Privé vakantiehuis met zwembad in Valencia, Spanje

Tussen de sinaasappel- en olijfgaarden in het achterland van Valencia ligt vakantiehuis Casa Amigo. Een plek waar we in 2006 direct bij aankomst al verliefd op werden.

Wat als eerste opviel was de groene en heuvelachtige omgeving met op de achtergrond een landschap van bergen. De sinaasappel- en olijfgaarden, de amandel- en perzikbomen die je elk voorjaar omringen door prachtige kleuren en geuren.

De vrolijke oranje mandarijnen die je in de winter, samen met het zonnetje, vergezellen tijdens een wandeling tussen de gaarden. De ongerepte natuur met kabbelende beekjes waar geen massa toerisme is maar waar je nog op eigen houtje de mooiste plekjes kunt ontdekken.

 

De natuurlijke omgeving geeft ons ontspanning en nodigt ons vaak uit om er op uit te rekken. Gewoon met de auto ergens naar toe rijden om vervolgens aan lokale inwoners te vragen wat er te zien is in de omgeving. En bijna altijd mondt het uit op een verkoelende duik in de rivier de Turia of in waterbassins, meren of watervallen. Van zwemmen krijg je honger en in de kleinste dorpjes gaan we graag op zoek naar lokale barretjes om de bekende tapas uit te proberen.

En omdat voor ons rust gepaard moet gaan met activiteit zien we ook onze mogelijkheden in de nabij gelegen stadjes, lokale markten, warenhuizen maar ook in de stad Valencia.

Valencia met haar groene parken, sinaasappelbomen langs de lanen, de schitterende gebouwen en complexen. Het historisch centrum vanwaar je wandelend, per paard, fiets of toerbus alles kan ontdekken. Valencia met haar mooie stranden en boulevard. Valencia met leuke toeristische en heerlijk drukke straatjes. En na dat alles tevreden terugkeren naar huis om te zwemmen en siësta te houden.

Vanuit vakantiehuis Casa Amigo kan je dit ook ervaren. Het is een vakantieverblijf geschikt voor zowel kleine als grote gezinnen want er zijn 2 verschillende vakantieaccommodaties. Vanuit Casa Amigo heb je een schitterend uitzicht op de omliggende bergen en gaarden. Naast een groot zwembad is er ook een poolbar met barbecue, gezellige terrasjes en speelruimtes voor de kinderen.

 
Als je bij Casa Amigo verblijft, heb je volledige privacy, omdat slechts één reservering tegelijkertijd wordt aangenomen!

 

 

 

Hopelijk tot ziens bij Casa Amigo!!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 201 gasten en geen leden online