Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Sylvie Meis is niet gecharmeerd van de reacties die ze kreeg op een Instagram-filmpje waarin ze haar ochtendrituelen liet zien. Ze ervaart de aandacht die ze ervoor kreeg als 'pesterig', vertelt ze donderdag aan RTL Boulevard.
  2. Johnny de Mol en Anouk de Mol-Van Schie krijgen weer een zoontje. De veertigjarige presentator en zijn 37-jarige vrouw maakten het geslacht van hun baby bekend aan Shownieuws.
  3. Céline Dion is er nog niet aan toe om een nieuwe relatie te beginnen, nadat haar echtgenoot René Angélil in 2016 overleed. Dat zegt de zangeres in een interview met The Today Show.
  4. Martijn Krabbé en Deborah Wietzes zijn donderdag getrouwd. De presentator laat op Instagram weten dat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven.
  5. Darter Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne verwachten volgend jaar hun tweede kind.
  6. Danny de Munk heeft nooit gewild dat zijn kinderen last hadden van zijn bekendheid. De acteur en zanger is opgelucht te horen dat zijn kinderen er nooit mee gezeten hebben dat klasgenootjes naar hem vroegen.
  7. Megan Fox kreeg na haar rol in de film Jennifer's Body(2009) psychische problemen omdat ze daarna bekendstond als sekssymbool. In gesprek met Entertainment Tonightvertelt de actrice dat ze bijna "ten onder ging" aan de druk.
  8. André Hazes is klaar met de geruchten over zijn vermeende vreemdgaan. "Ik heb Monique nooit bedrogen", schrijft de zanger op Instagram.
  9. Imanuelle Grives wordt volgens het AD op 10 oktober in de rechtbank van Antwerpen verwacht. De Nederlandse actrice werd aangehouden omdat zij in juli betrapt werd met meer dan honderd xtc-pillen, 20 gram cocaïne, een kleine 10 gram ketamine en enkele hoeveelheden MDMA en amfetamine op zak.
  10. Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria Baldwin verwachten hun vijfde kind. Het nieuws komt nadat Hilaria eerder dit jaar een miskraam kreeg.

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 159 gasten en geen leden online