vakantiehuis midden FrankrijkHieronder hebben wij wat vakantiehuizen in Frankrijk verzameld, waar u vriendelijk zult worden ontvangen en kunt genieten van een heerlijke vakantie! U krijgt contact rechstreeks bij de eigenaar dus niet via een boekingsbureau!

 

 

 

 

 

 

Rustig gelegen, recent verbouwde, vakantiewoning voor 5 personen met zwembad in de Auvergne, Midden Frankrijk.

Typisch Frans vakantiehuis in midden Frankrijk met zwembad ideaal voor 50 plussers of ouders met kleine kinderen.

Het vakantiehuis ligt 800 km van Utrecht midden in Frankrijk.

Een ruime en zeer gezellig ingerichte vakantiewoning voor 5 personen en een grote tuin welke zeker de moeite waard is om eens te bekijken.

Meerdere jaren een Golden Award winnaar toen Zoover nog deze Award ophing aan de reacties van bezoekers!!!

 

 

 

 

vakantiewoning te huur in Bourgogne voor 8 personenSfeervolle vakantiewoning te huur in Bourgogne voor 8 personen.
Op 20 km. van Autun ligt midden in de bossen van de Grand Bessay onze geheel vrijstaande woning, voor maximaal 8 personen.

Er is nauwelijks verkeer (wij telden op een dag eens 4 auto’s...) en de stilte is dan ook een groot pluspunt van deze omgeving. Het gehucht waar het huis ligt (Velleneuve) is onderdeel van de gemeente Voudenay. Het gehucht heeft maar een handjevol inwoners.

 

 

 

 

Gezien bij ik vertrek!


Domaine de Chantageasse is gelegen in de Charente Maritime in het plaatsje Asnières-la-Giraud. De eerste bebouwing van deze versterkte boerderij met diverse gebouwen en ruim 1 hectare grond wordt omsloten door oude buitenmuren en gaat terug tot aan de 17e eeuw. Wij bieden u de keuze uit 4 chambres en 3 gîtes. Afstand vanaf Utrecht 930 km.

 

 

 

 

RSS / Twitter