Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Frank Masmeijer heeft zich vermaakt in de gevangenis. De oud-presentator zat twee jaar geleden zeven maanden in een Belgische gevangenis wegens verdenking van betrokkenheid bij cocaïnehandel.
  2. Scarlett Johansson en haar advocaat Kevin Yorn hebben een relatie. 
  3. Rapper Safaree Samuels is vrijdag in Los Angeles besprongen door mannen uit de entourage van rapper Meek Mill. De twee mannen hebben al een tijdje ruzie. Safaree geeft Meek de schuld van zijn stukgelopen relatie met Nicki Minaj.
  4. Charlie Sheen is opnieuw aangeklaagd door een ex-vriendin die boos is omdat de acteur haar heeft blootgesteld aan het hiv-virus. 
  5. Johnny de Mol verruilt zijn penthouse aan de Herengracht in Amsterdam binnenkort voor een villa in het Gooi.
  6. Andy van der Meijde toch niet herenigd met dochters, streng contract voor draagmoeder Kim Kardashian en Kanye West, Gordon blijft toch maar wel in Nederland en Lorde doet onhandige uitspraken over Taylor Swift. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
  7. De Amerikaanse acteur Johnny Depp heeft vrijdag publiekelijk zijn excuses aangeboden voor een grap die hij maakte over het vermoorden van de Amerikaanse president Donald Trump. 
  8. Jennifer Lopez heeft gereageerd op geruchten dat ze een foto op Instagram bewerkt zou hebben met Photoshop. Volgens de zangeres is het bewerkingsprogramma er niet aan te pas gekomen, maar zou er een vlekje op de spiegel zitten.
  9. Anita Meyer heeft geen behoefte aan grote bekendheid."Ik ga ook niet heel gefrustreerd zoeken naar iets, omdat ik bang ben vergeten te worden."
  10. Studio Sport-presentator Dione de Graaff (48) zweert tegenwoordig bij mixed martial arts (MMA). 

RSS / Twitter