voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Turkije is het land van de almaar groeiende toeristenindustrie. In het zonnige land spreekt men een brede groep toeristen aan. Zo zijn er talloze familiehotels, mooie wellnessresorts en hotels die zich toespitsen op golfers. In dit artikel kiezen we ervoor om de meest luxe hotels van de Turkse badplaatsen uit te lichten. We hebben alleen hotels die boekbaar zijn als pakketreis bij Nederlandse reisaanbieders gekozen. Het verblijf in de resorts uit de lijst is op basis van ultra all inclusive. Dit concept houdt in dat ook eten en drinken vooraf zijn betaald.

 

1. Mardan Palace

Mardan Palace is met afstand het meest extravagante hotel van de Turkse kust. Het vijfsterrenhotel is het speeltje van de steenrijke Azerbeidjaanse miljardair Telmal Ismailov. Het verhaal is dat de miljairdar altijd gek was van Istanbul, maar in de stad het strand miste. Als je geld als water hebt, dan zijn oplossingen nooit ver weg. Ismailov besloot namelijk om enkele van de Istanbul's grootste attracties in replicavorm aan de kust te plaatsen in zijn gloednieuwe hotel Mardan Palace. Onder meer de Galata Tower en het Dolmabahce Palace zijn nagebouwd op het complex. U kunt zich het prijskaartje wellicht voorstellen.

Andere geldverslindende 'miniprojecten' binnen Mardan Palace zijn het servies uit de elf restaurants. Gezamelijk kostte het servies namelijk zo'n 21,5 miljoen euro. Het tien minuten durende optreden van Jeniffer Lopez bij de opening kostte de miljardair een ruime miljoen euro. Tel daar dan nog de aanwezigheid van Mariah Carey, Sharon Stone, Monica Bellucci, Richard Gere en Tom Jones bij op en kosten lopen al gauw op tot enkele miljoenen. Overigens een schijntje van de totale bouwkosten van 1,2 miljard euro.

Sinds kort is het mogelijk om op basis van ultra all inclusive te verblijven in Mardan Palace. Op 7 juli betaalt u voor een 8 daagse reis € 1444,- per persoon (op basis van verblijf voor twee personen).

2. Maxx Royal Belek

Het Maxx Royal Belek heeft een minder spectaculair verhaal dan Mardan Palace, maar is zeker net zo luxe. Het vijfsterrenhotel is sinds 2011 open en staat sindsdien bovenaan het favorietenlijstje van menigeen. Het complex is werkelijk indrukwekkend en het is qua beschrijving last waar je moet beginnen. Zo is er één gigantisch buffetrestaurant, zijn er twee restaurants speciaal voor kinderen en kunt u gebruik maken van vier á la carte restaurants. Na het eten kunt u terecht in één van de veertien bars. Elke bar heeft zijn eigen stijl en trekt daardoor zijn eigen publiek. Golfliefhebbers kunnen terecht in de Ryder Golf Bar, terwijl u voor de gezelligheid van Ierland in de Irish Pub terecht kunt.

Een greep uit de faciliteiten van Maxx Royal Belek: drie snackrestaurants, zeven zwembaden, twee binnenzwembaden, aquapark met elf glijbanen, animatie voor de kinderen, toegang tot de Montgomery Course, spa-centrum en diverse sportvelden.

Het verblijf in Maxx Royal Belek is op basis van ultra all inclusive. Op 6 juli betaalt u voor een 8 daagse reis € 2469,- per persoon (op basis van verblijf voor twee personen).

 

 

3. Vogue Bodrum

Vogue-hotels staan voor design en luxe. Niet voor niets noemde de keten haar eerste hotel 'Avantgarde' in Bodrum heeft de keten zich overtroffen. Vogue Bodrum is namelijk nóg een stapje luxer. Om te beginnen is de ligging in de vrije natuur van Bodrum ideaal. Het complex straalt rust en vakantie uit. Pal voor het hotel ligt een groot, bijzonder zwembad met op de achtergrond het strand. Op het complex vindt u verder het pretpark 'Wondervogue', een aquapark, gigantisch wellnesscentrum, diverse sportfaciliteiten en verschillende restaurants. Vogue Bodrum is pas open, dus de reviews moeten nog enigszins binnenstromen. Een aantal van de eerste bezoekers moppert dat er men nog een aantal dingen af moet maken (juni 2013). Het merendeel is echter onder de indruk: "Schitterend. Het straalt een en al luxe uit" en "Nog nooit in zo'n klasse hotel geslapen".

Het verblijf in Vogue Bodrum is op basis van ultra all inclusive. Een 8 daagse reis naar Vogue Bodrum kost op 6 juli € 1329,- per persoon.

Wilt u meer luxe hotels bekijken? Ontdek het aanbod van luxe hotels in Turkije op De Vakantiezoeker.nl.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter