Even er tussen uit maar wel voordelig? Dat kan bij Peter Langhout Reizen. Of u nu een lange vakantie zoekt of een weekendje weg, wij hebben altijd de best geprijsde lastminutes voor u.

12 dagen Dalmatië
o.b.v. halfpension ( per luxe touringcar)
vanaf 579,-
Meerdere vertrekdata vanaf 24 april t/m 9 oktober

Kroatië, al jaren een geliefde vakantiebestemming. Dit jaar nemen we u mee naar het zuidelijke deel van Kroatië; Dalmatië en de Makarska Rivièra. Een heerlijke bestemming voor liefhebbers van zon en cultuur. Lekker luieren op het strand, wandelen over de gezellige boulevard, het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk nemen we u ook mee op diverse interessante excursies.

 

We bezoeken steden als Split en Dubrovnik. Op weg naar, het door zijn eeuwenoude brug bekende, Mostar rijden we door het Neretvadal en de beroemde Neretvakloof. Ook maken we een boottocht naar de eilanden voor de kust. Werkelijk een schitterende reis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


8 dagen Wenen en de Donau
o.b.v. halfpension ( per luxe touringcar)
vanaf 469,-
vertrek vanaf  12 mei 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

Combineer tijdens deze reis het prachtige Wenen met de mooie omgeving van de rivier de Donau. In de muziekstad Wenen nemen we u mee op een stadstour langs de meest indrukwekkende monumenten en kunt u winkelen in de mooiste warenhuizen. Vervolgens reizen we verder naar de Donau waar we een prachtige boottocht maken en u kennis laten maken met plaatsen als Linz, Passau en Regensburg.

 

 

 

 

 

10 dagen Toscane
o.b.v. All inclusive ( per luxe touringcar)
vanaf 699,-
meerdere vertrekdata vanaf 12 april
Vol pension

 

 

 

 

 

De geweldige vakantiebestemming Toscane is al jaren een topper in ons programma. Toscane biedt u de mogelijkheid een kijkje te nemen in een schatkamer boordevol kunst en cultuur, historie en prachtige landschappen. Tijdens deze excursievakantie maakt u een keur van uitstapjes die u een goede indruk geven van deze prachtige streek in Italië. Zo maakt u geweldige excursies naar o.a. Florence, San Gimignano, Pisa en Siena. Ga met ons mee naar Toscane en geniet van de Italiaanse gastvrijheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 dagen Stad en Wad Leeuwarden ( nieuw)
o.b.v. logies & ontbijt (per eigen vervoer)
vanaf 117,-
vertrek vanaf  17 maart 2012

 

Met dit arrangement willen wij u op een onvergetelijke manier kennis laten maken met de provincie Friesland. In het oude hart van Leeuwarden, direct tegenover het station, ligt het 4-sterren Eden Oranje Hotel Leeuwarden. Loop door de beroemde smalle keienstraatjes en ontdek de stijlvolle winkels, uitstekende restaurants, gezellige terrasje en de beroemde scheve toren de Oldehove. Ook kunt u gebruik van het veerbootkaartje die in dit arrangement is inbegrepen om vervolgens heerlijk uit te waaien of te wadlopen op één van de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een overzicht van alle acties die momenteel lopen kijk hier!

 

 

 

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Peter Langhout

RSS / Twitter