voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Workshopprogramma van Galerie Het Raadhuis Wilt u meedoen laat het me weten, de ervaring leert dat de workshops vaak snel vol zijn.

Vrijdag 18 maart STRANDVERHALEN

Zee, strand, duinen. De nadruk ligt op mensen leren weergeven die zich op het strand vermaken. Spelende kinderen met schepjes en emmers , wandelende mensen of mensen zittend onder een parasol.

Voor het programma workshops 2018 kijk hier!

Natuurlijk mag u ook de zee, de duinen en het strand schilderen. In de beeldende kunst is er
altijd al aandacht aan dit onderwerp besteed . Een veelzijdig schilderonderwerp. We werken deze dag in onze groepsruimte en laten ons inspireren door foto’s. U mag ook uw eigen foto meenemen.

Materiaal: acrylverf op paneel

Zaterdag 19 maart HET WAD

De oneindigheid, de weerspiegelingen, zachte rimpelingen, felle schitteringen, de grenzeloze lucht. Boten die droogvallen op het Wad, de zon op en onder zien gaan en genieten van alle schitterende grijstinten. De beelden die het Wad iedere dag opnieuw tovert, kunnen op deze workshop geschilderd worden. Natuurlijk ook het strand , de duinen en de Noordzee, eilanddorpen en uitnodigende (jacht)havens. Voldoende motieven rondom het Wad
en de Waddeneilanden. We werken deze dag in onze groepsruimte naar prachtige foto's die zijn genomen op onze Waddeneilanden. Natuurlijk kunt u ook uw eigen fotomateriaal meenemen.

Materiaal: acrylverf op paneel.

Workshopprogramma van Galerie Het Raadhuis

Vrijdag 22 april DIEREN

Koeien, paarden, poezen of honden, we schilderen vandaag dieren. We werken naar foto’s , u mag ook een foto van uw eigen huisdier of uw lievelingsdier meenemen. We leren het karakter van het dier in beeld te pakken, het leven in de ogen weer te geven en de vacht te schilderen.

Materiaal: acrylverf op paneel.

Zaterdag 23 april “Schilderen Als De Ploeg”

olv. Antje Sonnenschein. De kunstenaarsgroep “De Ploeg” is in heel Nederland bekend. Wat maakt het toch dat zoveel mensen zich aangetrokken voelen door de Ploegschilders? Dat gaan we op deze dag uitvinden.
U leert veel over anders werken met kleur en over een andere vormentaal, kortom over een ander soort expressie. We gaan niet alleen schilderen maar ook tekenen met verschillende materialen. Zo kan iedereen zich richten op zijn eigen doel, het schilderen van prachtige Ploeglandschappen. U zult genieten van de kleuren en het schilderen. We werken deze dag naar aanleiding van foto’s van het Groninger, Friese en Drentse landschap.

Materiaal: acrylverf op paneel.

BUITEN SCHILDEREN IN WESTERNIELAND

Vrijdag 20 en zaterdag 21 mei BUITEN SCHILDEREN IN WESTERNIELAND Met expositie van de gemaakte werken in de kerk van Westernieland. De culturele commissie van Westernieland heeft ons gevraagd een tweedaagse workshop buiten schilderen in en rondom Westernieland te organiseren
met aansluitend een expositie van de gemaakte werken in de kerk.

Het mooie Westernieland op het Hogeland is de moeite waard om te schilderen, de kerk met pastorie, het open landschap, in de verte de dijk. We schilderen 1 dag rondom de kerk en in het dorp, de andere dag schilderen we aan de rand van het dorp, met uitzicht op het landschap en de dijk. Er zijn veel prachtige schilderplekken te vinden. Wij zorgen deze dagen voor alle materialen en lunchpakketten.

U mag ook 1 dag mee doen!

Van 4 juni t/m juni 3 juli worden de gemaakte werken geëxposeerd in de kerk van Westernieland. De feestelijk opening van de expositie is zaterdag 4 juni om 17.00 uur.

Als het weer het niet toelaat om buiten te werken zijn wij genoodzaakt om in onze groepruimte te werken, wij werken in dat geval naar foto’s van het mooie Westernieland.

Workshopprogramma van Galerie Het Raadhuis

Voor meer informatie bezoek ook onze website http://galeriehetraadhuis.nl/workshops.html

Een hartelijke groet van Ankie Onnes.

Galerie Het Raadhuis

Raadhuisstraat 17

9967 RA Eenrum

0595-497002/ 06-30289626

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter