het land. We gaan allereerst naar de Faneuil Hall Market, een historische markt waar u kennis maakt met het echte Boston. We overnachten in Boston.


Dag 7: Boston

Vanmorgen besteden we verder aandacht aan Boston en zien onder meer de Old State House waar de Onafhankelijkheidsverklaring werd voorgelezen, de Old North Church en de gezellige Quincy Market. Vroeg in de middag vertrekken we richting Saratoga Springs, een bronnenbadplaats te midden van een prachtige natuur. Hier overnachten we.


Dag 8: Boston - Niagara Falls

Een dag door mooie natuur. We rijden naar Niagara Falls, een van de wereldwonderen, waar we zullen overnachten in de omgeving. Als de tijd en en avondlicht het toelaat, zien we de watervallen bji avond in speciale verlichting.


Dag 9: Niagara Falls

Een van de hoogtepunten op deze reis: de Niagara Watervallen. U zult onder de indruk zijn van dit donderende natuurverschijnsel dat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. Wie het natuurgeweld nog intenser wil ondergaan boekt natuurlijk voor de boottocht met de Maid of the Mist (exclusief). Vandaag is ook de gelegenheid om te boeken voor de extra excursie naar Toronto, een van de meest interessante steden van Canada (exclusief). We overnachten weer nabij Niagara Falls.


Dag 10: Niagara Falls - Washington

Vandaag rijden we naar Washington voor de laatste nacht van onze oostelijke reis


Dag 11: Washington Los Angeles

Transfer naar de luchthaven voor onze vlucht naar Los Angeles. Het land is zo immens groot dat deze "binnenlandse" vlucht 4 ½ uur in beslag neemt. In Los Angeles aangekomen volgt de transfer naar ons hotel.


Dag 12: Los Angeles

Vanmorgen maken we een rondrit door de stad. U ziet onder meer Hollywood, Beverly Hills, het Chinese Theatre (met de handafdrukken van beroemde filmsterren), Rodeo Drive (de meest chique winkelstraat) en Sunset Boulevard. Wie wil kan in de middag een bezoek brengen aan de fameuze Universal Studios (exclusief).


Dag 13: Los Angeles - Santa Barbara - Salinas

Een prachtige dag die ons via de fameuze kustweg "Number One" en dus met prachtige vergezichten over de Stille Oceaan noordwaarts voert. In Santa Barbara stoppen we zeker voor een bezoek aan de pier. En overnachten doen we in Salinas of omgeving.


Dag 14: Monterey Carmel San Francisco

We rijden naar Monterey en Carmel waar ooit Clint Eastwood de burgemeester was. Hij woont hier overigens nog steeds. Op de bekende 17 Mile Drive vinden we een aantal van de meest exclusieve villa's-met-zeezicht van het land. Ons eindbestemming voor vandaag is San Francisco, hier zullen we ook overnachten. Wie wil kan voor vanavond deelnemen aan een avond city tour met een diner in Chinatown (exclusief).


Dag 15: San Francisco

We beginnen met een stadstour door de stad. U ziet onder meer de befaamde Fishermans Wharf met zijn vele zeehonden, het Maritim National Historical Park, North Beach, Nob Hill, het centrum, de Waterfront, de Palace of Fine Arts en nog veel meer. In de namiddag is San Francisco aan uzelf U kunt bijvoorbeeld een boottocht door de haven maken met bezoek aan gevangenis Alcatraz.


Dag 16: Yosemite National Park

We verlaten San Francisco en rijden over werkelijke prachtige bergwegen naar het Yosemite National Park. Hier is de natuur op zijn mooist met zijn spectaculaire rotsformaties als de Half Dome en indrukwekkende watervallen zoals de Bridalveil. U ziet er ook indrukwekkende Sequoiabomen,de grootste bomen ter wereld die tot 80(!) meter hoog oprijzen. Vanaf Glacier Point geniet u van, volgens velen, het mooiste uitzicht dat moeder aarde ons biedt. We rijden door naar Fresno voor de volgende overnachting.


Dag 17: Sequoia National Park

Op weg naar onze volgende overnachtingssplaats Bakersfield doen we natuurlijk het Sequoia National Park aan. Hier vinden we in grote hoeveelheden die enorme woudreuzen zoals de General Sherman Tree, een van de grootste bomen ter wereld. Sommigen zijn wel 80 meter hoog en stonden er al voor Christus en zijn dus 2000 jaar of ouder. Zeer indrukwekkend.


Dag 18: Death Valley - Zabriskie Point

We rijden vandaag oostwaarts richting Death Valley, een van de heetste plekken ter wereld. In dit unieke natuurgebied ondergaan we de stilmakende natuurpracht bij Zabriskie Point. Daarna zetten we koers naar Las Vegas, de Stad van de Lichten! We verblijven twee nachten in deze heel bijzondere stad. Vanavond kunt u deelnemen aan een bijzonder lichttour door de stad (exclusief).

 


Dag 19: Las Vegas

In Las Vegas zie je Parijs, New York, Egypte, Rome, Venetië en het Comomeer in een dag, door alleen al langs de beroemde Las Vegas Boulevard, beter bekend als The Strip, te gaan. U ziet er prachtige themahotels die iedere fantasie te boven gaan en van een onbegrijpelijk grote omvang (wat te denken van een hotel met 4.000 kamers) zijn. Ze zijn de moeite van een bezoek meer dan waard en u kunt overal zomaar naar binnen lopen om rond te kijken. Je kunt er ook prima shoppen (met name in het bekend Ceasars Palace). We organiseren voor de liefhebbers vanmiddag een excursie naar de bekende Hooverdam ($ 30,- p.p.). Vanavond kunt u over de Strip wandelen of een van de vele shows in de stad bezoeken. Alleen al in Las Vegas vinden 3 verschillende uitvoeringen van het beroemde Cirque du Soleil plaats! Onze reisleiding helpt u graag bij uw boeking.


Dag 20: Las Vegas - Los Angeles

Terug naar Los Angels, de stad der engelen. Onderweg pauzeren we in een originele "diner" waar u zich in de zestiger jaren waant. We bezoeken ook het oude en gerestaureerde mijnstadje Galico Ghost Town dat u een eeuw of meer in de tijd terug voert. Echt een leuke ervaring. Daarna rijden we naar ons hotel in Los Angeles voor onze laatste nacht op Amerikaanse bodem. De reisleider organiseert traditioneel een afscheidsdiner in een leuke Mexicaans restaurant. U doet toch mee?


Dag 21 en 22:

Na het ontbijt rijden we naar de luchthaven van Los Angeles voor de terugvlucht naar Nederland. U vliegt via Chicago of Washington en overnacht in het vliegtuig. 's Morgens komen we in Amsterdam-Schiphol aan en kunt u terugkijken op een fantastische reis met vele indrukken!

Excursies

Stadsbezoek Washington met Capiol Hill en het Witte Huis
Bezoek aan Philadelphia
Stadsrondrit in New York / Manhattan
Bezoek aan Boston en haar highlights
Bezoek aan de Niagara Falls
Stadsrondrit door wijken van Los Angeles
Bezoek aan pier Santa Barbara
Bezoek aan San Franscisco
Bezoek aan Yosemite National Park
Bezoek aan Sequoia National Park
Bezoek aan Death Valley - Zabriskie Point
Bezoek aan Las Vegas
Bezoek aan Calico Ghost Town

Inclusief

Vervoer op basis van eigen vervoer
21 daags landarrangement zoals beschreven
Rondreis per moderne touringcar met airconditioning en ervaren chauffeur
Verblijf in tweepersoonskamer in diverse hotels o.b.v. logies
Begeleiding tijdens uw gehele verblijf in de VS van een Nederlands sprekende reisleiding
Parkeer- en tolgelden voor de bus gedurende de hele reis

Exclusief

Bijdrage Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking
Reserveringskosten EUR 20,- per boeking (EUR 10,- indien geboekt via internet)
Vluchten van en naar Amerika
Verplichte fooien a ca 5 dollar p.p.p.d.
Eventuele verhoging van de luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslagen door de luchtvaartmaatschappij
Persoonlijke entreekosten (+/- $ 59) en facultatieve excursies
Maaltijden en dranken en persoonlijke uitgaven

 

Optioneel

Annuleringsverzekering en/of reisverzekering
Optionele excursies vermeld in de reisbeschrijving
Retourvluchten van Amsterdam naar Washington en retour van Los Angeles met United Airlines
Binnenlandse vlucht van Washington naar Los Angeles
Snelle, goedkope parkeerservice bij Schiphol van onze partner Quickparking

 

Belangrijk

Noot: de reis kan ook in andere volgorde worden uitgevoerd waarbij uiteraard ook alle beschreven bezienswaardigheden bezocht worden.
Er is een minimale deelname van 26 personen per vertrekdag.
Het kan zijn dat de reis i.s.w. met een andere touroperator wordt uitgevoerd.
U dient zich minstens 72 uur vooraf te laten registreren bij de Amerikaanse Regering: http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/id_visa/esta/

 

Vertrekdata:

zondag 24 april 2011 21 Bus Logies 1499,-

zondag 22 mei 2011 21 Bus Logies 1499,-

zondag 19 juni 2011 21 Bus Logies 1499,-

zondag 31 juli 2011 21 Bus Logies 1499,-

zondag 21 augustus 2011 21 Bus Logies 1499,-

zondag 18 september 2011 21 Bus Logies 1499,-

 

Prijzen vanaf 1499,00 euro!

Deze reis is niet meer te boeken!

 

 

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Peter Langhout

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter