Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Ook bekende Nederlanders hebben recht op een vakantie. NU.nl zet de meest opmerkelijke recesmomenten van de beroemdheden op een rijtje.  
  2. Robin Thicke en zijn ex-vrouw Paula Patton hebben hun geschil over het co-ouderschap van hun zevenjarig zoontje Julian opgelost.
  3. Michael Douglas wordt voor de eerste keer opa. De vriendin van zijn oudste zoon Cameron Douglas is in verwachting.
  4. Jeremy Lindholm, die een gastrolletje heeft in de nieuwe serie Twin Peaks: The Return, is gearresteerd op verdenking van een poging tot doodslag op zijn vriendin. 
  5. Robin Thicke krijgt nog een kind. Zijn vriendin April Love Geary maakte donderdag via Instagram bekend dat ze in verwachting is van een dochter. Het is het eerste kind van de twee, die drie jaar een relatie hebben.
  6. Roxeanne Hazes en haar vriend Erik Zwennes hebben hun voorgenomen huwelijk al twee keer uitgesteld. Haar zangcarrière heeft voorlopig voorrang.
  7. Zangeres Taylor Swift heeft de inhoud van al haar sociale media-kanalen en website verwijderd.
  8. In de band Lady Antebellum worden twee kinderen verwacht. Zangeres Hillary Scott verwacht een baby en ook de vrouw van zanger Dave Haywood is in verwachting.
  9. Rapper Meek Mill is donderdagavond gearresteerd in New York omdat hij op gevaarlijke wijze met een quad door de stad reed.
  10. Jennifer Aniston is de eerste die haar echtgenoot Justin Theroux zou vertellen dat een door hem gemaakte grap minder goed geslaagd is. "Wanneer iets niet grappig is, laat ze het gelijk weten."

RSS / Twitter