Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Bij Shannen Doherty zijn geen sporen van borstkanker meer gevonden. De Beverly Hills 90210-actrice is echter nog niet genezen verklaard.
  2. Dafne Schippers viel na haar deelname aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in een zwart gat. Schippers, die tegen de verwachtingen in tweede werd op de 200 meter sprint, had in de vakantie na Rio constant last van huilbuien.
  3. Arnold Schwarzenegger heeft vrijdag uit handen van de Franse president François Hollande de hoogste onderscheiding gekregen die het land kent. De 69-jarige acteur werd benoemd tot Ridder van de Nationale orde van het Legioen van Eer voor zijn strijd tegen klimaatverandering.
  4. Robert ten Brink is vorige week voor de derde keer opa geworden. Zijn dochter Nina beviel op 20 april van Hugo.
  5. Bracha van Doesburgh vindt het soms moeilijk om haar werk als actrice te combineren met het gezinsleven. De balans tussen die twee is af en toe verstoord.
  6. DMX heeft zich donderdagavond vrijwillig laten opnemen in een afkickkliniek in Californië. Eerder deze week zegde de rapper al drie optredens af. 
  7. Ciara en haar man Russel Wilson zijn vrijdag ouders geworden van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Sienna Princess meegekregen.
  8. Tim Hofman is niet van plan binnenkort al vader te worden. "Misschien gebeurt het wel, hoor. Maar nu kan ik me echt niet voorstellen dat ik kinderen zou willen."
  9. Bruce Springsteen vond het lastig om in de echte wereld te leven in plaats van de tijd door te brengen binnen zijn liedjes.
  10. Oscar Isaac is vader geworden. Zijn vriendin Elvira Lind is onlangs bevallen van een zoon.

RSS / Twitter