ImageMas Salvi, is een luxe hotel, verstopt in de bossen gelegen dichtbij Pals. Een heerlijk oord in het hart van de Costa Brava. De 22 geprivilegieerde suites zijn door een exclusieve natuurruimte, bestaande uit 70.000 m2 privé-grond gelegen aan bos en mediterraan grasland welke tot de beschikking staat van de 22 suites. In de nabijheid ligt het strand van Platja de Pals.
Dit hotel is al ontdekt door de Engelsen die niet alleen voor vakanties hierheen trekken maar ook voor bruiloften en bijzondere feesten dit luxe hotel bezoeken. Ondanks de reiskosten blijkt het zeer betaalbaar en in een wel zeer schitterende omgeving met tal van leuke plaatsjes waaruit gekozen kan worden voor een leuke fotoreportage. Kamers

Het hotel beschikt over 22 kamers, 6 Seniorsuites in het hoofdgebouw en 16 Juniorsuites in de tuin. Allemaal in rust en stilte gelegen en alle kamers beschikken over een prive terras en directe toegang tot de tuin. Alle comfortabele en sfeervolle kamers zijn voorzien van airco, kluisje, telefoonaansluiting, minibar, adsl internetaansluiting en satelliet tv.

 Badkamer
Een luxe badkamer mag natuurlijk niet ontbreken.

 Restaurant

Een zeer gezellig restaurant met een sfeervolle ambiance waar heerlijk gegeten kan worden.
Directe toegang tot de natuur door de grote glazen deuren.
De capaciteit voor het restaurant bedraagt 250 personen.
Het restaurant is niet alleen voor de hotelgasten maar kan ook door nieuwsgierige passanten bezocht worden.

Ruim terras met leuke doorkijkjes door de ronde bogen. Zwembad
Buitenzwembad gelegen in een schitterende tuin voorzien van een heerlijk terras met uitzicht op het volledig in stijl gerestaureerde hotel en de natuurlijke omgeving.
Buiten dit zwembad is er ook nog een verwarmd binnenbad met jacuzzi en sauna en een ruimte voor diverse massages.


 Omgeving

In de omgeving van Pals liggen meerdere leuke pittoreske plaatsjes die zeker de moeite waard zijn om bezocht te worden.
De volgende plaatsjes hebben wij bekeken en zijn allen zeker de moeite waard:
Palamos, Platja d'Aro, Torroella de Montgri, Peratallada, Tossa de Mar waarvan Peratallada echt de knaller was als u van romantische doorkijkjes houdt en oude historie weet te waarderen.
De weg langs de kust van Platje d'Aro naar Tossa de Mar biedt u een schitterend uitzicht over mooie baaitjes, dorpjes en ongerepte natuur.
Hieronder wat foto's van de hierboven genoemde plaatsjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

  Bankjes om even bij te komen zijn er natuurlijk ook in overvloed. Even uitrusten en uitkijken over zo'n leuke baai.

 De weg langs de kust van Platje d'Aro naar Tossa de Mar biedt u schitterende uitzichten, even uitstappen dan kan de bestuurder ook even genieten.

 

 Dit hotel online boeken klik hier

RSS / Twitter