Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Woensdag werd bekend dat Robert ten Brink het Amsterdamse Café Heuvel aan de Prinsengracht heeft gekocht. Hij is niet de eerste bekende Nederlander die een bar of eetgelegenheid begint. Een overzicht van BN'ers en hun horecaondernemingen.
  2. Bertie Steur, die in 2014 meedeed met Boer zoekt Vrouw, zou met de wetenschap van nu waarschijnlijk niet meedoen met het datingprogramma. De boerin vertelt in gesprek met Flair dat de impact van haar deelname veel groter bleek dan zij dacht.
  3. Na 55 jaar in ons land te hebben gewerkt, heeft Barrie Stevens voor het eerst een Nederlands paspoort aangevraagd. In een interview met de Nieuwe Revuvertelt hij dat de Brexit-problematiek de directe aanleiding is geweest.
  4. Ariana Grande spoort haar fans aan zich te laten registeren, om zo in 2020 hun stem uit te kunnen brengen tijdens de presidentiële verkiezingen. Ze richtte een initiatief op om jongeren bewust te maken van het belang van stemmen.
  5. Prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle hebben een onaangekondigd bezoek gebracht aan de Nieuw-Zeelandse ambassade in Londen. Ze tekenden daar een condoleanceregister voor de slachtoffers van de aanslag in Christchurch. Dat meldt de Britse koninklijk verslaggever Rebecca English op Twitter.
  6. Bibian Mentel is bezig te herstellen van twee operaties en begint weer gevoel in haar benen te krijgen. "Op dit moment is er ongeveer 5 a 10% herstel", zegt echtgenoot Edwin Spee op Facebook.
  7. De hartoperatie van Willeke van Ammelrooy is geslaagd en nu denkt de actrice een week later alweer aan werken. Van Ammelrooy kampte met een lekkende hartklep, maar voelt zich nu een stuk beter.
  8. Op NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. We kijken naar het luxe leven van Lil' Kleine op vakantie en de ruzie tussen Manon Meijers en René van der Gijp. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek Op de Socials.
  9. Justin Bieber en Hailey Baldwin zouden de plannen voor hun huwelijksfeest hebben uitgesteld vanwege mentale worstelingen van de zanger. Dat meldt Peopledinsdag op basis van bronnen.
  10. Carolien Karthaus-Spoor is nu bijna twee jaar moeder van Otis en moest erg wennen aan de meningen van andere ouders. De actrice zegt "nog nooit zoveel maffiagroeperingen" te hebben gezien als onder moeders.

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 103 gasten en geen leden online