Opmerkelijk

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Twitteraars hebben vrijdag massaal een oproep gedeeld om zaterdagmiddag “de grootste en gaafste groepsfoto ooit” te maken met een vaste Lowlands-ganger die ernstig ziek is.
  2. Een man in Zoetermeer heeft op een opmerkelijke manier geprobeerd om zijn arrestatie te verkomen. De politie trof hem opgevouwen aan in een reiskoffer.
  3. In de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul staat een grote waterglijbaan ter promotie van de Olympische Winterspelen van 2018. Met de drienhonderd meter lange glijbaan hoopt de organisatie wintersporten te promoten.
  4. Bouwvakkers in Rotterdam keken woensdagochtend raar op toen ze op de bouwplaats arriveerden en zagen dat complete steigers waren verdwenen. 
  5. Een Chinese man in de stad Chongqing heeft voor vijfduizend personen eten gekocht, nadat een eerlijke vinder de kwijtgeraakte verlovingsring van de man had afgegeven bij een restaurant.
  6. De politie in Rotterdam heeft tijdens een routinecontrole de tas van een scooterrijder in beslag genomen. De bestuurder bleek in de tas meer dan 100.000 euro bij zich te dragen, terwijl hij zelf stelde dat hij eten bij zich had. 
  7. Japanse ninjashows kunnen niet genoeg artiesten vinden om aan de stijgende vraag te voldoen, melden plaatselijke media. Een wervingscampagne is in de maak.
  8. De officiële mascotte van het WK Atletiek, Hero the Hedghog, is de grote winnaar van het WK Atletiek in Londen. De mascotte stal regelmatig de show en had zowel binnen als buiten het stadion veel fans. 
  9. Een vrachtwagenaanhanger met twintig ton chocolade is afgelopen weekeinde in de Duitse plaats Neustadt gestolen. De daders hebben volgens de politie ergens tussen zaterdagavond en zondagmiddag toegeslagen.
  10. De kustwacht in Cornwall heeft een man uit de zee gered die vast zat op een rots. Hij was samen met twee anderen van een boot gevallen.

RSS / Twitter