excursie_rimini_2.jpgItalië staat bekend om de cultuur, mooie landschappen en monumentale steden. Deze reis laat u kennis maken met de hoogtepunten van La Bella Italia, een geweldige ervaring. In Toscane bezoeken we het prachtige Florence. Vervolgens brengen we een bezoek aan wereldstad Rome met het machtige Colosseum. Tenslotte gaan we naar Noord-Italië, waar we in de schitterende omgeving van het Gardameer verblijven en u meenemen naar gondelstad Venetië.

10 dagen busreis Rome - Florence - Venetië
Voor meer info kijk hier!7 dagen busreis All inclusive Tsjechie7 dagen busreis All inclusive Tsjechie

Dit jaar kunt u met Peter Langhout Reizen genieten van een all inclusive vakantie naar Tsjechië. Tijdens deze reis nemen wij u mee naar de vele bezienswaardigheden die dit land rijk is. Zo staat bijvoorbeeld een bezoek aan het prachtige Slot Karlstejn op ons programma en nemen we u mee naar de stad van het bier; Pilsen. Bovendien maken we een tour door het schitterende Reuzengebergte en natuurlijk brengen we ook een bezoek aan wereldstad Praag.

 

7 dagen busreis All inclusive Tsjechie

Voor meer info kijk hier!

3 of 5 dagen Ontdek het veelzijdige Zwarte Woud - Taste Style Hotel Bären

Een reis met Peter Langhout Reizen naar de Elzas, dat belooft een paar geweldige vakantiedagen! Het heuvelachtige gebied met wijngaarden, schilderachtige dorpjes en oude ruïnes, grenst aan de Rijn die de hier de landen Frankrijk en Duitsland scheidt. We bezoeken het mooie Colmar, met zijn vele stijlvol gebouwde huisjes en maken een indrukwekkende natuurtocht door zowel de Elzas als de Vogezen.

5 dagen Elzas o.b.v. halfpension (per luxe touringcar)

Voor meer info kijk hier!
10 dagen Costa Brava o.b.v. volpension (per luxe touringcar) 10 dagen Costa Brava o.b.v. volpension (per luxe touringcar) vanaf 569,- p.p.

De Spaanse Costa Brava is een ideale bestemming voor een heerlijke vakantie boordevol prachtige excursies. Geniet van zon, zee en strand maar laat u ook meenemen naar eeuwenoude Catalaanse dorpjes en het indrukwekkende Montserratgebergte. Ook brengen we een bezoek aan de wereldstad Barcelona en kunt u genieten van de prachtige uitzichten op de rotsachtige kustlijn en de Middellandse Zee.Voor meer info kijk hier!


 

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Peter Langhout

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 67 gasten en geen leden online