ImagePersbericht
Utrecht, 29 december 2008

Op de Vakantiebeurs 2009 wordt een brede variatie aan vakantiemogelijkheden gepresenteerd, actief of juist heel ontspannen, ver weg of dichtbij, citytrips, gezinsvakanties of singlereizen. Ook voor de kampeerder is de Vakantiebeurs een grote bron van informatie. De exposanten in dit reissegment presenteren een actueel aanbod voor een complete vakantie met tent, tenttrailer, caravan of vouwwagen. De data van de Vakantiebeurs zijn van woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari 2009.

VacanceSelect toont op de Vakantiebeurs de nieuwe Lodge-tent, een sterk verbeterde bungalowtent met sanitair, warm water, douche, vaste vloer en keukenblok. Het dak is van kunststof en de vloer is bedekt met laminaat. Alleen de zijwanden zijn nog van tentdoek. De tent is uitgerust met verschuifbare binnenwanden, een modern keukenblok en een douche. Alle sanitaire voorzieningen kunnen worden aangesloten op de riolering. De Lodge-tent is bij VacanceSelect te huur in Italië, Spanje, Frankrijk en Kroatië, maar nu al te bewonderen in het Mediterrane dorp van deze exposant in hal 7 van de Vakantiebeurs.Campingcard

Nieuw bij het reisaanbod van de ACSI is de uitbreiding van het Suncamp Holidays assortiment, met luxe accommodaties op campings in Denemarken en Tsjechië. De ACSI Campingcard, die recht geeft op hoge kortingen in voor- en naseizoen, blijft een succesformule waarvan steeds meer kampeerders gebruik maken. Van die kortingsmogelijkheid profiteren vooral veel vijftigplussers, die buiten de schoolvakanties kunnen reizen. Het aantal deelnemende campings nam met ruim 200 toe tot meer dan 1600 campings in Europa. In de zes jaar dat ACSI deze campingcard uitgeeft is er ieder jaar meer gebruik van gemaakt. 

                                                               

Begeleide kampeerreizen
De door de ACSI begeleide kampeerreizen hebben ook een uitbreiding ondergaan en voeren nu zelfs tot Australië, IJsland en de Noorse fjorden. Zuid-Afrika is na enkele jaren opnieuw in het programma opgenomen. Bovendien zijn twee speciale themareizen ontwikkeld. Wie graag wandelt kan een trip naar Toscane maken, waarbij in de keuze van de camping rekening is gehouden met de wandelwensen. In Denemarken is een aparte reis voor recreatiefietsers uitgezet. Als noviteit introduceert de ACSI op de Vakantiebeurs de GPS coördinator. Dit handige hulpmiddel wijst snel en efficiënt de weg naar de juiste camping; de kampeerder wordt tot aan de slagboom begeleid.

Denemarken nieuw
Ook Easy Camp speelt in op de toegenomen belangstelling voor het kamperen en vergrootte het aanbod campings met 50 tot in totaal 250 in negen landen. Nieuw is Denemarken, met kampeermogelijkheden in Noord en Midden Jutland. Vanwege de populariteit van Kroatië is het aanbod campings in deze bestemming uitgebreid tot Istrië en Dalmatië.

Openingstijden
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2009 zijn van woensdag 14 januari t/m zondag 18 januari van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 16 januari van 10.00 tot 21.00 uur. Entreekaarten, met aanzienlijke korting van € 5,50, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.vakantiebeurs.nl.

Zoekt u een vakantiewoning dan kunt u hier kijken.

Bekijk hier onze andere artikelen over de vakantiebeurs!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 193 gasten en geen leden online