voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

ImageDit gezellige vrijstaande chalet is geschikt voor maximaal 6 personen.Het totale (woon) oppervlak van de bungalow bedraagt circa 40 m². De indeling is als volgt: gezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoekruimte en een kleurentelevisie. Verder beschikt het chalet over een open keuken met koel-/vriescombinatie, kookplaat en volledige inrichting voor het genoemde aantal personen.
Tevens beschikt het chalet over drie slaapkamers, allen uitgerust met twee eenpersoonsbedden. Verder is er een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, linnengoed is te huur (verplicht).
Buiten op het terras staat voldoende tuinmeubilair ter beschikking.


 K
euken met koel-/vriescombinatie, kookplaat en volledige inrichting voor het genoemde aantal personen.

 

 

 

 Gezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoekruimte en een kleurentelevisie.

 

 Ligging:
Dit zeer fraai gelegen 5-sterren park ligt in het pittoreske dorpje Zorgvlied, aan de rand van het Drents-Friese Woud. Hier vindt u het sfeervolle en rustig gelegen park, omgeven door een fraai stukje natuur. Een eldorado voor de fiets-, wandel- en paardensportliefhebber. Het park beschikt over een gevarieerd faciliteitenaanbod, waaronder speciale voorzieningen voor paarden. Het park, dat uitstekend geschikt is voor jonge gezinnen en senioren, biedt prachtige nieuwe 6-persoons chalets met allen een fraaie ligging. Voor onze gasten is er volop vertier. Bij de entree ligt op een heuvel een in het oog springende midgetgolfbaan, geheel aangelegd in zuidelijke sferen, compleet met fontein en waterval. Speciaal voor de jongste gasten zijn er verschillende speelattributen, zoals klimrekken, glijbanen en schommels. E
en dertig meter lange glijbaan is de attractie bij het verwarmde openlucht zwembad (geopend van eind april tot medio september). De allerkleinsten kunnen terecht in het peuterbadje. Verder beschikt het park over verlichte all-weather tennisbanen, diverse tafeltennistafels, een volleybalveld en een basketbalveld. Bovendien organiseert het recreatieteam onder begeleiding van Hoopie de Mol, Pinkie Peent en Willem Wegwijs elk weekend en in alle vakantieweken allerlei activiteiten (in het seizoen). Voor vakantiegangers die met hun paard naar het park komen, zijn op het terrein vele faciliteiten aanwezig, zoals pensionstallen, was-en droogkamer, buitenbak, trainingsmolen en nog veel meer. Er is tevens de mogelijkheid om paardrijlessen te nemen en de omgeving is uiterst geschikt om mooie buitentochten te maken door de natuur. Verdere faciliteiten op het park zijn: fiets- en skelterverhuur, Internet via KPN HotSpots, midgetgolf, minishop, recreatieteam, recreatiegebouw, snackbar en bar/restaurant, speeltuin, tennis en verwarmd openlucht zwembad.

Omgeving:
Het park ligt op de grens van de provincies Friesland en Drenthe. Direct naast het park ligt Nationaal Park het Drents-Friese Woud, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Ruim 6000 hectare bos, stuifzand, heide en beekdalgraslanden vormen hier een zeer bijzonder landschap. In dit gebied treft u onder meer uitkijktorens, fiets- en wandelpaden en ruiterroutes aan. Op het park kunnen fietsen gehuurd worden, waarmee u tochten kunt maken door dit prachtige landschap. Verder tips voor uitstapjes in de omgeving zijn: Aqua Zoo Friesland in Leeuwarden, Dierenpark De Kameleon in Appelscha, Ellert en Brammert in Schoonoord, Familiepark Nienoord in Leek, Kabouterland in Exloo, Miniatuurpark Appelscha, Miramar zeemuseum in Vledder, Monumentendorp Orvelte, Nationaal Vlechtmuseum, Noorder Dierenpark in Emmen, Nationaal Hunebedden informatiecentrum in Borger, Speelgoedmuseum in Roden, Speelpark Duinen Zathe in Appelscha, Speelstad Oranje in Oranje, Sprookjeshof in Zuidlaren, Theetuin De Buytenplaets in Noordwolde, Veenpark de Wereld van Veen in Borger-compascum, Zwemparadijs De Smelt in Assen, Nationaal Park De Weerribben, Kinderspeelparadijs Bal-lorig in Assen en Emmen, Klompen museum Gebr. Wietzes in Eelde, Planetron in Dwingeloo en Verkeerspark Assen in Assen.


Extra Services

Bij deze woning worden onderstaande extra services aangeboden. U kunt tijdens het maken van de reservering aangeven van welke van deze extra services u gebruik wenst te maken.


B
edden opmaken € 4,00 per persoon
Huisdier (max 1) € 5,00 per dag
Kinderbed € 2,00 per dag
Kinderstoel € 2,00 per dag
Kinderbox € 2,00 per dag
Handdoekenpakket € 3,25 per persoon
Keukendoekenpakket € 3,25 per persoon
Borg: € 100,00 (ter plaatse betalen)


D
eze bestemming boeken of een andere bestemming zoeken kijk hier en zoek in Drenthe en dan Zorgvlied,Nederland

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter