Appartementen Thalassa

Appartement Thalassa in Santa Susanna is niet voor niets een topper in ons aanbod. De appartementen zijn direct gelegen aan zee en hebben allemaal een prachtig uitzicht op het strand van Santa Susanna. Appartement Thalassa ligt naast Hotel Tahiti Playa. Bij een verblijf in appartement Thalassa kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Hotel Tahiti Playa. Het is een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen mede door de faciliteiten en animatie. Zowel het centrum van Santa Susanna als het strand van Santa Susanna liggen op een steenworp afstand.

Accommodatie Santa Susanna

Ligging
Appartement Thalassa ligt op loopafstand van het centrum van Santa Susanna en naast het mooie hotel Tahiti Playa. Via de tuin van het naastgelegen hotel Tahiti Playa staat u zo op het strand.

Faciliteiten
In het appartementencomplex van Thalassa bevindt zich een lift. Tevens is er een supermarkt en zijn wasmachines aanwezig. Als gast van Thalassa kunt u gebruik maken van de faciliteiten in het naastgelegen hotel Tahity Playa. Hotel Tahity Playa heeft onder andere een groot en mooi zwembad met apart kinderbadje, zonneterras, poolbar, jacuzzi, tafeltennis, biljart en een uitgebreid animatieprogramma.aquajoggen groot succes!

 

 

 

Appartementen
Bij boeking van appartement Thalassa in Santa Susanna, kunt u kiezen uit 2-kamer appartementen voor maximaal 4 personen (ca. 25-30 m2) en 3-kamerappartementen voor maximaal 6 personen (ca. 50 m2).

 

 

 

 

Alle appartementen in Thalassa zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met een eethoek en satelliet televisie, een slaapkamer met twee bedden en een kluisje (ca. Euro 15,- p.w.), een keukentje met twee kookplaten en een koelkast, een badkamer met bad of douche en toilet, een balkon met zitjes en (zij)zeezicht. De 2-kamerappartementen in Thalassa hebben een derde en vierde sofabed in de kamer.

De 3-kamer appartementen in Thalassa (voor zes personen) zijn iets ruimer en hebben een extra slaapkamer voor twee personen.


Babybedjes zijn ter plaatse te huur.

Verzorging
U verblijft in appartement Thalassa standaard op basis van logies.

Bijzonderheden
Het appartement is voor aankomst schoongemaakt.
De appartementen worden tijdens uw verblijf niet schoongemaakt.
Lakens worden om de week vervangen.
Handdoeken worden iedere 3 dagen vervangen.
De handdoeken worden 2x per week verschoond en het bedlinnen één keer per week.

De borg bedraagt circa EUR 120,- per appartement (onder voorbehoud). Voor groepen jongeren wordt door de accommodatie een borg van EUR 240,- per appartement gerekend.

U wordt voor een tunneltje afgezet door de transferbus. Via dit tunneltje loopt u naar de appartementen.

Type reizen
Voor deze accommodatie kunt u kiezen uit een autovakantie Santa Susanna, vliegreis Santa Susanna of een van onze busreizen Santa Susanna

Spanje praktisch
Grensdocumenten
Voor Spanje heeft u een geldig Nederlands paspoort of een geldige toeristenkaart nodig. Er is geen visum vereist. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden we u aan betreffende de grensdocumenten navraag te doen bij uw ambassade of consulaat.

Ambassade/consulaat
Spaanse ambassade: Lange Voorhout 50, 2514 EG Den Haag, tel: 070-3024999
Spaans consulaat: Frederiksplein 34, 1017 XN Amsterdam, tel: 020-6203811

Geldzaken
De munteenheid in Spanje is de Euro. Het aantal geldautomaten, waar u geld kunt pinnen is inmiddels sterk toegenomen en dit is de makkelijkste manier om geld te halen, aangezien u hierbij niet gebonden bent aan openingstijden. Diverse geldautomaten accepteren de giromaatpas en europas. Van de creditcards worden Visa, Diners, American Express en Euro/Master geaccepteerd.

Tijdsverschil
Spanje kent geen tijdverschil met Nederland. Alleen op de Canarische Eilanden is het gedurende het gehele jaar 1 uur vroeger dan in Nederland.

Taal
De officiële taal van Spanje is het Castiliaans. Naast het Castiliaans worden in Spanje nog drie andere talen gesproken, namelijk het Galicisch, het Baskisch en het Catalaans.De officiële taal van Spanje is het Castiliaans. Naast het Castiliaans worden in Spanje nog drie andere talen gesproken, namelijk het Galicisch, het Baskisch en het Catalaans.

Telefoneren
Voor een gesprek met Nederland draait u na de kiestoon achter elkaar: 00 dan 31 daarna het netnummer zonder 0 direct gevolgd door het abonneenummer. Bellen vanuit postkantoor of telefooncel is voordeliger dan vanuit het hotel. Voor het bellen vanuit een telefooncel is een telefoonkaart het gemakkelijkst (te koop bij het postkantoor en in de meeste sigarenwinkels (tabacos). Bellen met munten kan ook.

Eten en Drinken
Typisch voor Spanje is de Paella, een rijstgerecht met zeevruchten. Ook de tapas zijn typisch Spaans: deze kleine hapjes zijn er in talloze variaties en worden geserveerd in de zogenoemde tapasbars. Uiteraard kent Spanje ook talloze wijnen, die in diverse streken geproduceerd worden.

Voltage
De netspanning in Spanje is 220 volt. Soms is een verloopstekker noodzakelijk, deze is veelal verkrijgbaar bij de receptie of in toeristenwinkels.

Feestdagen
1 januari: nieuwjaarsdag 6 januari: Driekoningen 19 maart: San José maart/april: Semana Santa 1 mei: Dag van de Arbeid 24 juni: Verjaardag van koning Juan Carlos 25 juli: Fiesta de Santiago 12 oktober: Dag van de Spaanse Eenheid 1 november: Allerheiligen 6 december: Dag van de Grondwet 8 december:Maria Onbevlekte Ontvangenis 25 december: Kerstmis Vrijwel iedere plaats heeft nog twee ‘eigen' feestdagen. Tweede paasdag, tweede pinksterdag en tweede kerstdag worden niet als feestdag aangemerkt, behalve in Catalonië.

Inentingen
Voor zover bekend zijn vaccinaties niet verplicht; raadpleeg voor actuele informatie de plaatselijke GGD.

Gezondheid algemeen
Het Spaanse kraanwater is drinkbaar, maar bevat veel chloor en is daarom niet smakelijk. Het is dan ook aan te raden om als drinkwater mineraalwater te kopen. Dit is verkrijgbaar bij supermarkten, bars en restaurants (agua mineral con gas = water met koolzuur, agua mineral sin gas = water zonder koolzuur). Wij adviseren u bij het voor het eerst betrekken van uw kamer of appartement elke warm waterkraan enige minuten zo heet mogelijk te laten lopen. Dit geldt eveneens voor douche en/of bad. Het beste legt u de handdouche op de heetste stand afgesteld enige minuten op de afvoer. In stilstaand water van ca. 25 - 50 C. kan zich n.l. de legionella bacterie ontwikkelen, die u op deze manier doeltreffend kunt bestrijden.

Autozaken
Om problemen bij pech onderweg te voorkomen, dient u te allen tijde de groene kaart van uw verzekeringsmaatschappij bij de hand te houden, evenals uw paspoort en geldig rijbewijs. Daarnaast adviseren wij u om een goede reis- en kredietbrief af te sluiten voor uw auto. Mocht u onverhoopt met pech komen te staan, dan is het handig om te weten, dat alle hulpverlening gratis is als u een Internationale Reis- en Kredietbrief hebt (verkrijgbaar bij de ANWB). In Spanje kunt u via praatpalen langs de snelweg direct contact opnemen met de RACE en de RACC (Catalonië). Op overige wegen kunt u bellen met het alarmnummer RACE: 91-5933333 of het alarmnummer RACC: 93-4955000. Het landelijke alarmnummer in Spanje is voor politie: 091, ambulance: 092 en brandweer: 080.

Deze appartementen kunnen geboekt worden als busreis vanaf 27 april 2012 t/m 24 augustus 2012.

Prijzen:
Vanaf 209,00 euro(bus)

Deze reis is momenteel niet te boeken, voor leuke en goedkope alternatieven klik hier!

 

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

 

 

Peter Langhout

 

RSS / Twitter