Populaire disneyland reizen:

2 dagen Wellness arrangement - Huis ten Wolde Art & Wellness Hotel vanaf 54,00 euro!
Busreis Parijs & Disney
NIEUW: 4-sterrenhotel Hipark Serris
Hotel Dream Castle in sprookjessfeer
1 nacht gratis in hotel Kyriad

 

3 dagen busreis Disney - hotel Kyriad - 2 dagen entree

Bestemming: Frankrijk - Parijs - Busreis Disneyland Paris
•Incl. 2 dagen entree.

Wilt u met Peter Langhout Reizen genieten van een busreis naar Disneyland Paris? Dan kunt u kiezen voor verblijf in het officieel door Disney geselecteerde hotel Kyriad, gelegen op het resort. Dit comfortabele hotel met prima faciliteiten ligt vlakbij de vele attracties en parades van de Disney Parken. Boek nu deze busreis en beleef een heerlijk weekend in Disneyland Paris.

 

Dagtocht Disneyland Paris


Bestemming: Frankrijk - Parijs - Busreis Disneyland Paris
•Incl. 1 dag entree

Beleef een dag vol Magische Momenten in Disneyland® Paris! Onvergetelijke Disney momenten met in de hoofdrol de beste Disney figuren en verhalen, het is allemaal op jou aan het wachten! Van Mickey & zijn vrienden tot de Disney Prinsessen, Toy Story, Peter Pan en Finding Nemo... Disneyland Parijs biedt je een verzameling van onvergetelijke herinneringen. Dat mag je niet missen! Stap in de bus en beleef een onvergelijke dag in Disneyland Parijs!

3 dagen Disney - hotel Vol de Nuit - 1 dag entree

Let op, dit betreft een autoreis!

Bestemming: Frankrijk - Parijs - Autoreis Disneyland Paris
•Incl. 1 dag entree
•Kleinschalig
•Prima prijs/kwaliteit verhouding
•Gratis parkeerruimte
•Vriendelijk personeel

Geniet van alles wat Disneyland® Paris u te bieden heeft. Keer terug in de tijd in Main Street USA of beleef adembenemende avonturen in Adventureland. Reis door de tijd en het heelal in Discoveryland en geniet van alle sprookjes! Wij boekten voor u een hotel in de omgeving van Parijs, zodat u de ideale combinatie kunt maken: bezoek op zaterdag Disneyland Paris en op zondag heeft u de om de lichtstad Parijs te bezoeken. De Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Notre Dame, Sacre Coeur, talrijke winkelstraten en musea. Maar, boven alles...geniet van de heerlijke Franse sfeer in deze schitterende wereldstad. Veel plezier!

 

3 dagen Disney - Hotel Dream Castle - 2 dagen entree

Let op, dit betreft een autoreis!

Bestemming: Frankrijk - Parijs - Autoreis Disneyland Paris
•Incl. 2 dagen entree
•Disney thema hotel
•Gratis shuttle service naar Disney parken
•Familiehotel
•Zwembad

Wilt u, naast de magie van Disneyland, ook de magie in het hotel blijven beleven? Boek dan nu deze 3-daagse Disney autoreis naar het luxe Dream Castle Hotel. Dit hotel is een waar sprookje met als thema prinsessen en ridders. U waant zich een echte koning(in)! Kinderen vermaken zich opperbest in de speelruimtes of in het zwembad. Er rijdt een gratis shuttle-bus die u in slechts 8 minuten naar de Disney Parken brengt. U heeft dus volop de tijd om te genieten van de magie.

4 dagen busreis Disney - hotel Kyriad - 2 dagen entree

Bestemming: Frankrijk - Parijs - Busreis Disneyland Paris
•Incl. 2 dagen entree.

Geniet volop van de magie van Disneyland Parijs tijdens deze 4-daagse busreis. Spannende attracties, prachtige parades en shows, beleef het allemaal in Disneyland Paris. Beleef sprookjesachtige attracties, duizelingwekkende achtbanen en bezoek shows waarvan u omver geblazen wordt. U verblijft in hotel Kyriad, vlakbij de Disney Parken. Boek nu en beleef een onvergetelijke tijd in Disneyland Paris. Deze 4-daagse busreis vertrekt altijd op maandag.

 

 

5 dagen busreis Parijs incl. 2 dagen Disney

Bestemming: Frankrijk - Parijs - Busreis Disneyland Paris
•Incl. 2 dagen entree

Geniet tijdens deze busreis van het avontuurlijke Disneyland® Paris én de wereldstad Parijs. Peter Langhout Reizen neemt u mee naar deze twee geweldige vakantiebestemmingen. U ziet de highlights van Parijs zoals de Eiffeltoren en de gezellige wijk Montmartre. In Disneyland®Paris kunt u genieten van meer dan 60 attracties, shows en parades.

 

 

2, 3, of 4 dagen Disneyland Parijs - Hotel Dream Castle incl. alle dagen entree

Bestemming: Frankrijk - Parijs - Autoreis Disneyland Paris
•Incl. alle dagen entree
•Disney themahotel
•Gratis shuttleservice naar Disney parken
•Familiehotel
•Zwembad

Let op dit betreft een autoreis!

Wilt u, naast de magie van Disneyland, ook de magie in het hotel blijven beleven? Boek dan nu deze autovakantie naar het luxe Dream Castle Hotel. Dit hotel is een waar sprookje met als thema prinsessen en ridders. U waant zich een echte koning(in)! Kinderen vermaken zich opperbest in de speelruimtes of in het zwembad. Er rijdt een gratis shuttle-bus die u in 5-10 minuten naar de Disney Parken brengt. U heeft dus volop de tijd om te genieten van de magie. En wanneer u deze reis boekt, kunt u verschillende leuke extra's bijboeken, zoals een ontbijt met de Disney figuren of de geweldigen Buffalo Bill's Wild West Show.

Voor nog meer reizen naar Disneyland kijk hier!

 

 

 

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

Peter Langhout

RSS / Twitter