Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Mimi O'Donnell was bekend met de verslaving van haar partner Philip Seymour Hoffman en het was daarom volgens haar wachten op het moment dat hij een overdosis nam. "Elke dag was vol zorgen. Elke avond toen hij naar buiten ging, vroeg ik me af: zal ik hem weer zien?"
  2. Jamie Foxx heeft zijn vijftigste verjaardag donderdag gevierd met zijn vriendin Katie Holmes. De twee zijn samen gefotografeerd in Los Angels. 
  3. De verkrachtingszaak rond rapper Nelly is gesloten. De vrouw die hem eerder beschuldigde wil niet meewerken in de zaak. 
  4. Het leven van Trijntje Oosterhuis draait niet langer om haar carrière en de muziek. De zangeres vindt haar kinderen en stiefzoon (zoon van vriend Alvin Lewis) het belangrijkst in haar leven. "Toen ik twintig was, zat ik dagelijks in de sportschool en keek veel muziekvideo's. Daar is geen tijd meer voor."
  5. De dochter van Gregory van der Wiel en Rose Bertram zal in luxe opgroeien, maar haar ouders willen er voor waken dat ze een verwend kind wordt. 
  6. Jelka van Houten was als tiener "stapelverliefd" op de zanger van Clouseau, Koen Wauters. "Ik heb een dagboek voor hem gemaakt. Dat ging dus van 'lieve Koen', et cetera."
  7. Toen Robbie Williams eerder dit jaar een aantal concerten afzegde wegens ziekte, was de situatie ernstiger dan hij liet merken. In The Sun vertelt de zanger donderdag dat hij een week op de intensive care heeft moeten doorbrengen.
  8. Documentairemaker Morgan Spurlock schrijft donderdagochtend op Twitter dat hij in zijn studiejaren beschuldigd is van verkrachting.
  9. Hiphopondernemer Russell Simmons wordt door drie vrouwen beschuldigd van verkrachting. De aantijgingen bestrijken volgens de New York Timesde periode tussen 1988 en 2014.
  10. De relatie tussen Halle Berry en de Britse muzikant Alex da Kid is uit. 

RSS / Twitter