Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. DJ Jean wordt volgend jaar vijftig, maar treedt ieder jaar nog rond de tweehonderd keer op. De artiest zal zijn leven nooit veranderen en weet dat dit 'zijn ondergang' zal betekenen.
  2. Halina Reijn zet Daniël de Ridder aan het werk, bekende kinderen mogen geen naam dragen, Gordon zoekt een oudere partner en Patricia Paay gaat wonen in een bungalow. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
  3. Jim Carrey is opgeroepen om te getuigen in de rechtszaak rond de dood van zijn ex-vriendin. 
  4. Mariah Carey is het slachtoffer geworden van een inbraak in haar huis in Los Angeles. 
  5. Medewerkers van de gevallen Hollywoodproducent Harvey Weinstein zeggen niet te hebben geweten dat hun baas een "seksueel roofdier'' was. 
  6. De pauze die zanger Ed Sheeran nam in 2015, was nodig omdat hij zijn leven weer op de rit moest krijgen na een drugsverslaving.
  7. Na Miryanna van Reeden doet ook Inge Ipenburg een boekje open over seksuele intimidatie in de Nederlandse tv- en filmwereld. De actrice durft na jaren te vertellen over haar persoonlijke ervaringen met opdringerige regisseurs.
  8. Aart Staartjes is getroffen door een beroerte. De acteur werd afgelopen weekend opgenomen in het ziekenhuis.
  9. Quentin Tarantino wist jarenlang van de seksuele intimidaties van vrouwen, begaan door Hollywoodproducent Harvey Weinstein. Dat zegt de Pulp Fiction-regisseur, die veel met de producent werkte en goede vrienden met hem is, tegen The New York Times
  10. Tennisster Venus Williams heeft laten weten bereid te zijn te getuigen in de zaak rond het dodelijk auto-ongeluk waarbij ze in juni betrokken was. Advocaten van de nabestaanden van de overleden bijrijder reageren verrast en blij.

RSS / Twitter