Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Hoewel Duncan Laurence zaterdagavond namens Nederland na 44 jaar het Eurovisie Songfestival weer eens won, was hij niet de enige Nederlander die onderwerp van gesprek werd. Het optreden van presentatrice Emma Wortelboer als puntengever werd uitgebreid besproken op sociale media.
  2. Khloé Kardashian probeert haar dochter True op te voeden zonder haar snoep te geven. Ze moet daarbij vooral haar moeder Kris Jenner in de gaten houden. Dit vertelt ze in de podcast Divorce Sucks van Laura Wasser.
  3. Vjeze Fur krijgt sinds hij twee jaar geleden stopte met alcohol drinken, veel meer gedaan. "Ik ga er heel lekker op. Ik krijg allemaal dingen voor elkaar, zoals bijvoorbeeld die kookfilmpjes die ik zo leuk vind om te maken", zegt hij in de NU.nl-interviewreeks In de auto met.
  4. Keanu Reeves en Sandra Bullock hadden een oogje op elkaar tijdens de filmopnames van Speed. Eerder biechtte Bullock al op dat ze haar tegenspeler leuk vond. Nu heeft ook Reeves toegegeven interesse te hebben gehad in de actrice.
  5. Op NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. Met deze week: Veel reacties op het indrukwekkende optreden van Duncan Laurence op het Songfestival en Monique, de vrouw van André Hazes, gaat de strijd aan met de moedermaffia.
  6. De uitspraak in hoger beroep rond de drugszaak van Frank Masmeijer is wederom uitgesteld, schrijft het AD. Daarnaast is Masmeijer overgeplaatst naar een andere gevangenis nadat foto's uit zijn cel in de media waren verschenen.
  7. Acteur Peer Mascini is op 78-jarige overleden. Dat heeft zijn manager bevestigd aan Shownieuws. De acteur werd vooral bekend door een reclamecampagne van Melkunie.
  8. Meghan Markle beviel van haar zoon Archie in een privékraamkliniek in Westminster, Engeland. Dat blijkt uit het geboortecertificaat dat vrijdag is vrijgegeven.
  9. Eeuwige discussies over het Eurovisie Songfestival, Britney Spears lijkt de weg compleet kwijt en TemptationIsland wordt eindelijk weer spannend. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
  10. Milou en Heikki, die te zien waren in het donderdagavond afgeronde seizoen van Temptation Island, zijn niet meer bij elkaar. Dit maakt Milou bekend tijdens een interview met Olcay Gulsen bij Temptation Gossip.

RSS / Twitter