Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Freek Vonk voelt zich langzaamaan weer wat beter. Helemaal uitgeziekt is hij nog niet, maar de tv-bioloog is wel weer sterk genoeg om aan het werk te gaan in de Filipijnen.
  2. De muziekstudio van de van seksueel misbruik beschuldigde zanger R. Kelly zou de bouwregels op 66 punten overtreden, blijkt uit een onderzoek van de stad Chicago.
  3. Chris Brown, die dinsdag in Parijs gearresteerd was omdat hij een vrouw zou hebben verkracht in een hotelkamer, ontkent dit te hebben gedaan. De zanger is inmiddels ook weer op vrije voeten. 
  4. Windsurfer Dorian van Rijsselberghe is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Sasha Plavsic is bevallen van een dochter.
  5. Ex-profvoetballer Evander Sno moet een taakstraf van 76 uur uitvoeren. De rechter heeft hem hiertoe veroordeeld omdat hij in 2017 een portier bewusteloos sloeg.
  6. Voor het eerst sinds 1983 heeft Karl Lagerfeld de presentatie van een nieuwe collectie van Chanel tijdens de Paris Fashion Week gemist.
  7. Bill en Hillary Clinton krijgen er komende zomer een kleinkind bij. Hun dochter Chelsea is zwanger van haar derde kindje met haar man Marc Mezvinsky.
  8. Johnny Depp heeft nieuwe papieren ingediend bij de rechtbank, waarmee hij bewijs dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard niet heeft mishandeld wil aanleveren. Hiervoor heeft de acteur getuigen naar voren gebracht.
  9. Wendy van Dijk voelt zich naar eigen zeggen goed, hoewel haar huwelijk met Erland Galjaard momenteel wankelt. De presentatrice probeert zich zo min mogelijk aan te trekken van de media-aandacht voor haar relatieproblemen.
  10. Chris Brown scoorde begin deze eeuw talloze hits, maar kwam na nummers als Kiss, Kissen Forevervooral in het nieuws door een reeks incidenten waarbij hij regelmatig voor de rechter moest verschijnen. Ook in 2019 is het weer raak: hij wordt gearresteerd op verdenking van verkrachting. Een overzicht van de juridische problemen van Chris Brown door de jaren heen.

RSS / Twitter