voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

ImagePersbericht
Utrecht, 20 februari 2009

Droommotor testen en vergapen aan alle nieuwe modellen Je droommotor testen? Of je vergapen aan de nieuwe modellen van 2009? MOTORbeurs Utrecht 2009 is the place to be. Vorig jaar bezochten maar liefst 90.000 liefhebbers de beurs, die bekend staat als de start van het motorseizoen. Ook voor de komende editie zijn de verwachtingen hooggespannen. MOTORbeurs Utrecht viert het 25-jarig bestaan, wat o.a. tot uiting komt in een speciale Activiteitenhal: City meets Desert. Ook tal van motorcoryfeeën geven acte de présence op deze jubileumeditie. De beursdata zijn van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart.
De crème de la crème van de vaderlandse motorbranche is bijeen in het centraal in Nederland gelegen beurscomplex van Jaarbeurs Utrecht. De importeurs, ook nieuwe merken als Megelli, Track en Kymco presenteren in hal 12 de nieuwe modellen van 2009.


Heroes Legend

Eén van de beroemdheden die zijn opwachting maakt is de Fransman Stéphane Peterhansel, negenvoudig winnaar van de slopende Dakar rally. In zijn nieuwe rol als Race Director van de ‘Heroes Legend’ is Peterhansel donderdag om 12.00 uur in de organisatiestand (hal 3) van deze alternatieve Dakar in Afrika. Beursbezoekers die het aandurven ook eens aan de start te verschijnen van de Heroes Legend, die voor iedereen toegankelijk is, kunnen zich ter plekke aanmelden. Ook onze nationale Dakarheld Frans Verhoeven was vorig jaar een van de deelnemers aan deze alternatieve Dakar, waarvan de vierde editie van 24 oktober tot en met 7 november wordt verreden.Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Motorbeurs!
Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij enkele kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

De kersverse Nederlandse Benelli importeur Stretta Moto Passione bestormt de nationale motormarkt met een vernieuwde Benelli modellenlijn in de vorm van de TNT 1130 sport EVO 899T en 899S. Beide modellen kunnen op de beurs worden bewonderd (hal 7 standnr. E010). Stretta Moto Passione is ook dealer van de exclusieve merken Aprilia, Bimota, Moto Morini en KTM.

VIP-Preview
Aan de vooravond van MOTORbeurs Utrecht is Stéphane Peterhansel een van de eregasten op de VIP-Preview. Tijdens deze exclusieve bijeenkomst is hij aanwezig bij Yamaha, waarmee hij zes keer de Dakar won. Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven en judoka Dennis van der Geest verrichten deze avond de officiële opening van de beurs.

Pure emotie
City meets Desert is de benaming van hal 3 die ter ere van het 25-jarig jubileum is ingericht voor diverse takken van motorsport. Onder begeleiding van de KNMV mogen beursbezoekers zelf ook een opstap wagen op bijvoorbeeld minibikes of quads. Ook de jongsten, vanaf zes jaar, kunnen zich bij enkele onderdelen kostelijk vermaken. Op het programma staan verder onder andere trial demo's en opstap, brommerraces, stunt demo’s en een wheelie simulator. De nostalgische steile wand ontbreekt niet. Menigeen zal zijn adem inhouden bij de spectaculaire motorstunts van de echte professionals, pure emotie voor jong en oud.

Nederlandse Dakar rijders
Op het Activiteitenpodium in deze hal zijn modeshows en worden grote namen uit de motorsport geïnterviewd. Op zaterdag en zondag om 13.00 uur staan de Nederlandse Dakar rijders op het podium, met bekende namen als Frans Verhoeven, Jurgen van den Goorbergh, Gerard List, Daniel Willemsen, Arjan Brouwer en Michel de Groot. Presentator Allard Kalff zal deze stoere deelnemers ondervragen over hun avonturen in de Dakar rally.Proefritten
Bezoekers die benieuwd zijn naar de rijeigenschappen van nieuwe motoren kunnen tijdens MOTORbeurs Utrecht in kleine groepjes onder begeleiding van KNMV-instructeurs op pad voor een ritje van een klein half uur rond de stad. BMW, Buell, Harley-Davidson, Honda, Triumph en Megelli stellen diverse nieuwe modellen beschikbaar. Inschrijven kan bij de balie van de KNMV in de Activiteitenhal. Voor de voorwaarden zie: http://www.motorbeursutrecht.nl/.

Harley Garage Party
Donderdag vanaf 17.00 uur is het Ladies’ Night, met als ingrediënten workshops bij de Harley Garage Party, een modeshow, gesprekken met motorsportvrouwen als Mirjam Pol, Bernice Sangers en Peggy Appelmans, aandacht voor een voortgezette KNMV-Rijopleiding (VRO) voor vrouwen en een Motorquiz voor babes met mooie prijzen. De band Elles Springs staat garant voor een spetterend afsluitend optreden.

Fanatiek en beginnend
MOTORbeurs Utrecht is niet alleen uiterst populair bij fanatieke motorrijders, maar zeker ook bij de beginnende liefhebber. Alle voorkeuren motorfietsen zijn aanwezig, nieuw of gebruikt, en natuurlijk een enorm aanbod aan kleding en accessoires, helmen, laarzen, banden, onderdelen en gereedschap. Gespecialiseerde exposanten en belangenverenigingen waar motorrijders mee te maken hebben bieden persoonlijk informatie over o.a. verzekeringen, belastingen en motorreizen. En voor bezoekers die hun allereerste meters op een motor willen maken is er Try the Bike met de BOVAG.

Voor meer informatie en het totale actuele activiteitenoverzicht zie Motorbeurs


Zie ook onze andere artikelen over de Motorbeurzen

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter