voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Genieten van de zon en van de rijke cultuur van Spanje en Andalusië? Boek dan deze schitterende rondreis. U bezoekt bekende Spaanse steden als Burgos, Madrid, Córdoba,Sevilla, Granada en Barcelona. U ziet onder andere het beroemde Alhambra in Granada, het Koninklijk Paleis in Madrid, de prachtige kathedraal van Sevilla en de Mezquita in Córdoba. Kortom, een indrukwekkende reis vol Spaanse cultuur.

 

Accommodatie
Tijdens de rondreis verblijft u in verschillende hotels nabij de steden die we bezoeken. Het zijn allen goede middenklasse hotels met restaurant en bar. Op uw kamer beschikt u minimaal over een douche en toilet, maar vaak zijn er meer faciliteiten aanwezig. U verblijft hier op basis van halfpension.geserveerd.
Dagprogramma

 

Woensdag

Nadat u op het verzamelpunt bent aangekomen rijden we naar Frankrijk waar we dineren en overnachten.

Donderdag

Na het ontbijt rijden we verder naar Cestona in het Baskenland. We komen hier tegen het einde van de middag aan. We dineren in het hotel.

 

Vrijdag

Vandaag gaan we na het ontbijt op weg naar ons volgende hotel nabij Madrid. Onderweg brengen we een bezoek aan Burgos. Een gids leidt ons hier rond. De belangrijkste bezienswaardigheid van Burgos is de gotische Santa Mariakathedraal. Na deze interessante dag gaan we naar ons hotel voor het diner.

Zaterdag

Een bezoek aan Madrid, de hoofdstad van Spanje, mag zeker niet aan ons programma ontbreken. Een ervaren gids neemt u vanochtend mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Hierna kunt u op eigen gelegenheid rondkijken. Het absolute hart van de stad is de Puerto del Sol, een knooppunt van belangrijke wegen en een gezellig plein omringd door winkels, cafés en restaurants.

Zondag

Na het ontbijt rijden we verder en leidt een gids ons rond door het historische centrum van Toledo. Deze stad is rijk aan geschiedenis en cultuur en staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Bewonder de prachtige binnenstad.

Maandag

's Morgens brengen we een bezoek aan Córdoba onder leiding van een deskundige gids. In vroeger tijden was Córdoba één van de belangrijkste steden ter wereld. Nog altijd zijn er vele bezienswaardigheden uit de glorietijd te bewonderen. Natuurlijk zien we de Mezquita die in de 8e eeuw door de Moren is gebouwd. Na deze interessante dag gaan we naar ons hotel nabij Sevilla voor het diner.

Dinsdag

Vandaag gaan we na het ontbijt Sevilla in. Een gids laat ons de mooiste plekken van de hoofdstad van Andalusië zien. De gotische kathedraal van Sevilla is één van de grootste en rijkst versierde kathedralen uit de geschiedenis van het Christendom. Naast de kathedraal staat de beroemde Giralda, blikvanger en mascotte van Sevilla. Een andere bezienswaardigheid is de Alcázar, een oude Moorse vesting. We overnachten nabij Granada.

 

Woensdag

Na het ontbijt bezoek we Granada, aan de voet van de Sierra Nevada. U krijgt een rondleiding met een deskundige gids door het beroemde Alhambra (incl. entree). Dit middeleeuwse paleizencomplex met de omliggende tuinen is werkelijk schitterend. Het Alhambra is het meest bezochte monument van Spanje. Let op: dit bezoek is onder voorbehoud op basis van beschikbaarheid. We overnachten nabij Alicante.

Donderdag

Vandaag reizen we noordwaarts richting Barcelona. Onderweg brengen we een bezoek aan de mooie stad Valencia.

Vrijdag

De prachtige stad Barcelona hoort natuurlijk ook in deze rondreis door Spanje. We maken kennis met onze gids die u meeneemt op een uitgebreide stadstour door de hoofdstad van Catalonië, U zult onder de indruk zijn van de vele bezienswaardigheden die Barcelona u biedt.

Zaterdag

Helaas is het tijd om Spanje vaarwel te zeggen. Na het ontbijt gaan we op weg naar Frankrijk. We dineren en overnachten in een hotel in midden-Frankrijk.

Zondag

Vandaag zetten we koers naar Nederland en arriveren tegen de avond op ons verzamelpunt. We trakteren u op een afscheidsdiner. Dan zit de vakantie erop en wordt u door onze servicelijnen naar uw opstappunt gebracht.

Boek een overnachting in Nuland

Wanneer u uitgerust aan uw vakantie wilt beginnen of aan het eind van de reis nog lekker wilt nagenieten van alle indrukken, kunt u een overnachting in hotel van der Valk Nuland bijboeken. Door de samenwerking die wij met het hotel hebben, kunnen wij u speciale overnachtingstarieven aanbieden.

 

Excursie & Extra

•Bezoek aan Burgos o.l.v. een gids
•Bezoek aan Madrid o.l.v. een gids
•Bezoek aan Toledo o.l.v. een gids
•Bezoek aan Córdoba o.l.v. een gids
•Bezoek aan Sevilla o.l.v. een gids
•Bezoek aan Granada met het Alhambra (entree incl.)
•Bezoek aan Valencia
•Bezoek aan Barcelona o.l.v. een gids

 

 

Deze reis boeken klik hier!

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Peter Langhout

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter