Busreis Parijs halfpension- Een echte wereldstad! -

Nog nooit in Parijs geweest of bent u zó verliefd geworden op deze stad en wilt u eigenlijk nog wel een keertje terug? Peter Langhout Reizen biedt u een volledig verzorgde busreis, met uitgebreid excursieprogramma, inclusief diners in het centrum van Parijs. U kunt winkelen in Montmartre, een stadswandeling maken onder leiding van een gids door het oude centrum van Parijs en een boottocht maken over de Seine.

Accommodatie

Tijdens deze stedentrip Parijs verblijven we in een hotel gelegen in de omgeving van Parijs. U beschikt over een keurig ingerichte kamer met douche en toilet. In het hotel is meestal gratis Wi-Fi beschikbaar. Bij de tickets ontvangt u de nadere gegevens van het hotel.

 

Busreis Parijs halfpension

 

Busreis Parijs halfpensionDagprogramma

Vrijdag

Onze servicelijnen brengen u naar ons verzamelpunt. De reizen die vertrekken in februari en maart gaan niet via ons verzamelpunt en hebben een beperkt aantal opstapplaatsen. Aan het einde van de middag bereiken we Parijs. We geven u al een eerste impressie van de stad. In het centrum van Parijs zullen we dineren (incl.). Om in de sfeer te blijven maken we hierna nog een avondtour door de stad voordat we naar het hotel gaan.

Zaterdag

Vandaag vertrekken we naar het centrum voor een stadswandeling door het oude centrum van Parijs onder leiding van een gids (incl.). We wandelen o.a. door het gezellige Quartier Latin naar de Notre Dame en naar één van de beroemdste parken, het Jardin du Luxembourg. 's Middags brengt de chauffeur u naar Montmartre waar u vrije tijd heeft om rond te wandelen of lekker te winkelen. Een bezoek aan de Sacré Coeur is zeker een aanrader. Na het diner (incl.) maken we een indrukwekkende boottocht over de Seine (incl.). Vanaf het water heeft u prachtige uitzichten op vele monumenten zoals de Eiffeltoren.

Busreis Parijs halfpension

Busreis Parijs halfpensionZondag

Na het ontbijt bezoeken we de Joodse wijk Le Marais, één van de oudste wijken van Parijs. U heeft hier zelf de tijd om rond te kijken. Ook kunt u een wandeling maken onder leiding van een Nederlandstalige gids (excl.). Aan het begin van de middag vertrekken we weer naar Nederland. Via België bereiken we ons verzamelpunt (m.u.v. de vertrekken in februari en maart), waar onze servicelijnen klaar staan om u naar uw opstappunt terug te brengen.

Busreis Parijs halfpension

Reisinformatie

Inclusief

  • Vervoer per luxe Comfort Class bus, die de gehele reis bij u blijft, voorzien van video, airco en toilet
  • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
  • Verblijf in een middenklasse hotel nabij Parijs op basis van logies en ontbijt
  • Twee diners in het centrum van Parijs
  • Kamer met douche en toilet
  • Alle genoemde excursies

Busreis Parijs halfpensionExclusief

 

  • Reserveringskosten € 20,- per boeking (€ 15,- via internet)
  • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

 

 

 

Vertrekdata:

Meerdere vertrekdata vanaf 1 maart t/m 29 december

Deze reis boeken kijk hier!

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

Peter Langhout

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 48 gasten en geen leden online