Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. De rechtszaak waarin Kevin Spacey wordt beschuldigd van aanranding, is geseponeerd, meldt Reuters. De zaak gaat volgens rechtsdocumenten niet door wegens de "onbeschikbaarheid van de aanklager".
  2. Sylvie Meis is zoenend op de foto gezet met haar mogelijke nieuwe geliefde. De 41-jarige presentatrice vormt volgens diverse Duitse media nu een koppel met kunstenaar Niclas Costello (40).
  3. Rod Stewart heeft zijn steun uitgesproken voor ASAP Rocky, die in een gevangenis in Stockholm zit. De Amerikaanse rapper zou onder onmenselijke omstandigheden worden vastgehouden.
  4. De band tussen Gordon (51) en zijn broer Johnny is sterker geworden na het overlijden van hun zus Lydia. De twee waren langere tijd gebrouilleerd.
  5. Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week hebben we het over Estelle Cruijff, die dolgelukkig zou zijn met een steenrijke miljonair, en gaan we op zoek naar antwoorden op vragen over het huwelijk van Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder.
  6. Naaz vindt dat mensen op sociale media eerlijker zouden moeten zijn en niet alleen geluksmomenten moeten delen. De zangeres merkt dat ze zich slecht kan voelen door het vertekende beeld dat mensen van hun leven schetsen.
  7. Miljuschka Witzenhausen, die ook samenwerkt met haar regisserende vriend Philip, moet een knop omzetten wanneer zij zich samen op de werkvloer bevinden. Daardoor is het makkelijker om kritiek van hem te ontvangen, vindt de presentatrice.
  8. Rogier van der Linden, die bekend werd door zijn deelname aan het programma Gordon gaat Trouwen, heeft weer een dochter gekregen. Hij heeft haar de naam Yael Mariëtte gegeven, vertelt zijn management aan Shownieuws.
  9. Dries Roelvink heeft zijn dagindeling volledig moeten omgooien sinds hij dagelijks met een column op NPO Radio 1 te horen is. Dat vertelt hij woensdag in een interview met Panorama.
  10. Sarah Hyland heeft zich verloofd met haar vriend Wells Adams. De Modern Family-actrice plaatste dinsdag een fotoreportage van het aanzoek van de realityster op Instagram.

RSS / Twitter